Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bunu bilemeyiz seni bünyeni metabolizmanı çözmeden.. ama şunu söyleyebiliriz .. spor yapsan o 5 kilo gider zaten :)

Sizce spor salonunamı yazılıyım, yoksa hergün düzenli yürüyüş mü yapıyım, yada koşayım mı...Spor olarak varmı bana tavsiyeleriniz.:KK36:

Sizce spor salonunamı yazılıyım, yoksa hergün düzenli yürüyüş mü yapıyım, yada koşayım mı...Spor olarak varmı bana tavsiyeleriniz.:KK36:
salona yazılamana gerek yok ki.. evde leslie ya da jillian videolarından yapablirsin.. ip atlayabilirsin çok faydalıdır..

pınar bi keresinde pırt yapıcam sanırken (ishaldim) pırtla karışık bişey yapmıştım

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

unutamadığım poh lardandı.. wc neye nasıl koştum hatırlamıyorum:KK53:

sonumuz hayra alamet gitmiyor:rolleyes: ... bi gün wc de ikeeen ... diye başlayan anılar sıralanacak diye korkuyorum :KK17::KK17::KK17:

pınar bi keresinde pırt yapıcam sanırken (ishaldim) pırtla karışık bişey yapmıştım

Ben de yaptım onu hemide işe gitmek için dolmuş beklerkene. Eve döndüm işe geç gitmiştim aboo nerden hatırlattın kıııo_O

sonumuz hayra alamet gitmiyor:rolleyes: ... bi gün wc de ikeeen ... diye başlayan anılar sıralanacak diye korkuyorum :KK17::KK17::KK17:
:deli::deli::deli::deli::deli::deli:gece ayakta kalırsak gidecek bi yerlere amaaaaa

lağım olmasa bari:olamaz:
Miu bir de dedi ya,senin pohuna haftaya da ihtiycımız var tartıl diye :KK70::KK70::KK70:
Sanırsın bir poh sende var :KK53:
:KK70:ay panikten neler demişim huahuahauuhuhuah

Ayy o cok fena
Bi kez kizim oyle oldu
Baktim pacalardan akiyo
Yolda kosuyiz ama mille geciyo gidiyo donuyo bakiyo
Gulmekten geberecektim

Back
X