Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yalansa yalan de:deli:

ver tabi ki balım
bak burda bisürü emziren anasınız
seninki de daha 40 ı çıkmamış ana menüsü olur :KK200:

hani az ye demeyiz de en azından menü veriyorum diye nutella ekmekler yemezsin her türlü karda oluruz be:KK15:
Ayy s3vdim ben bu fikri . He yaziyim . Ne yediğimden haberdar edem bak. Dün mantı çorba vardı. Bugün k.fasulye pilav. Sbahlarda yumurta kızartma pattis kızartma. Yani menüler no problem de. Benim aburcubur çok :( kek bisküvi nutella ( zikim ) var ;)

İlahi Kaptanicee yavv :KK66: ya ben bi tartiliyim de ona göre menü neyin yazam. Bi de motivasyon asamasindayim. Kendimj ikna etmem lazım. Hadi senle gene fikir alışverişi edek. Ben simdi 7 Şubat ta ise baslicam . K.v. bakacak bebelere. Benim zayıf gitmem lazım okula.. yeni kıyafetler almam lazım. Diyeceğim o ki. Vermem gereken en az bi 10 15 kilo var nasıl etsem napsam. Yaza zaten kesinlikle 58 olmaliyim başka yolu yok !!!!

sen bi pilini al önce bakalım kaçsın . 75 lerde falansın herhalde ... senin meta hızlı zaten eee emziriken de yakacaksın kalori

Ayy s3vdim ben bu fikri . He yaziyim . Ne yediğimden haberdar edem bak. Dün mantı çorba vardı. Bugün k.fasulye pilav. Sbahlarda yumurta kızartma pattis kızartma. Yani menüler no problem de. Benim aburcubur çok :KK43: kek bisküvi nutella ( zikim ) var :KK66:

bak miu ne dediğimi anladın değil mi ? vero için mantılı kuru pilavlı pattisli menüler no problem de :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: işte bi abur cuburları kesse :KK70::KK70::KK70::KK70: @MiuLego

malipina malipina
IMG_20171216_005100.webp

İlahi Kaptanicee yavv :KK66: ya ben bi tartiliyim de ona göre menü neyin yazam. Bi de motivasyon asamasindayim. Kendimj ikna etmem lazım. Hadi senle gene fikir alışverişi edek. Ben simdi 7 Şubat ta ise baslicam . K.v. bakacak bebelere. Benim zayıf gitmem lazım okula.. yeni kıyafetler almam lazım. Diyeceğim o ki. Vermem gereken en az bi 10 15 kilo var nasıl etsem napsam. Yaza zaten kesinlikle 58 olmaliyim başka yolu yok !!!!
gel gel ben senin menüleri görünce döve döve hedef kilona yaklaştırırım seni :D
Arkadaşım anlatmıştı pohlu fıkra ,anlatıp kaçayım ben.
Adamın biri köyden büyükşehire gelir.Tuvaleti gelir,bir inşaate girer,pisletmeyim orayı diye poşete yapar,çıkarken poşeti alır eline atayım diye.O arada markette sucuk alan adam ,parasını vermeden kaçar ,peşinden koşarlar,elinde poşetli adamı görünce o zannederler,tartın bakalım 500 gr var mı drler.Tartarlar 300 gr,adamı eksik diye döverler.Adam köyüne gider,sorarlar büyükşhir nasıl diye.Adam iyidir hoştur da ,garip bir adetleri var,500 gr dan az mıçanı dövüyorlar der:KK70::KK70::KK70:
ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ya hahahahaha

kahverengi hırkalı deynep:dondurma:
sen evliliği ne sandın kuzum ?
iyi günde kötü günde .. pırta zorta mıçmada her an her yerde :KK19:
iyi bekarım ulan :eğlence:

sen bi pilini al önce bakalım kaçsın . 75 lerde falansın herhalde ... senin meta hızlı zaten eee emziriken de yakacaksın kalori
Yarın kesin halletcem bu isi. Kilomu bilmeden baslayamiom. Evdeki aynalar da yalanci. Yatakodasin daki kısa sisko gosterio. Antredeki ayna uzun zayif ;)

Arkadaşım anlatmıştı pohlu fıkra ,anlatıp kaçayım ben.
Adamın biri köyden büyükşehire gelir.Tuvaleti gelir,bir inşaate girer,pisletmeyim orayı diye poşete yapar,çıkarken poşeti alır eline atayım diye.O arada markette sucuk alan adam ,parasını vermeden kaçar ,peşinden koşarlar,elinde poşetli adamı görünce o zannederler,tartın bakalım 500 gr var mı drler.Tartarlar 300 gr,adamı eksik diye döverler.Adam köyüne gider,sorarlar büyükşhir nasıl diye.Adam iyidir hoştur da ,garip bir adetleri var,500 gr dan az mıçanı dövüyorlar der:KK70::KK70::KK70:
:D :D :D

Ayy s3vdim ben bu fikri . He yaziyim . Ne yediğimden haberdar edem bak. Dün mantı çorba vardı. Bugün k.fasulye pilav. Sbahlarda yumurta kızartma pattis kızartma. Yani menüler no problem de. Benim aburcubur çok :KK43: kek bisküvi nutella ( zikim ) var :KK66:
Zikim ne :KK57:

Back
X