Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilmem dönmem herhalde :deli: ben kırıyorum döküyorum çok ...böyle geyik geyik :)

Benimki de yabancı yerde çekinir gelmez :KK23:

o_Oevladiyelik ve ben

Aşk olsun ne demek kötü örnek ... kilo vermek istiyip böyle yiyene şifreli şifresiz miu dayağı :KK11:

Heeeeee ye sen yeee .... anca ye :KK12:

Veririz inşallah :dua:
Ne kirip dokmesi ya sana rastlayana kilolu kilolu dolaniyorduk ortada

Noldu ördeğim tartı mı:bicak:
Selam güzeller dün hiç gelemedim sabah okulda anne baba eğitimindeydim öğlene kadar ordan çocuklarla eve geldim komşudan küçüğü aldım evi şöyle bi topladım çocuklarla dışarı çıktık masa tenisi oynadık bir bir buçuk saat kadar ordan kv ye orda da yemek çay vs akşam oldu sonra bir kısım bebeleri babaannede bıraktık biz gece film keyfi yaptık hiç gelemedim en son sızmışım koltukta :ruh:kaptanım masa tenisi spordan sayılır mı lakin başka bişey yapamadım 30 dk yürüyüş 1,5 saat masa tenisi kaç puan eder ki
Oyyy ahuuu tempoya bak heleeee

Kuzum spordan sayılır aralıksız oynayıp yağ yaktığını düşünüyorsan:)
Heee canım foto atmıştım geri vazgeçtim
Dün sporum menüm temizim kaptanim
Hiç hafta sonu spor yapnam 50 dk sporum oldu
Beden vazgeçtin ki:KK42:

Fatmam sporsuz olmaz cuma beni üzdün ama bu cumaaaa:rolleyes:
:63::63::63::63::63::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Sabah ben de günaydın mesajı yazmıştım:63: ,beni atladınız anmadınız :KK61:,sevmiyorsunuz beni,:KK61:iplemedinz beni:KK34:
Çok üzüldüm,çok sinirlendim.Ben sinirlenince yemeği çok yerim ,gidem de birşeyler yiyeyim :KK53:Bugün kü cıslarımı size armağan ediyorum ,sorumlusu sizsiniz ,vicdan yapın hee:KK45:
Seni unutursak yüreğimiz kurusun be:KK37:
Ay bende foto atayım pazar motivasyonu olsun size

Eki Görüntüle 2080396
Sağdaki fotoma yakınlaştırarak bakınız efenim
Hatun taş ve seksüüüü:confused:

Pembiklim Nefs Nefs ve mortisi kibarım @Nevreste haftasonu yoğunluğundalar galibaaaa

Takımın minik muzuuru @deynepnaz yok poh muhabbetinden daha buralara uğramamışşş :KK70:

Harbii dün hicc ugrayamadim..
Fırsatım olmadı Miummm :36: :36: :36:
Isyanlardayimm benn tartı tırt yahuu akşam yattığım kiloyla uyaniyorum normal mi :KK61::KK61::KK61::KK61:
Süpriz mi yapacak burden hoppp diye mi gidecek

Ay ne beter bişiydir o gazoz mod..işler bekler ama gözün açılmaz sürekli o işleri düşünürsün ama yapamazsın bebeler birbirne girer müdahale edemezsin içinden bağırırsın bebelere ama dışarıya uhms sbfmkdkakjs sesi çıkar kimse tınlamaz :KK70: :KK70: :KK70: uzun zamandır olmadım öyle malum evdeyim..

Sen dün bu yazıları yazarken ben filmini izliyodum miu hani filmi de var kitabı sabote etmiş gibi olamyımda :-):-)

Deynep senin mesaj en başta kalmış kaçırdılar herhal..sana da kocaman günaydın

Ne desin hiç tepki vermiyo du kilo verirken hatta sabote etti her fırsatta..çünkü gençleştim ve deli kıskanıyo.adamın bi dünya çevresi var iş bulmam için kılını kıpırdatmıyo
bu fotonun orjinalini görenler 45 den 25 e inmişsin diyolar.anası kızı dyende çok oldu.kaybetmek istemiyorum ya korkuyorum kilo almaktan
Kız kitap bir iki ay önce çıktı ne filmiiii

Back
X