Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yine eşim çok yardımcı olmuştu sonra buraya gelmiştim ausum sayesinde verip mezun olmuştum. 3 haftadır yerimde sayıyorum 67'yim. 58 bana çok yakışmıştı. Yine öyle olacağım inşallah

Ayyy banum inşallah ya valla bu defa bırakmayacağım. Sende bırakma kendimizi mutsuz ediyoruz.
Eşim sabahtan beri 10 mesaj attı :KK70: bak tut kendini, olacak, mutfaktaysan çık çabuk diye :KK70: ama iyi oluyor 2 defa çıktım mutfaktan döndüm yolumdan :21:
Insallah canim neden olmayasin. Aslinda buzdolabinin uzerine veya kapisina degisim fotonu veya seni motive edecek yazilar assan da ise yarayabilir.

Menümü
Sabah.11.30
1 közlenmiş kırmızı biber
Domates tere maydonoz
6zeytin 2 küçük dilim kaşar peynir
1 bardak şekersiz çay
Ara 16.30
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
2 tane ceviz
Akşam içinde (eşim hazırlayacak :KK37:
18.00
Mantar sote
Salata
1 bardak ayran diye karar verdim
2.5litre de su:KK5: @MiuLego

Bende her şeyden koptum, yani genel anlamda her şeyden hayattanda. Her gün karar alıyorum yok uygulama sıfır.
Hayatımın sıkıcılığı beni boğdu.
Diyet , spor hep aklımda zaten, çocuklarla daha güzel iletişimim olsun diye sürekli düşünüyorum ama hep gerginim hep hep hep.
Sakin mutlu olmak istiyorum, sakin sakin sakin.
O kadar kitap okuyorum nafile, ruhum boşlukta.
Manevi olarak güçlenmek için uğraşıyorum, bir türlü hiç bir şeyi tam anlamı ile yapamıyorum ben.
Hep bir şeyleri yetiştirme telaşı ama bu kafamın içinde oluyor. Kendi kendime konuşup duruyorum içimden.
Böyle yapa yapa kaç yılım gitmiş şaşıyorum.
İşe yaramaz hissediyorum kendimi.
Her şey mükemmel olsun istiyorum ama tek yaptığım her şeyi mükemmel bir şekilde mahvetmek.
Pozitif olmak istiyorum, ya bu negatiflik doğuştanmı acaba. Bazı insanlar nasıl oluyorda, dünya yanarken bile vardır bir hayır deme erdemine sahip oluyor.
Kafamda hep sorular sorular

Bende her şeyden koptum, yani genel anlamda her şeyden hayattanda. Her gün karar alıyorum yok uygulama sıfır.
Hayatımın sıkıcılığı beni boğdu.
Diyet , spor hep aklımda zaten, çocuklarla daha güzel iletişimim olsun diye sürekli düşünüyorum ama hep gerginim hep hep hep.
Sakin mutlu olmak istiyorum, sakin sakin sakin.
O kadar kitap okuyorum nafile, ruhum boşlukta.
Manevi olarak güçlenmek için uğraşıyorum, bir türlü hiç bir şeyi tam anlamı ile yapamıyorum ben.
Hep bir şeyleri yetiştirme telaşı ama bu kafamın içinde oluyor. Kendi kendime konuşup duruyorum içimden.
Böyle yapa yapa kaç yılım gitmiş şaşıyorum.
İşe yaramaz hissediyorum kendimi.
Her şey mükemmel olsun istiyorum ama tek yaptığım her şeyi mükemmel bir şekilde mahvetmek.
Pozitif olmak istiyorum, ya bu negatiflik doğuştanmı acaba. Bazı insanlar nasıl oluyorda, dünya yanarken bile vardır bir hayır deme erdemine sahip oluyor.
Kafamda hep sorular sorular
Seni anlıyorum :KK200:

Back
X