Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2017-12-15 16.37.49.webp

Ayyy kızlar 7 ay önceki foto buldum diyete başladığım dönem yani 79 -80 kilo olduğum dönem :KK57::KK57: hiç fark yok mu diyordum ben :rolleyes:len burdaki halim ne benim :KK70::KK70:

benimki ne diyet yapar ne spor yerinden kalkmaz kumandaya basıyormuş daha ne olsunmuş en güzel spor buymuş cidden böyle söylüyor :KK66:)):KK70:
ben spor yaparken acıyor eziyet ediyon kendine diyor sporu eziyet olarak görüyor ne diyeceksin işte kelimlerin bittiği benimde sustuğum anlar :KK70::KK70::KK70:
Benimki beni görünce bir gaza geliyor, yeni kararlar alıyor , beş dakika sürüyor bu karar :KK70:

Benimki beni görünce bir gaza geliyor, yeni kararlar alıyor , beş dakika sürüyor bu karar :KK70:
Keşke kocam gibi bi metam olsa eflal adam yiyor yiyor yiyor afedersin günde 2 beyaz ekmek gomuyor yine almıyor kilo beni deli ediyorrrrrrrr

Sana bakıp o yaptıysa ben de yaparım diyordur :KK70: iyi iyi kolay bisey olmadığını anlasın.
Bu niyeti bozup ben kilo veremiyorum ona aldırayim diye gazoz almıştır o:KK62:
Benim ki de normalde yemediği ama benim sevdiğim şeyleri yiyor bu ara:mad:

İnsan zayıfladıktan sonra anlıyor değil mi kuzum maşallah sana :KK9::KK37:
Bu fotoyu görünce anladım canım yoksa inanmıyordum kilo verdiğime :deli:
Kizzz ortadan ikiye kesip diğer kısmı naptin:deli:
Şuraya bi :nazar: birakayim:halay:
:KK70:
Keşke kocam gibi bi metam olsa eflal adam yiyor yiyor yiyor afedersin günde 2 beyaz ekmek gomuyor yine almıyor kilo beni deli ediyorrrrrrrr
Canım benim eşim yemekten değil abur cubur ve çikolatadan alıyor, normal yemek yese almaz böyle

White işin tuhafı bu halimdeykende bu kadar kilo aldığımın farkında değildim :deli:
Gercektende bende ne aldigimi ne verdigimi anlayan insalnlardan değilim eflal ama başkası gram alsa anlıyorum versede anlıyorum ama kendimi anlamıyorum su halimle kendimi hala 80 kilo sanıyorum işte sıkıntı orada başlıyor veremiyormus gibi oluyor insan

Benim ki de öyle, bize imtihan olarak verilmiş bu adamlar

White işin tuhafı bu halimdeykende bu kadar kilo aldığımın farkında değildim :deli:

Insan göre göre normallesiyor o görüntü

Ayyy acıktım la bugün tavuk köftesi salata var menude buyrun gelinnnnn
Ben gelirim koca yok evde, tek başıma yemeyi sevmiom senle yiyelim

Eki Görüntüle 2079759

Ayyy kızlar 7 ay önceki foto buldum diyete başladığım dönem yani 79 -80 kilo olduğum dönem :KK57::KK57: hiç fark yok mu diyordum ben :rolleyes:len burdaki halim ne benim :KK70::KK70:
Bide simdiki halini koyaydinnn ama hatırladığım kadariyla coook fark ediyor hemde cokk tebrikler

Oh bee 30 dak.lik kosuyu da bitirdim, ayaklarim cok agridi bu kez nedense. 3 gundur hic keyfim yoktu. Neredeyse hicbirsey yazmadim o gunlerde. Neyse ki kimse fark etmemis :KK53: yoklugum belli olmuyor ki benim, hep boyleyim :KK70:kaybolsam esim dahi farketmez yani o derece.
Kizlar tebrik Eden herkese cok tesekkur ederim. Ben bu coklu alintiyi tutturamiyorum o yuzden tek tek yazamiyorum. Kilo verenler icin de cok seviniyorum herzaman gercekten. Yavas yavas olacak Allahin izniyle. Hepimiz saglikli ve mutlu olacagiz insallah. Hepinizi cok seviyorum :KK68:

Bu arada ben hamile kaldığım kiloya indim:KK49:
Bot aldim bi tane aradigim rengi bulamiyodum bi turlu bakinca standart bot ama cok begendim topuk boyunu fln.Bi de spor olsun ama önü cok kaba olmasin klasikle de giyilsin dar pantolonun üstünde bacagi sarsin fln gibi kriterlerim vardi :KK70: internetten siparis vermiştim bugun geldi benim bacaklarim normalde de incedir ay aynaya bakip bakip duruyorum kucuk cocuk gibi :KK70:
Esim de gördü. Cok guzelmis bunlar sen de hem daha zayif ve uzun gozuktun cok hos olmussun yahu dedi.Insan gibi iltifat edebildi gaffur gafindan sonra :KK70: :KK70:
hahahahahahahahah o gaffurluktan sonra döktürmüş amaaaaa:KK53:
Daş olursun daşşş:halay:

Ouyyy ama ben seni nerelerden bulup da takip edip de geldim. Sen bitanesin:KK60:
:KK33::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
hee seni üptüm:KK48::KK48:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
:KK39::KK68::KK68:Miuuuuuu
@MiuLego
Biricük kaptaniçemiz, kaçamakların korkulu rüyası, güzel menülerin premsesi, çalışmayan kasların en büyük teşvik edicisi, kilo veremeyenlerin çivili sopası, sefiyoz seni
:KK200::KK200::halay::KK22:
şimdi oldu tamam :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK33:

Oh bee 30 dak.lik kosuyu da bitirdim, ayaklarim cok agridi bu kez nedense. 3 gundur hic keyfim yoktu. Neredeyse hicbirsey yazmadim o gunlerde. Neyse ki kimse fark etmemis :KK53: yoklugum belli olmuyor ki benim, hep boyleyim :KK70:kaybolsam esim dahi farketmez yani o derece.
Kizlar tebrik Eden herkese cok tesekkur ederim. Ben bu coklu alintiyi tutturamiyorum o yuzden tek tek yazamiyorum. Kilo verenler icin de cok seviniyorum herzaman gercekten. Yavas yavas olacak Allahin izniyle. Hepimiz saglikli ve mutlu olacagiz insallah. Hepinizi cok seviyorum :KK68:

Kız nasıl farketmedik, hergün spor bildirimine bakıyorum ben. Spor bildirmezsen endiselenebilirim ama:deli:

Back
X