Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biri dış kapının mandalıysa benim o beniimmmmm
:)
:KK45::KK53::KK53:
sen mandalsan ben de ipim asıl bana çiçekim:KK59:
onu en sona bırakalım altın vuruş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:deneme sürem başladı mı kaptanım:confused:
Ayy o cok fena
Bi kez kizim oyle oldu
Baktim pacalardan akiyo
Yolda kosuyiz ama mille geciyo gidiyo donuyo bakiyo
Gulmekten geberecektim
kız Allah seni :D

benim altımda şort vardı.. paçaları tuttum sıkıştırdım lavobaya koştum.. akçak diye çok korkmuştum :KK42:korkunç ve kokulu saniyelerd:KK42:artık eskisi kadar temiz değildim:KK42:

la iyi ki bireysel 1.lik gibi ... takımlarında birincilik sırları sorulmuyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ne diyecez çıkıp ... bok mu ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: poh ne beeee ..... neyse o :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Candy nin bireysel birinciliğinin sebebi de poh idi.Yiyip yiyip doldurmuştu,yapınca da bayağı eksi gelmişti.Bizim takım poh sayesinde kazanıyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kızlar misafir var topikte ,diyetten spordan soruyor ,biz pohdan konuşuyoruz,ne pohtan bir yere geldim diyecek :KK70::KK70::KK70:
misafir vardı heeeeeeeeee

ay kızlar üsluplu konşunuz çok ayıp poh falan hiç tasvip etmiyorum:KK12:

:KK53:
la iyi ki bireysel 1.lik gibi ... takımlarında birincilik sırları sorulmuyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ne diyecez çıkıp ... bok mu ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: poh ne beeee ..... neyse o :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
iyi döşerdim ausum

yazıyı yani:rolleyes:

bence demek zayıflamanın kerameti pohtaymış diyecek :rolleyes::rolleyes::rolleyes: diyette rönesans başlattık şu an .... herkes bir aydınlanma yaşıyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
o aydınlanma biraz kokulu oldu ama olsundu:D
Candy nin bireysel birinciliğinin sebebi de poh idi.Yiyip yiyip doldurmuştu,yapınca da bayağı eksi gelmişti.Bizim takım poh sayesinde kazanıyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ya hahahahahahahah hakkaten ya hahahahahahahah :D

Back
X