- 2 Aralık 2015
- 32.685
- 108.500
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmissinOyyy adam esim cok sirin bi gor sevgi pitircigi.Cunku ona dedimki banka hesabini patlattim artik paran benim hesabimda en son kalbini tutuyodu
Oburude gozuyle yiyecek beni.
Oyyy o ericaya bende sinir oluyorum itici bi tavri varTibbi dil olunca anlamam zor olur diye düşündüm. Şuan Erica yi seyrediyorum çok sinir oldum çok bencil bir kadın ve hep çareyi baskasinda bekliyor ve insanlara duygu sömürüsü yapıyor. Hem diyor yardıma ihtiyacım var hem de diyetisyen gittikten sonra Meksika yemeği siparis veriyor. Bi de insanların islerini hayatlarını degistirmesini ve destek olmalarini istiyor. O kendisi bişey yapmazken baskalarinin onun için bişey yapmasını bekliyor. Akşam akşam sinirlendim. Bu kadar bencil olunmamasi gerek
Selam canlarim
Merakta biraktim sizide
Oturdum once insan gibi derdimi anlatmaya calistim olmadi.
Sonrada koptu kiyamet
İcimde ne var ne yok doktum kustum tum kinimi.
Sana senin istedigini vermiycem gitmiyorum gidersemde ne kocami ne cocugumu sana birakmam dedim.Burasi benim evim ve evimde istedigim gibi davranirim bu kimseyi ilgilendirmez dedim.Sen ben sustukca beni ezik sandin ama o is oyle degil dedim.Bundan sonrada ben seninle gecinmiycem sen benimle gecin dedim.Buyuksun dedim saygisizlik etmeyim dedim ancak sen bunu yanlis anladin dedim.Saglam bagirti cagirti koptu.Ayilmalar bayilmalar falan gırla.Esimde kayinbabamda yanimda oldular bukez.Nisan ayina kadar birbirimizi cekicez ondan sonra da istersen evime gelirsin benim evime dedim istemezsen gelmezsin.Ben sana kole gelmedim dedim.Egerki bir daha beni eziklemeye calisirsan herseyi babama anlatirim o zamanda sen nasil toparlarsin dusun dedim.
Bu arada babam bi bilse tas ustune tas birakmaz bu evi atese verir kizlar.8 senedir hep iyiyim dedim korkumdan.Babam bi duysa mahveder hepsini beni ceker alir birdahada mumkun degil gondermez
Amin kuzum insallahEeee bundan anliyorlar canim cook sevindim senin adina... insallah en kusa zamanda evini ayirir bu kabus biter canim...
Sagol kuzu.O ben gideyim diye ugrasiyor.İstedigi olmayacakShut Up ay handecim sayfaya girdim ilk senin mesajini gordum cok sevindim.ohhhh cektim icimin yaglari eridi
![]()
Çok saol cnm mutlaka deniyeceğim artık hangisi fayda ederseKonyakk pişik için ben çok krem denedim ,ama hiçbiri arko krem gibi etkili olmadı.
Annem dediğinde inanmamaıştım ,o kadar kremin faydası olmadı da sıradan arko mu fayda edecek demiştim ama kullanınca şaşırdım ,sen de dene istersen...![]()
Oyy balim sagolasin.Esime dedimki simdi gitmedim.Ama nisan ayinda bu ev ayrilmazsa ses bile etmem soylemem bile dedim.Alirim kuzimi evi degil yolu ayiririz seninle dedimHandem peşini bırakma isteklerinin unutturma, unutma. O kadın kendini rahatsız hissetsin. Eşinin tavrı geç kalmış bi tavır ama en azından yanında durmuş. Hadi bakalım baksın şeytana bakar gibi, herkes hak ettiği davranışı görür. Saygı yaş almayla değil haketmeyle kazanılır. Haketmeyene haketmedigi değeri verme.
Buaradaaaaa coookkk merak ettik seni, seviliyosun![]()
Insallah canim,Amin kuzum insallah
En buyuk hayalim bi abajur alip gece yarisi oturup sessiz sakin kitap okumak.
Hayalim bile kucuk beeeee
Amin masumum amin.Kendimi daha guclu hissediyorum.Aman tatsizlik cikmasin diye bosuna susmusumhande inş en kısa sürede geçersin cnm evine
Çocuk gibi kisiligi gelişmemiş beyin bloğu farklı calisiyor. Onu seyrettikce sinir oluyorumOyyy o ericaya bende sinir oluyorum itici bi tavri var
Oyy balim sagolasin.Esime dedimki simdi gitmedim.Ama nisan ayinda bu ev ayrilmazsa ses bile etmem soylemem bile dedim.Alirim kuzimi evi degil yolu ayiririz seninle dedim
Inşallah hayalin anın olsun gonlundekini versin allahAmin kuzum insallah
En buyuk hayalim bi abajur alip gece yarisi oturup sessiz sakin kitap okumak.
Hayalim bile kucuk beeeee
Amin masumum amin.Kendimi daha guclu hissediyorum.Aman tatsizlik cikmasin diye bosuna susmusum
O en son anneme bu sekilde davranamazsiniz.Annem hep mutsuz oluyo.Siz mutsuz olun diyodu.hande bazen tatsızlık çıkmadan işler yoluna girmiyor cnm, herkes yerini bilecek kızın nasıl etkilendi bu durumdan?
Aynen , kardesleride ondan bıkmışlar...yemek olmazsa sipariş veriririm diyor sanki zayiflayacak olan kendi degil garipÇocuk gibi kisiligi gelişmemiş beyin bloğu farklı calisiyor. Onu seyrettikce sinir oluyorum
Yok balim vermem catlasin hande harcarmi acaba diye dusunmekten.Yok yok belli eşin cekinmis senden. Birikimi almam da iyi olmuş verme geri, dünya hali sen de kalsin