- 8 Aralık 2011
- 45.740
- 166.592
- 798
O zaman yandık ben baştan kaybettimNeye gücün yetiyorsa o olacak efser![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yandık ben baştan kaybettimNeye gücün yetiyorsa o olacak efser![]()
sağol Can'ım..:)Ben geçmiş olsun diyememiştim şimdi diyeyim
geçmiş olsun
![]()
İyiyim Ececim bir sıkıntı yok.şükür :)Geçmiş olsun hulya simdi nasilsin
Geçmiş olsun cnm ben kış geldiğinde atom çayı alıyorum ve hapşırmaya başladığımda mutlaka içiyorum. Eşim eskiden çok hasta olurdu şimdi hergün iciriyorum ona çok şükür eskisi gibi sık hasta olmuyor denemeni tavsiye ederim . Ayrıca diyet i etkilemiyor içeriği baharat tarçın zencefil karışımından olusuyorKızlar bağışıklık sistemini güçlendirirecek ne olabilir? Multi vitamin takviyesi mi alsam ne yapsam? Diyeti etkiler mi? İştahı açmadan nasıl bir yol olabilir?
Cok kötü kokuyodu canim aklima geldikçe irkiliyorum ona ragmen israf olmasin diye yemeye calistim,hatta eşim kokusundan dolayi evde duramadi camlari acti disari ciktiO o kadar kokan bisey degil ki ben haslanmisini salatanin ustune koyuyorum hafif oluyor bi de diaarda yiyoruz hic kokmuyor neden oyle oldu ki acaba
Tadını da hic begenmedim eflalimIyyyy böcek o yagörüntüsü bile midemi bulandırıyor
Sağol kuzum görüşürüz bizde sayımı yarıladık yarına Allah kerim ama daha çok işim varkuzucum sporlarını kaydettim,bugüne bişey yazmadım ama bilgin olsun
benimde birtek cuma günü sporum var,perşembe günü toptan yazarım hepsini
ben çıkıyorum önce çarşıya uğrıycam sonra eveeksikler hiç bitmiyor
görüşürüz
![]()
Canım çok teşekkürler, içeriğinde tam olarak ne var sorabilir miyim?Geçmiş olsun cnm ben kış geldiğinde atom çayı alıyorum ve hapşırmaya başladığımda mutlaka içiyorum. Eşim eskiden çok hasta olurdu şimdi hergün iciriyorum ona çok şükür eskisi gibi sık hasta olmuyor denemeni tavsiye ederim . Ayrıca diyet i etkilemiyor içeriği baharat tarçın zencefil karışımından olusuyor