Salona geçtim şarj için kaldım gidemiyom sayenizde. Kasap adama yüzdelik dilim dersem dilimlemeye başlar beniSoyle canim sende benim pohu masaya yatirdik da gelip gelneme konusunu yüzdelik dilime ayiriyoruz de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salona geçtim şarj için kaldım gidemiyom sayenizde. Kasap adama yüzdelik dilim dersem dilimlemeye başlar beniSoyle canim sende benim pohu masaya yatirdik da gelip gelneme konusunu yüzdelik dilime ayiriyoruz de
Aç kollarını ben geliyoooooommmsen mandalsan ben de ipim asıl bana çiçekim
deneme sürem başladı mı kaptanım
kız Allah seni
benim altımda şort vardı.. paçaları tuttum sıkıştırdım lavobaya koştum.. akçak diye çok korkmuştumkorkunç ve kokulu saniyelerd
artık eskisi kadar temiz değildim
![]()
Sen hep artı çıkıyorsun 1 kiloyu nasıl vereceksin
Çok duygulandimm Mium guvenini boşa cikarmayayim barii demii...
Ayyy hesapladim
Nevo 64
Nefs 54
Nevo 1 verirse yüzdesi 1.5
Nefs 1 verirse yüzdesi 1.8
Nevreste duyyyyy görrrrr geliyorum
bayrak tesliminee
Geç mi kaldım
Neler olmuşBugün annemin misafirleri vardı yardıma gittim.. sonra oğlum kalabalıkta huysuzlandı gede eve döndük falan derken giremedim pek.. neler olmuş öyle yahuuu
Başlasın....Herkes uyuduysa gece baslasin miiiii
Şov mas goo on mu laaa![]()
Başlasın....
Eki Görüntüle 2079930
Sağol canım benimGercekten yeni basliyo :) mutfakta islerim vardi hallettim oturdum listelerime bakicam.
Seninde islerin vardir kolay gelsin nevo![]()
Eki Görüntüle 2079937 Eh madem herkes uyudu benim buralarrr yiihooyyiihooo
Neyse günaydın herkese size bir sorum olacak, sizce bu saç modeli güzel mi, bir iki gün içinde saçımı kestirmek istiyorum bu model aklıma yattı
(Uzun saç kullanamıyorum, saçım da dalgalı)
Fotodaki de ben diilim uzak doğulu bir bacımız
Evettt oldu çok şükür nefsimTriplimm dönüş muhteşem mi olmuş bakemm![]()
![]()
O zaman bu hafta yiyorsun börekleri, kurabiyeleriTamam kız 1_1 olsun seni mi kıracağım. Bulmuşum senin gibi bi morti.![]()