- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy masallah masallahhhAyyy kızlar kızımın 2 dişide çıktı çok komik bi halde alttan iki diş çat çat kasığa vuruyor yaramaz bi de isirmasa emerken ve artık.koltuktan tutup ayağa kalkiyor![]()
Aynen öyle valla cnm şimdi görürsem aleji testi falan isterler çocuğa bi sürü eziyetGötürünce cinkolu krem verip gönderiyorlar tecrübe ile sabit canım.oda ise yaramıyor ben pamugu ılık suyla ıslatıp altını temizliyordum ama artık.alistik ıslak mendile
Abla ben başka manada dedim![]()
Ayyy kızlar kızımın 2 dişide çıktı çok komik bi halde alttan iki diş çat çat kasığa vuruyor yaramaz bi de isirmasa emerken ve artık.koltuktan tutup ayağa kalkiyor![]()
Yok balım yazmadı etikette yaptık ama dönüş olmadı yarın inşallah döner bize
Ayyy kızlar kızımın 2 dişide çıktı çok komik bi halde alttan iki diş çat çat kasığa vuruyor yaramaz bi de isirmasa emerken ve artık.koltuktan tutup ayağa kalkiyor![]()
Evet etle sikintilarim var elmadan da ziyade dünya vucutluyum Ekvator gibi göbeğim var. Ev yemeği yiyeceğim artık bi de köfte yapmayı öğreneceğim tariflere bakıyorumBenim proteinle sıkıntım yok oldumu affetmem yerim.ama çoğunluk sebze pişiririm.et yemeyi sevmiyosun sen sanirim.o zaman sebze pişircen doyana kadar yicen kuzum ekmeksiz pilavsız.anladığım kadarıyla elma vücutsun.yedigin her karbon göbekte toplanır.ama karbon yemezsen önce göbek gider
Hala haber yok bizde bekliyoruz sesi çıkmıyorShut Up yazdımı kızlar geçmişe dönemiyorum şu an .İyimiymiş?
Ben de yatmam gerek yarın hapı yuttum işte Melisa çayı denedin mi o etkili diyorlarUyuyamıyorum ya![]()
Bu hafta kim kaybederse o kalır akildaaaa
Nefs iki hafta üst üste kazanamazBu hafta kim kaybederse o kalır akildaaaa
Ben de yatmam gerek yarın hapı yuttum işte Melisa çayı denedin mi o etkili diyorlar