Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nar_cicegim nar_cicegim kuzum sen annene tartı götürmüş müydün?
Kuzum tartı var burada.
Telefonum bozuldu giremedim bi türlü ama sabah tartildim. Evdeki tartiyla aynı buradaki de.
Geçen hafta 62.9
Bu sabah 61.3
Fark = 1.6
Ancak gelebildim kusura bakma mium
Kendime bi telefon almam lazım. Çok zamansız bozuldu.
@MiuLego

Kuzum tartı var burada.
Telefonum bozuldu giremedim bi türlü ama sabah tartildim. Evdeki tartiyla aynı buradaki de.
Geçen hafta 62.9
Bu sabah 61.3
Fark = 1.6
Ancak gelebildim kusura bakma mium
Kendime bi telefon almam lazım. Çok zamansız bozuldu.
@MiuLego
çok merak ettim ben :( bişey oldu sandım ayyyyyyyyyy

şükür bişey yokmuş.. o nasıl eksi öyle :deli:çiçeaaaam haftaların acısını mı çıkardın gızzzzzzzzzzzzzz:skandal:

mezun olabiliyorsun mezun ediyorum???? ne diyorsun?

canom liste konusunda ne kadar hassasım hassasız biliyorsun..

listeye girersen 2 ay boyunca izin hakkın yok listede çakılısın.. kötyüm psikolojim bozuldu strese geldim yapamıyorum diyeceksen.. gezmeye gittim dayanamadım yedim.. ben diyeti bozdum.. azcık geleyim miu senle de irtibat halinde olmayım ben diyeceksen.. metama güvenmiyorum diyorsan.. bir hafta iyi eksi sonra kötü eksi ile geleceksen..

hiç girişmeyelim bu işe..

ama ben kendime güveniyorum menüm oturdu ne bana eksi getirir ne artı getirir biliyorum artık diyorsan.. tartımı biryerlere gitsem de yanımda taşırım .. seninle hep irtibatta olurum.. listeye de faydam olur.. diyorsan..

yarı yolda bırakmayıp o güveni vereceksen.. çünkü sana güvenip listeye alacağım ve her hafta en az -800 civarı isterim.. biliyorsun..

bunlar tamamsa listeye alacağım.. ne diyorsun?
tamam kaptaniçem

çok merak ettim ben :KK43: bişey oldu sandım ayyyyyyyyyy

şükür bişey yokmuş.. o nasıl eksi öyle :deli:çiçeaaaam haftaların acısını mı çıkardın gızzzzzzzzzzzzzz:skandal:

mezun olabiliyorsun mezun ediyorum???? ne diyorsun?
Olur kuzum mezun et yeni kanlar gelsin ben korumada veririm kalanini

tamam kaptaniçem
bak söz kabul ediyorum üzme beni sonra tamam mı kuzum?
Üzüntüden iyi kilo veriliyormuş
yaaa deme öyle kıyamam:(

Olur kuzum mezun et yeni kanlar gelsin ben korumada veririm kalanini
tam hedefte mezun olcam dersen daha etmem kzuum senin ne istediğin önemli.. bu haftadan sonra az gider muhtemelen ama.. kalanı da keyfini çıkara çıkara vermek var:deli:

Yok kız ne sporu dün akşam 5 te çocukları alıp doğru Ankara nın önür ucundaki dişçiye ordan da bebeleri avm ye yememeğe götürdüm sen bu mesajı yazdığında ben kaybettiğim en küçüğü arıyodum.saf ben kasadayken bizi görememiş gittik sanmış bende ablası abisiyle sanıyom kadının biride almış en alttaki danışmaya götürmüş ben ara dur.bide Ankamall avm yani en büyük avm lerden.neyse sonra danışma anons etti de bulduk.yavrum korkmuş ben korktum.bi yanda elinde dondurma anne bi hıçkırıyom bi yalıyom diye taklidini yaptı..:KK70:
Çok geçmiş olsun. Ne büyük bi korku !! Allahım korumuş

yaaa deme öyle kıyamam:KK43:

tam hedefte mezun olcam dersen daha etmem kzuum senin ne istediğin önemli.. bu haftadan sonra az gider muhtemelen ama.. kalanı da keyfini çıkara çıkara vermek var:deli:
tamam kaptanım üzmeyeceğim inşallah

yaaa deme öyle kıyamam:KK43:

Mezun olayım kuzum kafam rahat vermek istiyorum kalanını

:KK42::KK42::KK42: Haftaya telafi ederim inşallah yedimlerim belli Wc sıkıntısı çok yaşıyorum maalesef buda benim elimde değil Doğum sonrası ilk oğlumda da böyle olmuştum geçen gün kilom çok iyiydi dün akşamda iyiydi aslında sabaha birşey eksilmedi çok erken kalkmamın dezavantajını da yaşıyorum
Canım o zaman öğlene iade bekleyeceksin aç bir şekilde başka çaren yok. Ben çok bekledim aç aç , spor yaparak. Liste sorumluluğu için bu fedakarlığı yapmak lazım.

Back
X