Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yemeği yaptın?
Vayyy ,güzelmiş menüezogelin çorbası
kıymalı kabak yemeği
domatesli erişte
Vayyy ,güzelmiş menü
Hep bu saatte mi yapıyorsun yemekleri?![]()
Tamam canm bende takıp edeym.yaza kadar bende vermek ıstıyorm ıns.5 kıloyu kac gunde verdnF Fatimasevket tatlım buradayım :)
şükür Fatmam iyiyimHadi banum yeni yıl yeni hedefler yeni heyecanlarida dünü birakalim ve başlayalım inşallah
Nasılsın canım diyete basladinmi
Günaydın kolay gelsin canım![]()
Sağol kuzum ona da bakayımExcipial lupo kullan canım. Benim çocuklar kaşınıyor hep alerjik ciltleri. Bunu sürünce sakinleştiriyor cildi. Losyon bu sabah akşam sür hatta her kaşınmada.
Bugün sporuma kavuştum 45 dk leslie jillian level 2begum75
ben burdaki ölçülere göre ölctum belimi bulamadim hiç bel inceliği yok
G:118
B:105
K:108
Göbek dediğini olduğu yer 117
Bu nasıl bir ölcudur böyle![]()
masum napıyım mecburen yemek hazırladım mantıyı yaptım,tatlım da vardı,çay meyva derken oturduk beraber
pazar günü sabah normalde kardeşini çağırırdı kahvaltıya benimde sonradan aklıma geldi dedim hayret çağırmadın,senden ses çıkmayınca dedi,bak hele dedim insafsız bu kadar şeyden sonra bide sabaha kahvaltıya mı çağıracaktık yine dedim,demek az yüz versem ohooooo neler olcak neler
sende gitmişsin arkadaşına gördüm fotolarınıyanlız masada değişik bişey vardı kereviz değilde neydi onun adı
(hiç yemedimde tadını adınıda bilmiyorum
),içine rus salatası koymuş hani,yani diyeceğim güzel hazırlanmış arkadaşında,yanlız seneye acısını çıkarmasa bari
![]()
vayy ellerine sağlık o zaman
enginardı cnm o serpil yapmıştı
kız masadaki mezeleirn çogu bana aitti bir kere
rus salatası, patlıcan ezme, havuç tarator, domatesli zeytin salatası yaparska sarma bir kaç çeşit daha yaptım
ya bzi birlkte çok güzle vakit geçiriyoruz eglenceli bir kız aslında yıllardır yıldımız barışmammıştı
kardeşi ile eşimin evlilik olayları yüzünden ama oda beni tanıdı artık![]()