Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama almış aus sevdiğimi bile bile, ben kahvaltılık çikolatalarda bir tek sarelleyi severim koca kavanoz almış, gözümün önünde kaşıklıyor. Ona açım falan hiç demezdim, bu hafta ona bile çok açım uyuyamıyorum dedim kaç kere. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum :KK43:

sabotaj ..zayıflamanı istemiyor artık :süslü:

kızlar ben bugün öglen sonu izin aldım çıkıcam birazdan
annemlere gidicem
ben hiç izin almıyorum ve iş yerinde banu izin almaz diye bir olay var ve ne zman izin aalsam bin kişiye hesap veriyorum

sırf annemle babamla zaman geçirmek için izin aldım bugün

çok çok iyi yapmışsın banu ... sakin sakin git vakit geçir ilgilen :KK68:

iyiyim ben de :)

listeye girmeyi çok istediğini biliyorum..
menülerin düzenin de yerine oturdu sanırım.. giden eksiler güzel.. geçen hafta bu hafta..

alayaım mı listeye?

haftaya sabitle falan gelmeyeceksen? düzenli istikrarlı en az -900 lerle geleceksen.. ne dersin?
evet beni alın listeye kapatanım düzenli ve istikrarlı geleceğim inşallah

geçen hafta 66.3 müşsün ece -300

jilliandan ötürüdür ama üzülmeye gerek yok jillian tartı rakamından çoooooooo daha kıymetli kuzum
Miuuuu miuuuu haksızlık var bende jillian yaptım bu hafta bana çivili sopa Ece ye jillian kıymetli coooooh kıymetli yazmışsın banane banane banada aferin Ahu -100 olmuşsun bunun altında 500 gr giden yağ 400 gr oluşan kas vardır sen hiç kafanı yorma diyecektin demi canom :KK15:

ay ahu bende seninle gülmek istiyorum
bak bugün aklıma dosyalarla vur bana geldi yine güldüm:KK70::KK70::KK70::KK70:
@MiuLego ya dedim , eger ocagın ilk cumaıs giremezsem lisetey tartılarla vur bana dedim
:KK70:
Ay kız bi buluşamadık ki sizide güldürem :işsiz:

sabotaj ..zayıflamanı istemiyor artık :süslü:

çok çok iyi yapmışsın banu ... sakin sakin git vakit geçir ilgilen :KK68:
Bilmem hoşuna gittiğini belli eden bir iki hareket yaptı son günlerde kilo vermemden dolayı, göbegime de takılıyor hala. Ye falan da demiyor. Kendi veremiyor kıskanıyor mu napıyor.

@MiuLego
Ben korumaya gecmek istiyorum kaptanim
Kilom 50.3
Gecen hafta 51.1di galiba
Gerci tartj 49.9 da gosterdi bugun. Ama sonra hep 50.3 gosterdi.

Öhöm öhöm azucuk kilo bildirimi yapayım sonra dönüyorum sabah geçmişine :KK68:İnşallah herkes harika rakamlar harika yüzdelerle gelmiştir :21:

@MiuLego kaptanım :KK37:

geçen hafta 52.7
bu hafta 52.2 :rolleyes:
Fark -500
Yüzde 0,95 :KK71:

51 küsürde olsa düştüğümde fotosunu çekeceğim 3-4 güne kalmaz inşallah :KK8: heyecanlı olsun :cool:hedef büyük :KK31:
tebrikler

Miuuuu miuuuu haksızlık var bende jillian yaptım bu hafta bana çivili sopa Ece ye jillian kıymetli coooooh kıymetli yazmışsın banane banane banada aferin Ahu -100 olmuşsun bunun altında 500 gr giden yağ 400 gr oluşan kas vardır sen hiç kafanı yorma diyecektin demi canom :KK15:

Ay kız bi buluşamadık ki sizide güldürem :işsiz:
Ama ecenin menüleri gördük ahuyuuuuu

Tertemizdi ahuuuuu

Ondan dedik ahuuuuuu

Sen tertemiz misin :rolleyes:öyleyse tama dicem sana da :rolleyes:

tamam kaptaniçem. Buralardayım
canom liste konusunda ne kadar hassasım hassasız biliyorsun..

listeye girersen 2 ay boyunca izin hakkın yok listede çakılısın.. kötyüm psikolojim bozuldu strese geldim yapamıyorum diyeceksen.. gezmeye gittim dayanamadım yedim.. ben diyeti bozdum.. azcık geleyim miu senle de irtibat halinde olmayım ben diyeceksen.. metama güvenmiyorum diyorsan.. bir hafta iyi eksi sonra kötü eksi ile geleceksen..

hiç girişmeyelim bu işe..

ama ben kendime güveniyorum menüm oturdu ne bana eksi getirir ne artı getirir biliyorum artık diyorsan.. tartımı biryerlere gitsem de yanımda taşırım .. seninle hep irtibatta olurum.. listeye de faydam olur.. diyorsan..

yarı yolda bırakmayıp o güveni vereceksen.. çünkü sana güvenip listeye alacağım ve her hafta en az -800 civarı isterim.. biliyorsun..

bunlar tamamsa listeye alacağım.. ne diyorsun?

Back
X