- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Canım öyle tatlı istedi ki onca şeyi reddettikten sonra iyi geldi incirCanım şu inciri 1 tane ye
Daha dikkat ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öyle tatlı istedi ki onca şeyi reddettikten sonra iyi geldi incirCanım şu inciri 1 tane ye
Afiyet olsun ay nasıl canım istedi bende yarın yoğurtlu kabak yapcam fırında kızartıp bol sarımsaklı yoğurtla ımmmm nefis olurHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
3 dlm t.bugday ekmeği
Peynir
7 zeytin
Yeşil lik
Domates
Ara
3 ceviz
Öğle
Kıyma
Yoğurt
Akşam
Yoğurt li kabak
Hayırlı akşamlar
ecemavi
Yok kuzum oldum son gün. Hala gelmemiş olsa kesin hamileyim diyicem bir tek hamile iken böyle olurum benEflalim haladan daha ses yokmu![]()
Ah şu incirler :)Canım öyle tatlı istedi ki onca şeyi reddettikten sonra iyi geldi incir
Daha dikkat ederim
Eflal çık geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi,doktora gitmek çok iyi bir fikir, en doğrusunu onlar söyler. Kendini çok hırpalama, mide bazen böyle sinyaller gönderiyor yanlış birşey yaptıysan mesela çok aç kalmamaya çalış asitli yiyecekler yeme bir de aç karnına çay, kahve, Yeşilçay, meyve bs yememeye çalış umarım çok çok iyi olursun biran önce.Yok kuzum oldum son gün. Hala gelmemiş olsa kesin hamileyim diyicem bir tek hamile iken böyle olurum ben
Çok sağol canım, moralim çok bozuldu diyetim bozulacak yanlış bir şey yiyicem çok yiyicem diyeEflal çık geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi,doktora gitmek çok iyi bir fikir, en doğrusunu onlar söyler. Kendini çok hırpalama, mide bazen böyle sinyaller gönderiyor yanlış birşey yaptıysan mesela çok aç kalmamaya çalış asitli yiyecekler yeme bir de aç karnına çay, kahve, Yeşilçay, meyve bs yememeye çalış umarım çok çok iyi olursun biran önce.
Çok güzel o uygulamaTekefondan diyet kolik diye bir program indirdim harika çok zevk alıyorum![]()
Can hafta sonu. Öğlen öğününde izin veriyor, ölçüye dikkat tabi ki@MiuLego canımcım dün alışveriş yaparken kepekli makarna aldım yiyebilir miyim zararı olur mu
Döndün mü canım evine. Annen nasıl?Insallah kuzummm. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ayrica. Telefonum yapildi bugun babam yaptirdi ama yine de yenileyecegim artik. Baska sorunlari da var cunku. Yoruyor beni
Uzun sureli diyet insan metasini bozuyor canim ...cizsiz saglam yemegini ye16 aralık menüsü
Kahvaltı : Tulum peyniri iki kaşık, 7 zeytin, bir kaşık bal, 2 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 mandalina, 10 fıstık, 2 kaşık yoğurt
Öğlen : 2 haşlama kanat, 4 jasik mantar sote, 2 kaşık yoğurt
Ara: 3 kuru kayısı, 10 patlamış mısır
Akşam : Köz patlıcan & kapya biber, 2 kaşık yoğurt, 1 kase mercimek çorbası
Su: 2.5 litre
@MiuLego
Bu menü olmadı sanırım, çok geldi yazıncamidem kazınıyor deli gibi. Moralim çok bozuk benim hanımlar, bir günde ne oldu bana . Gerçi sinyal veriyordu azar azar bu halim
görümcemgili gıcık ediyim derken nazara mı geldim nedir şaka gibi
şimdi yiyorum yemeğimi, ne kadar sürecek bakalım tokluk. Kazınma bir şey degil , başım dönüyor ağrıyor, spor bile yapamadım bugün.
Sağlığın kıymetini gidince anlıyoruz adaUzun sureli diyet insan metasini bozuyor canim ...cizsiz saglam yemegini ye
Bilmezmiyim eskiden yaptigim diyeti artik yapamiyorum bende canim uzun sure ac kalamiyorum cizsiz herseyden kararinca yiyerek spor yaparak kilo verecem...aksi takdirde demirim dusuyor basim dönüyor ... bu yuzden eskisi gibi ac kalamiyorumSağlığın kıymetini gidince anlıyoruz adaeski halimi istiyorum bir an önce. Gece yatarken ilacımı içicem artık.
Aynen anlattığın haldeyim, umarım geçici olur. Bakalım doktor ne diyecek.Bilmezmiyim eskiden yaptigim diyeti artik yapamiyorum bende canim uzun sure ac kalamiyorum cizsiz herseyden kararinca yiyerek spor yaparak kilo verecem...aksi takdirde demirim dusuyor basim dönüyor ... bu yuzden eskisi gibi ac kalamiyorum
Evet 1_1 yakinda 2-1vaaaaaay vaaaaaaaay süper gitmişşşş tebrikler tripli kuzumamaaaaa tabii ki de saraycam kazandı değil mi bu hafta
fıstık yahu önerilen kemik gelişimi için , fındığı cevizi çok yiyorum zaten ..bence ondan kilo alıyorum
hmmm bana özel kutlama
o zaman bu hafta 1-1 olsun sizin yarış
tebrikler fatma , çok uzun zamandır görmemişsin ne mutlu ne güzel .....
ama
amasız olmaz ausun mesajları :))) listelerin süperdi o menülere göre bu çok az ... ya az yemek seni duraksatıyor , ya arada kaçaamk oluyor ? hangisi de hele ?
ya inan 100 kiloda bu menülerle en az 1 kilo diyordum şoktayım. 1-1 oldunuz di mi ?
hoş geldin 50 ler
yakışmış heeee
sen yaparsın , sana güvenim 100 tam puan
gel gel iki göbişli
benimkileri yemez o
sana sopa zaten sopa ... hiç fark yokmuş muş muş muş![]()
Anlasildi@Ahu060812 @Sarayca @Antepia27 @malipina @begum75 @Nefscakil80
ada81
Floweroflife
ecemavi @Bonus @Ytmz @Shut Up @Leeshinmee Starlarım hepiniz bendesiniz sporlarınızda beni etiketlemeyi unutmayın
Yansın kara yağlar
![]()
Hemde nasil berabere bana gore degil illa galibiyet illa galibiyetecemavi nasılsın mortim hafta sonu telaşı bizimkilerde evde ev aldı başını gitti
Yarış devam ediyomu dehele
Hızlı baslamis mortimHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
3 dlm t.bugday ekmeği
Peynir
7 zeytin
Yeşil lik
Domates
Ara
3 ceviz
Öğle
Kıyma
Yoğurt
Akşam
Yoğurt li kabak
Hayırlı akşamlar
ecemavi
16 aralık menüsü
Kahvaltı : Tulum peyniri iki kaşık, 7 zeytin, bir kaşık bal, 2 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 mandalina, 10 fıstık, 2 kaşık yoğurt
Öğlen : 2 haşlama kanat, 4 kaşık mantar sote, 2 kaşık yoğurt
Ara: 3 kuru kayısı, 10 patlamış mısır
Akşam : Köz patlıcan & kapya biber, 2 kaşık yoğurt, 1 kase mercimek çorbası
Su: 2.5 litre
@MiuLego
Bu menü olmadı sanırım, çok geldi yazıncamidem kazınıyor deli gibi. Moralim çok bozuk benim hanımlar, bir günde ne oldu bana . Gerçi sinyal veriyordu azar azar bu halim
görümcemgili gıcık ediyim derken nazara mı geldim nedir şaka gibi
şimdi yiyorum yemeğimi, ne kadar sürecek bakalım tokluk. Kazınma bir şey degil , başım dönüyor ağrıyor, spor bile yapamadım bugün.