kahvaltı yapıyom birazdan gelir meretJillian sıkılaştırır olsun geç olsun tam olsun sağlam olsun
Vay vay vay tebrikler canım hemi de wc sizokumadım sanmayın
Benim bile tuvaletim geldi kız senin gelmedi
Daha hamile bile değilim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltı yapıyom birazdan gelir meretJillian sıkılaştırır olsun geç olsun tam olsun sağlam olsun
Vay vay vay tebrikler canım hemi de wc sizokumadım sanmayın
Benim bile tuvaletim geldi kız senin gelmedi
Daha hamile bile değilim![]()
standartmali 400 gr mı çıkaracaktın la![]()
gelir gelirkahvaltı yapıyom birazdan gelir meret![]()
Ama almış aus sevdiğimi bile bile, ben kahvaltılık çikolatalarda bir tek sarelleyi severim koca kavanoz almış, gözümün önünde kaşıklıyor. Ona açım falan hiç demezdim, bu hafta ona bile çok açım uyuyamıyorum dedim kaç kere. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum![]()
kızlar ben bugün öglen sonu izin aldım çıkıcam birazdan
annemlere gidicem
ben hiç izin almıyorum ve iş yerinde banu izin almaz diye bir olay var ve ne zman izin aalsam bin kişiye hesap veriyorum
sırf annemle babamla zaman geçirmek için izin aldım bugün
olaun canım haftaya daha iyi yaparsın tebriklerKorkunun ecele faydası yok bildirim yapayim bari
takıldım kaldım haftadan beri bi sabittim bi arti biraz eksi sabah da bunu gordum
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 84.7
Fark -200 gram cık
tebrikler eflalim
evet beni alın listeye kapatanım düzenli ve istikrarlı geleceğim inşallahiyiyim ben de :)
listeye girmeyi çok istediğini biliyorum..
menülerin düzenin de yerine oturdu sanırım.. giden eksiler güzel.. geçen hafta bu hafta..
alayaım mı listeye?
haftaya sabitle falan gelmeyeceksen? düzenli istikrarlı en az -900 lerle geleceksen.. ne dersin?
Miuuuu miuuuu haksızlık var bende jillian yaptım bu hafta bana çivili sopa Ece ye jillian kıymetli coooooh kıymetli yazmışsın banane banane banada aferin Ahu -100 olmuşsun bunun altında 500 gr giden yağ 400 gr oluşan kas vardır sen hiç kafanı yorma diyecektin demi canomgeçen hafta 66.3 müşsün ece -300
jilliandan ötürüdür ama üzülmeye gerek yok jillian tartı rakamından çoooooooo daha kıymetli kuzum
Ay kız bi buluşamadık ki sizide güldürem
ay ahu bende seninle gülmek istiyorum
bak bugün aklıma dosyalarla vur bana geldi yine güldüm
@MiuLego ya dedim , eger ocagın ilk cumaıs giremezsem lisetey tartılarla vur bana dedim![]()
Bilmem hoşuna gittiğini belli eden bir iki hareket yaptı son günlerde kilo vermemden dolayı, göbegime de takılıyor hala. Ye falan da demiyor. Kendi veremiyor kıskanıyor mu napıyor.sabotaj ..zayıflamanı istemiyor artık
çok çok iyi yapmışsın banu ... sakin sakin git vakit geçir ilgilen![]()
@MiuLego
Ben korumaya gecmek istiyorum kaptanim
Kilom 50.3
Gecen hafta 51.1di galiba
Gerci tartj 49.9 da gosterdi bugun. Ama sonra hep 50.3 gosterdi.
tebriklerÖhöm öhöm azucuk kilo bildirimi yapayım sonra dönüyorum sabah geçmişineİnşallah herkes harika rakamlar harika yüzdelerle gelmiştir
@MiuLego kaptanım
geçen hafta 52.7
bu hafta 52.2
Fark -500
Yüzde 0,95
51 küsürde olsa düştüğümde fotosunu çekeceğim 3-4 güne kalmaz inşallahheyecanlı olsun
hedef büyük
![]()
Teşekkürler canımtebrikler
Pınarın pohuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gel annem gel sevicez seni aliminyum folyolara sarıp saklıcaz seni gel hadi çok naz ettin![]()
Ama ecenin menüleri gördük ahuyuuuuuMiuuuu miuuuu haksızlık var bende jillian yaptım bu hafta bana çivili sopa Ece ye jillian kıymetli coooooh kıymetli yazmışsın banane banane banada aferin Ahu -100 olmuşsun bunun altında 500 gr giden yağ 400 gr oluşan kas vardır sen hiç kafanı yorma diyecektin demi canom
Ay kız bi buluşamadık ki sizide güldürem![]()
tamam kaptaniçem. Buralardayım@Ytmz büşra kaçma bi yere de liste koşullarımızı konuşalım
Ama benim detercan iyi temizlemiyo ben napıyım çamur ediyom ertesi gün yıkıyom ama izi kalıyooooAma ecenin menüleri gördük ahuyuuuuu
Tertemizdi ahuuuuu
Ondan dedik ahuuuuuu
Sen tertemiz misinöyleyse tama dicem sana da
![]()
canom liste konusunda ne kadar hassasım hassasız biliyorsun..tamam kaptaniçem. Buralardayım
sopa temizler aslındaAma benim detercan iyi temizlemiyo ben napıyım çamur ediyom ertesi gün yıkıyom ama izi kalıyoooo![]()