Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bugün dondurulmus karides aldim nevom,tadi aynıymis yani dondurulmus veya olmamis birsey farketmiyormus.herneyse merakima yenildim o kadar lezzetli denilince :KK45:20 liraya aldim bol tereyaginda yaptım tam tarifi aman yarabbi o nasil bir koku o nasil bir tat asla ama asla tavsiye etmiyorum hicbir zmaan yeme nevom :KK70: bu zamanaa kadar yememekle birsey kaybetmemisiz bence :KK45:sevenlerde vardir elbet damak tadi farklidir ama,seninde sevecegini sanmam.hatta eminim.hic deneme cicegeeeem:KK15:
O o kadar kokan bisey degil ki ben haslanmisini salatanin ustune koyuyorum hafif oluyor bi de diaarda yiyoruz hic kokmuyor neden oyle oldu ki acaba

Canım haşlamadan saklaman daha iyi oluro_O
Karnabaharları parçala sonra limonlu suda beklet sonra süz ve direk buzluğa at..Ama illa haşlayacağım diyorsan limonlu ve tuzlu suda 2-3 dk haşla fazlası iyi olmaz.Kullanacağın zaman direk buzlu buzlu kullan..Yani yemek falan yapacaksan:KK66:
Bunu ogrendigim iyi oldu bizr de fazla geliyor en azindan yarisini sonra kullanirim limonlu suda bekletip buzluga atacagim o kadar harikaymis

leb-gif.1319507

Çok geçmiş olsun hülyam 4 gün uzunmuş o duyguyu yaşamaya, birkaç gün bende yaşadımda ...
Rabbım tüm hastalara şifa versin dermansız dert vermesin inş ..

Geçmişler olsun temiz çıkmasına çok sevindim rabbim hep şifa sağlık versin

Çok geçmiş olsun, ben de kolesterol için ömür boyu ilaç kullanicam. Şükür hapla hallolan bi durumdayiz:KK200:

çoook geçmiş olsun hülyam.. çok sevindim sonuçlarına.. çaresi var ya olsun ömür boyu hap iç.. Rabbim beterinden korusun..
ve seni aramızda yeniden görmek harika:KK200:

çook çok geçmiş olsun hülyam ..gelmiş geçmiş zaten şükür :KK200::KK200:

içerim canım ... kan değerim iyi :super:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sen istersen olursunnnnnnnnnnnnnnn ... 2 ay var nerede ise yahu ...

bilemedim .
eskisi gibi samimi olamam belki ama .... ararsa da şimdi de ben yokum , hadi bye demem herhalde ... yani başıma da geldi .. hoş benim ki aramadı :KK70: ama arasa da umursamam yani .. kazık mı attığı kazık evet .... onca emeğe, dostluğa .... ama herkes biz değil .. bazı kadınlar maalesef eşlerinin sözünden korkudan çıkamıyor ,belki o da çok üzüle üzüle görüşmeyi kesti seninle .. o_O

Daydream- Daydream- hülya geçmiş olsun çok çok
bende tel bozuk giremeidn diye düşünmüştüm
beklemek zor bir süreç ama temiz çıkmış şükür :KK200:

hülyam canım geçmiş olsun
bendede var haşhimato
boşver takma

Canim cook gecmis olsun

Amiiinnnn korkuların gelmiş geçmiş olsun.

Daydream- Daydream- hulyacim alintilayip yazamadım canım geçmiş olsun nasıl oldun

Sağolun bacılarımmm....hepinize güzel Mutlu sağlıklı süper bir yıl diliyorum :)))

@MiuLego güzel ve aziml kaptanım
give_rose-gif.1319484
Orda burdaydım ben yine çok şükür bugün evdeyim.

Abartı zararlı bişey yemedim ama bulgurdu barbunyaydı şişirecek şeyler yedim.
2 kerede gözlerim dönerek çikolata yedim.
Sana yenilsem bile benim yeniden diyete spora asılmama vesile oldun çoktan.
Tabi henüz yenilgi konuşmak için erken dimi inş erkendir :KK53:

Az spor yapayım ben sonra yine gelirim inş. bügün +90 da da çok işim var hiç bakamadım:confused:yetişirse spordan sonra yetişmezse okuldan sonra.

Gittim
bud-gif.1319500

Bugunki menüm
Sabah 11.00 1 dilim ekmek domates salatalık çarliston biber maydanoz . Kıymalı iki yumurta 1 şekersiz çay
Ara 16.30
1 elma 4 ceviz 1 mandalina
Akşam 19.30
Bir kase yoğur
Bir tabak salata
1 küçük tabak ıspanak
2.5 litre su @MiuLego
Canım sen bununla nasıl ayakta kalıyorsun emziriyorsun birde, şimdiden kuş kadar beslenirsen 6 lı 5 li rakamlara gelince ne yiyeceksin, bu kuş menüler o zaman sana kilo verdirmeyecek, biraz daha cesitlendir derim menünü ;)

Hametan da kullandım olmadı. Travozol ıyi geliyordu ama oda pek bi ise yaramadı. Şimdide sudokrem kullanıyoruz bakalım cnm. Bide az önce bacağının yan tarafları da fosur fosur kizarmis:KK43:
eau borique %3 solusyonu canım bunu yaptır eczaneden, anında söndürüyor, eski bir formül. Kadir Tuğcu var nette o doktorun tavsiye ben kullandım. Birde ultralan pomad sabah akşam diyordu ama o üretilmiyor artık, muadilini sorarsınız.

Wayt kuzum bu ilaç kaşıntı yaralarına da iyi gelir mi karnım kaşımaktan yara dolu.ölüyorum kaşıntıdan
Excipial lupo kullan canım. Benim çocuklar kaşınıyor hep alerjik ciltleri. Bunu sürünce sakinleştiriyor cildi. Losyon bu sabah akşam sür hatta her kaşınmada.

Back
X