- 8 Aralık 2011
- 45.740
- 166.592
- 798
Damar bir parçaBayılıyorum bu sarkiyaaa hergun dinlerim)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damar bir parçaBayılıyorum bu sarkiyaaa hergun dinlerim)
Karabiber kırmızı biber yani tüm baharatlar var acı biraz dediğim gibi zencefil tarçın karanfil nane herşeyden var . Öksürüğü kesiyor hemen buruk tıkanıklığı falan kalmıyor çok mucizevi bişey. Babam çok seçicidir benim bigün gittik grip salya sümük yatıyor. Hemen bu çaydan yaptım küp şeker gibi sıcak suda eritiyorsun. Ertesi günü bize geldi çok iyi geldi falan diyorCanım çok teşekkürler, içeriğinde tam olarak ne var sorabilir miyim?
Her sabah zencefil tarçın karanfil katısı kurusu kaynatıp içiyorum zaten..
Ben öok severim karidesi, bol bol da yaparım.Tadını da hic begenmedim eflalimama hepfit e sozum var bikere daha deniycem restoranda
![]()
sağol Can'ım..:)
İyiyim Ececim bir sıkıntı yok.şükür :)
Antepia27 bend özledim Fatma'm..artılarla başım dertte..hiç diyet modunda da değilim
![]()
Bu kış hastalık bırakmadı peşimi bir türlü, diyetteyim diye mi acaba? Yine başladım hapşırmaya, burnumu çekmeye, hayır lütfen yine hasta olmayayım lütfen!!
![]()
Çok aşırı çok şiddetli baş ağrısı cekiyorum bugün kafam.zonkluyor
Dondurulmustu kuzum,yani ayiklanmis karidesti.direk tereyaginda kavurdum kuculuyo zaten kavurunca.kırmızı toz biber attimBen öok severim karidesi, bol bol da yaparım.
Kokusundan rahatsız olmuşsan bol sarımsakla pişir(Eger ayiklanmişsa haşlamaya gerek yok, önce sarımsağı yağda kızart, sonra karidesi at içine)
Ayıklanmamışsa kafalarını kes,tuz atmadan haşla 10 dakika sıcak suda)
Oh çok iyiymiş, keşke burada bulabilsem ama yoktur.. zamanın olursa içimdekileri yazarsan ben yapmaya çalışırım malzemeleri alıp, ilaç içmek istemiyorum hiçKarabiber kırmızı biber yani tüm baharatlar var acı biraz dediğim gibi zencefil tarçın karanfil nane herşeyden var . Öksürüğü kesiyor hemen buruk tıkanıklığı falan kalmıyor çok mucizevi bişey. Babam çok seçicidir benim bigün gittik grip salya sümük yatıyor. Hemen bu çaydan yaptım küp şeker gibi sıcak suda eritiyorsun. Ertesi günü bize geldi çok iyi geldi falan diyor
Tamam canım ben sana yazarım tam olarak içeriğini.Oh çok iyiymiş, keşke burada bulabilsem ama yoktur.. zamanın olursa içimdekileri yazarsan ben yapmaya çalışırım malzemeleri alıp, ilaç içmek istemiyorum hiç![]()
Teşekkürler antepia, umarım yatağa düşürmeden atlatırım, iki gün sonra seyahate çıkacağımHadi hulyacim gel bir yerden baslayalum
Geçmiş olsun canım
Canım ramazan i şerifte ilk günlerde şiddetli basım ağrıdı kan şeker i düşüyormuş cokmu aç kaldin acaba
Geçmiş olsun![]()
Birdahakine o zaman önce tereyağını erit, içine bol bol sarımsak at, sarımsak iyice kokuyu salınca da karidesi at(buzluların sonra yıka, buzu çözülsün) bir de tuzu da piştikten sonra at(yoksa sert olur) satımsak kokuyu bastırıyor mis gibi olur, ben makarna sosu da yapıyorum kremayla tabi artık giyemiyorum ama o da çok güzel.Dondurulmustu kuzum,yani ayiklanmis karidesti.direk tereyaginda kavurdum kuculuyo zaten kavurunca.kırmızı toz biber attim
Bu kış hastalık bırakmadı peşimi bir türlü, diyetteyim diye mi acaba? Yine başladım hapşırmaya, burnumu çekmeye, hayır lütfen yine hasta olmayayım lütfen!!
![]()
Costuk bilemmm![]()
Çok aşırı çok şiddetli baş ağrısı cekiyorum bugün kafam.zonkluyor
Içeriği tarçın zerdeçal karabiber karanfil zencefil hibisküs yenibahar kuşburnu ve havlıcan mış canımTeşekkürler antepia, umarım yatağa düşürmeden atlatırım, iki gün sonra seyahate çıkacağım![]()
Tamam canım ben sana yazarım tam olarak içeriğini.![]()
Regli yaklasiyormu canim benim regli yaklasinca başım cok agrir guya ayin 6 sinda regli olacsm ama hic belirti yok bende yine gecikecek sanirsam...Çok aşırı çok şiddetli baş ağrısı cekiyorum bugün kafam.zonkluyor
Aynen cnm ne buldun at en iyisi kendin yaptığın
Çok teşekkürler!!
Şimdi kırmızı biber,kara biber, nane, zencefil, sarımsak ne bulursam atıp bir çay yapacağım,![]()
Gecmis olsun canim kusburnu cayi ic gribe nezleye iyi geliyorTeşekkürler antepia, umarım yatağa düşürmeden atlatırım, iki gün sonra seyahate çıkacağım![]()
Şakamaka olacam az kaldı feciyim acilinden liste sart oldu bana vallageçmiş olsun canım çok .
Süt ve türevleri ...
Protein ...
Mevsiminde sebzeler ...
Salatalar ...
Meyveler ...
Sağlıklı bitki çayları ...
Limon ... zencefil ....
Bunların hiçbirisi diyete mani değil ... meneülerinde eksik etmezsen , güçsüz düşmezsin
haydeeee bakalım .... oldun muuuu 71.1
Çok geçmiş olsun sana da vaytım![]()
teşekkürler aus,İnan çok dikkat ediyorum hergün 1 porsiyon meyve, et, sebze, süt, yoğurt muhakkak yiyiyorum anlamadım neden böyle oldu, multivitamin desteği alsam iştahımı açar mı dersin? Ya da bağışıklık güçlendirici ilaç alsam? Çok karşıyım ilaç kullanmaya aslında ama çaresiz kaldım, en son 4 sene önce hasta olmuştum ben, bu kış üçüncü olacakgeçmiş olsun canım çok .
Süt ve türevleri ...
Protein ...
Mevsiminde sebzeler ...
Salatalar ...
Meyveler ...
Sağlıklı bitki çayları ...
Limon ... zencefil ....
Bunların hiçbirisi diyete mani değil ... meneülerinde eksik etmezsen , güçsüz düşmezsin
haydeeee bakalım .... oldun muuuu 71.1
Çok geçmiş olsun sana da vaytım![]()