o da deynepHahayyyy
Ersan di adi demi
En son hepsi usaga![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da deynepHahayyyy
Ersan di adi demi
En son hepsi usaga![]()
babana yazm tabi buraya yazBABANE yazmam![]()
Deynep usak mikıyamam ona ya oyyyyyyyyy
nerdesen ol bahçıvan
yok o kadar sormadın ama kilo bildirip bi kayboluyon sonra bi anda gelip "kaçıncı olduk" diye birden soruyon ya .. istemsiz gülüyom
seni neden uşak seçtim sandın
![]()
seni neden uşak seçtim sandın![]()
Hahayyyy
Ersan di adi demi
En son hepsi usaga![]()
@Candysugar bi nevi emeklilik sendromu gibi bişe yaşıyo bence.ait hissetmeme olayı değil yani. Boşluğa düştü verilecek kilolar bitince.napacağını bilmiyo sadeceo zaman liste hariç ben dahil hepimiz dış kapının dış mandalıyız.
mantık bu mu Allah aşkına?
@Candysugar bi nevi emeklilik sendromu gibi bişe yaşıyo bence.ait hissetmeme olayı değil yani. Boşluğa düştü verilecek kilolar bitince.napacağını bilmiyo sadece![]()
sağol canımcım benimde içim rahat etti gerçekten spor yapmayınca içim sıkılıyo yaptım rahatladım inş kapataniçem her gece mutlu ederimmm bu arada herkesin terine sağlık sizede ayrıca tşkrler 1. Olmuşuz yabadabaduuuuay gecenin güzel haberi bu büşraaaaaaa
oh içim rahat ettiiii
beni her gece böyle mutlu et tımım mı![]()
Yes ,ıt is a pencılbenim de şarjım bitti.. tel kapalı.. laptop açık
miu is everywhere kamon biçızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
canım bunu bilemeyiz seni bünyeni metabolizmanı çözmeden.. ama şunu söyleyebiliriz .. spor yapsan o 5 kilo gider zaten :)Kızlar bişey soracağım, bende kendi çapımda diyet yapıyorum.1,70 boyunda 67 kiloyum. 62 kilo sanırım benim için idealmiş.
Ne tür beslenme önerirsiniz bana?
Ya miu isyerinde anca bu kadar oluyokıyamam ona ya oyyyyyyyyy
nerdesen ol bahçıvan
yok o kadar sormadın ama kilo bildirip bi kayboluyon sonra bi anda gelip "kaçıncı olduk" diye birden soruyon ya .. istemsiz gülüyom
seni neden uşak seçtim sandın
![]()
Yes ,ıt is a pencıl
İngilizcem süper değil mi?
Ne güzel cevap verdim sana![]()
kız işyerinde bende de aynısı oluyorYa miu isyerinde anca bu kadar oluyo
Bide bilg basinda yazilankara o kadar guluyorum ki millet mala bagladim saniyo
evettttttttttttsağol canımcım benimde içim rahat etti gerçekten spor yapmayınca içim sıkılıyo yaptım rahatladım inş kapataniçem her gece mutlu ederimmm bu arada herkesin terine sağlık sizede ayrıca tşkrler 1. Olmuşuz yabadabaduuuu
Canım her zaman sezeryan ihtimalini düşünüp bu konuda başarılı bir dr. Seçmeni tavsiye ederim.
Kizlarimin barbilerin elbiselerini cikartip kaybetme hobisi var.
Ciplak kalanlara coraptan tulbentten elbise yaptim diktim saclarini taradim toka taktim ördüm bazilari elit bazilari kezban oldu hee![]()
Allaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
resmi sonuçlar geldi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ponponlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrellerinize sağlık çok özlemiştim 1. lik tahtımızı yaaaaaaaaaaaaaaaaa
haftaya da gözüm aynı yerde biliyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
![]()
her cuma poh muhabbeti yapmayak mı
ohhh be iyi geldi heeeeeeeee
emeğinize sağlık .. pohunuza sağlık![]()
Çıkmıyo içimdeki şeytan. Birazdan ayin yapçam pohh çıkartma ayiniMalii
Pohu naptin kizzz