Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Apla deme lazım olur:deli:
Nere gittin ciğer yemeye? Benim amcamların dükkanı vardı haşimiyede. Onun tam karşısında ciğerci var bi tane. Çoh güzel... Nerden biliyorum. Lisede dersten kaçıp yemeye gitmiştik de bir keresinde. Rahmetli dedeme ve amcama yakalanmıştım:olamaz:
Oralar çok kalabalık kız yenir mi orda :) Ben buralı değilim üç beş tanıdğım var oraya gitsem kesin beni bile basarlar :D Arapoğlu var oraya gidiyoruz çoğunlukla.Temiz de yapıyorlar kokusuz:) bazı ciğercilerde ağır koku oluyor.

liste benim sorumluluğumda ada :KK43: seçimler yanlış demek ki
Kuzum kimsenin bünyesinin içine girip metasi nasıl çalışıyor evinde oturup ne yiyor diye kontrol etme sansin yok demi senin sana verilen sözlere guvenmekten başka seçeneğinde yok demi o yüzden kendini suçlamayı köy kenara sen çok iyi bir kaptansin

Kuzum kimsenin bünyesinin içine girip metasi nasıl çalışıyor evinde oturup ne yiyor diye kontrol etme sansin yok demi senin sana verilen sözlere guvenmekten başka seçeneğinde yok demi o yüzden kendini suçlamayı köy kenara sen çok iyi bir kaptansin
minnpş kalplm seni severim hem de çok bilirsin

Selamlaaaaaaaaaaaaaaaar:halay::halay::halay:
Mis gibi bir cuma günü. Tertemiz eksiler gördüm miunun alıntısından...:deli:
Süpersiniz hatunlar...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Coşturmuşunuz tartıları. Hele Aus... anladığım kadarıynan junnior radyasyona maruz kalmışsın bu hafta...:KK53:
Kpss yoğunlaştım bu ara uğrayamıyorum yav. Keşke sınavda 7. takımdan soru çıksa...:confused:
Belim de aynı gibi. Geçmişte bi spor sakatlığım vardı onu coşturdum. Doktora gittim dün. Ciddi bişey yokmuş. Accık dinleneyim geçer zaar. İlaç falan da verdi. Yürümekte zorlanıyorum. Yani yıkılmadım ama ayakta da değilim:confused:
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.9
Bu hafta 54.8
Fark: 2.1:cool:
Regl ödemi gitti ve şeker orucu sonucum bu. Sporum yoktu bu hafta... Sadece işe git gel günlük 50 dk yürüyüşüm vardı. Ama çok temiz beslendim... Metam aptala döndü ellam:confused:
Şu belimi düzeltip hemmen spora başlayıp kaslanayım. Mezun olduğum yerdeyim hala

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam vaaaaaaaaaaaaaaaaay
analar ne evlatlar doğuruyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tebrikler hayrişim , geçmişte olsun :KK15:

Geçen hafta: 72.4
Bu hafta: 70.9
Fark: 1.5
Yüzde: %2.07

@MiuLego Ausencia Ausencia

vay vaaaay vaaaaaaay bi insan evladı da burda :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tebrikler canım listeye kan can oldun valla şu yoklukta :KK68::KK68:

Kızlar kusura bakmayın gelemedım
kızım çooook hasta
hastaneye getirdik
sabah tartıldım ama foto çekmeyi unuttum
geçen hafta :79
bu hafta :77,1
fark:1,900
yüzde:2,40

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yine süpersin hande :KK73::KK73::KK73::KK73:

tekrar geçmiş olsun kuzuna ...:KK68:

Saydın sorması ayıp olmasın şu an kaç kilosun?:KK45:
canım tedavi surecinde 63.5 u görüşmüştüm tedavi bitip 10 günlük anneyken de oyleydim:cry: ama sonra hic bakmadim aklima bile gelmedi biraktim ipin ucunu kuzucum :110:Icimden hecbirseyin gelmedigi gibi :KK42:

Back
X