Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Saat 7:30
2 incir
2 kayısı sıcak su içerisine doğrayıp yedim
Kahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir bardak çay
Ara
Fındık kuru üzüm
Akşam 16:30
Yarım kase tavuk sote
Oğlumun tabağında 2-3 kaşık yemeği kalmıştı omunda yedim az pirinç pilavı ve et

Kızlar bağışıklık sistemini güçlendirirecek ne olabilir? Multi vitamin takviyesi mi alsam ne yapsam? Diyeti etkiler mi? İştahı açmadan nasıl bir yol olabilir?

Kızlar bağışıklık sistemini güçlendirirecek ne olabilir? Multi vitamin takviyesi mi alsam ne yapsam? Diyeti etkiler mi? İştahı açmadan nasıl bir yol olabilir?
Geçmiş olsun cnm ben kış geldiğinde atom çayı alıyorum ve hapşırmaya başladığımda mutlaka içiyorum. Eşim eskiden çok hasta olurdu şimdi hergün iciriyorum ona çok şükür eskisi gibi sık hasta olmuyor denemeni tavsiye ederim . Ayrıca diyet i etkilemiyor içeriği baharat tarçın zencefil karışımından olusuyor

O o kadar kokan bisey degil ki ben haslanmisini salatanin ustune koyuyorum hafif oluyor bi de diaarda yiyoruz hic kokmuyor neden oyle oldu ki acaba
Cok kötü kokuyodu canim aklima geldikçe irkiliyorum ona ragmen israf olmasin diye yemeye calistim,hatta eşim kokusundan dolayi evde duramadi camlari acti disari cikti :kusmuk:

Shut Up Shut Up handecim menemen vardı menunde spordan sonra hazır yumurta domates va di menemen olmuştur belki:KK53:
Akşam gece arayı yapmadım inşallah kaçamak yapmıyor um canım zencefil karanfil tarçınlı suyumu iciyorum
Cumaya etkisini heyecanla bekliyor
Nasılsın canım daha iyimisin

Shut Up Shut Up handecim menemen vardı menunde spordan sonra hazır yumurta domates va di menemen olmuştur belki:KK53:
Akşam gece arayı yapmadım inşallah kaçamak yapmıyor um canım zencefil karanfil tarçınlı suyumu iciyorum
Cumaya etkisini heyecanla bekliyor
Nasılsın canım daha iyimisin niyetim yok ama bişey yersem menü ye ek yazarım canim:KK200:

kuzucum sporlarını kaydettim,bugüne bişey yazmadım ama bilgin olsun :110:
benimde birtek cuma günü sporum var,perşembe günü toptan yazarım hepsini
ben çıkıyorum önce çarşıya uğrıycam sonra eve :KK55:eksikler hiç bitmiyor :bicak:görüşürüz:KK15:
Sağol kuzum görüşürüz bizde sayımı yarıladık yarına Allah kerim ama daha çok işim var :confused: bugün yazma ben yarın yazarım sana bildiğin 1,5 saat tempolum var:rolleyes:

Geçmiş olsun cnm ben kış geldiğinde atom çayı alıyorum ve hapşırmaya başladığımda mutlaka içiyorum. Eşim eskiden çok hasta olurdu şimdi hergün iciriyorum ona çok şükür eskisi gibi sık hasta olmuyor denemeni tavsiye ederim . Ayrıca diyet i etkilemiyor içeriği baharat tarçın zencefil karışımından olusuyor
Canım çok teşekkürler, içeriğinde tam olarak ne var sorabilir miyim?
Her sabah zencefil tarçın karanfil katısı kurusu kaynatıp içiyorum zaten..

Back
X