- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım canım bundan sonra cıssız cosssuz ilerleyeceğiz inşallahhhh veeeeeee mimu bizi çook sevecek
vayy ellerine sağlık o zamansenin gibi misafir olsun hep gelsin bana
banada oturmaya gelsene masum
bak ne güzel olmuş bu yılbaşı, hem dostluğunuz pekişmiş,birbirinizi daha iyi tanımışsınız,buna sevindim,yeni yıla güzel girdin inşallahta öyle devam etsin![]()
vay bee,eline koluna sağlık,gerçekten ince fikirlisin
miu bizi sevvvvv @MiuLego
canım ben gittigim yere zahmet vermek istemem
akşam masaya kadar topladık çıktım
işkenbe çorbaıs yapmıştı çok güzel
seneye işkembenle bekleerim deidm![]()
oda çalışıyor yük olmayalım dedim
toplaıdk yıkadım çıktık
evet bu kv hep dolduruyor çocukları benim eltimde 1 yıl eşiyle ayrı kaldı .. tamamen kaynımın suçuydu eltim baba evine gitti ...eltimin babası çok kızdı 3 çocuktan ikisini erkek tarafına gönderdi kv baktı 2 çocuğa ve çocuklarına anneniz yalancı anneniz hep yaptı diye diye çocukları dolduruyormuş... Allahtan çocuklar büyüktü annelerinin yanında yer aldılar kanmadılar kv laflarına... eşimde anasının huyunu bildiği için aradı sakın çocuklara annesi hakkında bişey demeyin dedi.. kv yok dermiyim hiç demem diyor pis yalancı.....şimdi barıştılar şükür ama kv ve kp bütün yüzleri ortaya çıktı tabiii... zaten benim kp maşallah karı gibi her lafın içinde... ilk evlendim bana öyle tuhaf geldi ki yaptığın salatanın doğradığın soğana kadar laf ediyor ...Beynini yıkıyordur kesin ve net. Tecrübe ile sabit. Benim kv ve görümce annen bizi sevmiyor istemiyor o yüzden size gelmiyoruz demiş. Oğlum dedi. Bende babannen gelince kovdum mu. Ona bir şey söyledim mi dedim. Evet sevmiyorum herkesi sevmez zorunda değilim bu babannenle benim aramda sizi ilgilendiren bir durum yok dedim.
bende öyle gittiğim yere asla yük olmak istemem elimden geldiğince toparlar çıkarım ... ama maşallah bana gelenler yayılıyor
miu bizi sevvvvv @MiuLego
canım ben gittigim yere zahmet vermek istemem
akşam masaya kadar topladık çıktım
işkenbe çorbaıs yapmıştı çok güzel
seneye işkembenle bekleerim deidm![]()
oda çalışıyor yük olmayalım dedim
toplaıdk yıkadım çıktık
Cumartesi günü 805 olacak canım benim eksikEki Görüntüle 2087529
kızlar bi ara kontrol yapalım mı ?
HİPERSTARLAR
@Nevreste
Nego
@Donna_salut
nehirnil111
@malipina
Whiteblacklife
SÜPERSTARLAR
@Triplimelek Megi
hepfit
@Antepia27
@Portakal Sulu Ordek
@ecemavi
Eki Görüntüle 2087529
kızlar bi ara kontrol yapalım mı ?
HİPERSTARLAR
@Nevreste
Nego
@Donna_salut
nehirnil111
@malipina
Whiteblacklife
SÜPERSTARLAR
@Triplimelek Megi
hepfit
@Antepia27
@Portakal Sulu Ordek
@ecemavi
Cumartesi günü 805 olacak canım benim eksik
Aynen canımm Allah böylelerine fırsat vermesin. Ne çektiğimi ben bilirim sinsi insan en fenası ada kimse inanmaz sana bir Allah bilir bir sen bilirsin neyin ne olduğunu.evet bu kv hep dolduruyor çocukları benim eltimde 1 yıl eşiyle ayrı kaldı .. tamamen kaynımın suçuydu eltim baba evine gitti ...eltimin babası çok kızdı 3 çocuktan ikisini erkek tarafına gönderdi kv baktı 2 çocuğa ve çocuklarına anneniz yalancı anneniz hep yaptı diye diye çocukları dolduruyormuş... Allahtan çocuklar büyüktü annelerinin yanında yer aldılar kanmadılar kv laflarına... eşimde anasının huyunu bildiği için aradı sakın çocuklara annesi hakkında bişey demeyin dedi.. kv yok dermiyim hiç demem diyor pis yalancı.....şimdi barıştılar şükür ama kv ve kp bütün yüzleri ortaya çıktı tabiii... zaten benim kp maşallah karı gibi her lafın içinde... ilk evlendim bana öyle tuhaf geldi ki yaptığın salatanın doğradığın soğana kadar laf ediyor ...
ben hiç ailemde böyle bişey görmedim yaparsın yemek erkeğin önüne koyarsın oda ellerine sağlık der kalkarlar yok soğan büyük olmuş küçük olmuş hiiç laf etmezler.. ama söyledim kv ve kp ben çok şaşırdım sizde herkes herşeye karışıyor dedim...
Ni ha ha haAy kizlar ben yarin memlekete gitcem nasipse.esime citlattim gitme demedi.ama cok gönüllü oldugunu da soylemicem sirf bunaldigimi goruyo diye yolluyo benden habersiz almis biletimi fln bi de oglunu ozleyecek diye ha beni degilburda kuzenlerim fln var takiliriz biz diyodu.Anam hepsi cuma gunu memlekete gidiyomus adam delirecek
![]()
Az önce doktordan geldik cnm bez alerjisi dedi kizin bezini değiştirdik. Sen hangi bez kullaniyorsunCumartesi günü 805 olacak canım benim eksik
Bize de bezi değiştirin dedi prima kullaniyordum o zaman şimdi bim marketin kendi ürettiği bezi kullanıyorumAz önce doktordan geldik cnm bez alerjisi dedi kizin bezini değiştirdik. Sen hangi bez kullaniyorsun
Robotun ben yaSen nasıl bişeysin![]()
Yapma kuzum böyle 2 kilo 2 kilo bi bakmissin 80 ler 90 gelmiş ister misin bunu tabi ki hayır lütfen tut yeme yersen ne oluyor gordun isteKızlar ben diyet yapamiom ya. Motivasyon sıfır . DuNKÜ yaptığım börek çörek kek vs ler mahvetti benı ve zavallı yim bu konuda engel olamiyorm kendime tartildim ki 73.3 çıktım yani . 2 kilo almis im nerdeyse . Ben bu işi yapmiom simdi. Evden çıkmadan olmuo .Ben martta baslicam ya. Evden çıkmak sart
Benim de 2 haftadir cok cok yavas gidiyoRobotun ben yadun yapmadım spor içimde ukte kaldı tartı eksiden artiya uçtu niye neden neden anlamıyorum
![]()