- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Aa gercektenmi benim kız mayısın 4 de oldu seninki. Seninkidemi kızNe demek balım bebeklerimiz aynı ayda zaten benim.ki de 9 aylık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa gercektenmi benim kız mayısın 4 de oldu seninki. Seninkidemi kızNe demek balım bebeklerimiz aynı ayda zaten benim.ki de 9 aylık![]()
Ausummmm![]()
Wayt kuzum bu ilaç kaşıntı yaralarına da iyi gelir mi karnım kaşımaktan yara dolu.ölüyorum kaşıntıdanBende aynı sorunu yaşadım kesinlikle troysd canım.cok etkili gece sur sabah farkı anlarsın hemen sudo kremde ise yaramıyor hatta iki uç doktor gezdim o yüzden sonunda buldum kesinlikle troysd canım bi dene hemen goreceksin farkı sarı kantaron yağı zeytin yağı sudo krem cinkolu bi krem vardı o hametan bebentol hepsini denedim ben sonunda troysd ise yaradı sabah akşam hala kullanıyorum mesela hem uygun hem faydalı 7 tl mi ne
Banum valla hala yerim öyle de böyle yemem ama bu kiloyu vermek için 5 6 ay uğraştım bu emeğe acidigim için yemem yarına patates yapacağım.suan attım ocağa pişiyor bende işe yararsa sende de yarar büyük bi ihtimalle beslenme tarzimiz benziyor cunkuWayttt bende aynı senin gibiyim
Birtek şerbetli sevmem
Şuan verseler hiç bisiy yemem
Önemli olan işte tiksinmek bu yiyeceklerden. Çok yemedigim halde bogg dedim şuan
Gelir canım aslında bu bir tur mantar ilacı terleme bakteri yara çok işe yarıyor ben çok pişik olurdum sutyen yara yapardı bu krem çok işe yaradı benimde oradan aklıma geldi doktora sordum bebegede olur mu diye kullanmadigin hata dedi çok işe yarıyor günde iki uç defa kullan bakimWayt kuzum bu ilaç kaşıntı yaralarına da iyi gelir mi karnım kaşımaktan yara dolu.ölüyorum kaşıntıdan
Kortizon iceriyormu ki kuzumGelir canım aslında bu bir tur mantar ilacı terleme bakteri yara çok işe yarıyor ben çok pişik olurdum sutyen yara yapardı bu krem çok işe yaradı benimde oradan aklıma geldi doktora sordum bebegede olur mu diye kullanmadigin hata dedi çok işe yarıyor günde iki uç defa kullan bakim
Evet canım benim ki de mart doğumlu seninkinden biraz büyük teyzesiAa gercektenmi benim kız mayısın 4 de oldu seninki. Seninkidemi kız![]()
Bildiğim kadarıyla hayır balım hiç bir yan etkisi yok canım ama günde 3 4 gecmeKortizon iceriyormu ki kuzum
Canım önce ılık suyla pamukla altını sil.Hametan da kullandım olmadı. Travozol ıyi geliyordu ama oda pek bi ise yaramadı. Şimdide sudokrem kullanıyoruz bakalım cnm. Bide az önce bacağının yan tarafları da fosur fosur kizarmis![]()
Tamam yarın sorim eczaneye inşallah vardır.sağol kuzum allah razı olsunGelir canım aslında bu bir tur mantar ilacı terleme bakteri yara çok işe yarıyor ben çok pişik olurdum sutyen yara yapardı bu krem çok işe yaradı benimde oradan aklıma geldi doktora sordum bebegede olur mu diye kullanmadigin hata dedi çok işe yarıyor günde iki uç defa kullan bakim
Dinlemedim.balim çok geç yattim her yer kirintiydi akşama kadar anca temizledim
Bugün bi kopuk kaldım buralardan .
Dinlendin mi sen geceden sonra ?
Bi de
Handeden haber var mı vaytım ?
Ne demek balım ya ben yazın.kilodan dolayı çok çekerdim pişik sorunu yara olurdu ustune aglardim hepTamam yarın sorim eczaneye inşallah vardır.sağol kuzum allah razı olsun
Dinlemedim.balim çok geç yattim her yer kirintiydi akşama kadar anca temizledimhandeden ses soluk yok ne yazık ki 3 4 defa etiket yaptım herhalde yarın donus yapar İskender yiyememiasiniz asersene
![]()
Amin canım amin senin yavrunadaMaşallah kuzum benim allah uzun ömür ler versin![]()
Ayy aus ben dut asermistim ama ne aserme mevsimi değil ama nasıl bi can çekmesi eşim ham bulmuş getirdi bocegiyle yedim eşim 1 tane istedi vermedimHiç aşerme huyum yok
Ne bulduysammm onu yerimmm![]()
Ayy aus ben dut asermistim ama ne aserme mevsimi değil ama nasıl bi can çekmesi eşim ham bulmuş getirdi bocegiyle yedim eşim 1 tane istedi vermedim
Onların hiçbirini sevmedigim için onlara bi şekil yapmaliyim yiyebilecegim bişeyler yapmaliyim ben eskiden ete dokunamazdim bile şimdi eldivenle dogruyorumDeğiştirmek zor evet ama yapmak zorundasın beyaz ekmek kesinlikle ne diyet yaparken nede normal hayatında kullanma canım sabah.ekmek akşam makarna olmaz meyve oranı çok yüksek hele çilek artık vakti ve zamanı degil çok hormonlu mesela kanat al az yağda tavada mangal yap tavuk al hasla et al kavurma yap yani bütün neye uygunsa yumurta mutlaka ye
Çok saol canım gerçekten çok zor 10 gündür denemediğim şey kalmadı ama hic bir fayada görmedim biseydenCanım önce ılık suyla pamukla altını sil.
Sonra pamuklu bi bezle orayı kurula.
Trosiyd miydi neydi gerçi travazol da aynı işi görür onu sür biraz beklet üzerine sudokrem sür varsa bebek pudrası dök.
Bekletebiliyorsan altını açık bekletebildiğin kadar beklet.
Sık sık bezini değiştir.
Bezi de oraları tahriş edebilir bezinin içine pamuklu bi bez koy
Islanınca çıkar başka koy
İnşallah geçer.
Benim kızımda çok fena pişik olmuştu öyle böyle değil poposu delik delik olmuştu kanıyordu o küçück haliyle acısından kakasını tutuyordu yavrum yapmıyordu.
Ben böyle çaresini buldum.
2 3 aylık filandı 2 gün altını hiç bezlemedim eski çarşaflr filan yırttm yırttm kullandm
ne hemeni canoYüzüme vur hemen de
![]()