Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşe

teşekkürler aus,İnan çok dikkat ediyorum hergün 1 porsiyon meyve, et, sebze, süt, yoğurt muhakkak yiyiyorum anlamadım neden böyle oldu, multivitamin desteği alsam iştahımı açar mı dersin? Ya da bağışıklık güçlendirici ilaç alsam? Çok karşıyım ilaç kullanmaya aslında ama çaresiz kaldım, en son 4 sene önce hasta olmuştum ben, bu kış üçüncü olacak :KK43:

ben gebelik öncesi de sürekli multivitamin kullanıyordum ... İki adet nur topu gibi bağışıklık hastalığım var çünkü .
Hiç kilo yapmadı bana :)) şu meşhur aşçımız ardanın reklamlarında oynadığı vitamini kullanıyordum .

:silah:Bu kış hastalık bırakmadı peşimi bir türlü, diyetteyim diye mi acaba? Yine başladım hapşırmaya, burnumu çekmeye, hayır lütfen yine hasta olmayayım lütfen!!
:KK43::KK17:

Geçmiş olsun canım, boğaz agrisinda adacayinin etkisini çok gördüm ben. Yoksa ilaç alırım uğraşmıyorum :KK51:

Geçmiş olsun cnm ben kış geldiğinde atom çayı alıyorum ve hapşırmaya başladığımda mutlaka içiyorum. Eşim eskiden çok hasta olurdu şimdi hergün iciriyorum ona çok şükür eskisi gibi sık hasta olmuyor denemeni tavsiye ederim . Ayrıca diyet i etkilemiyor içeriği baharat tarçın zencefil karışımından olusuyor

Onda şeker de var kuzu :( şekersizi var mi onun

ben gebelik öncesi de sürekli multivitamin kullanıyordum ... İki adet nur topu gibi bağışıklık hastalığım var çünkü .
Hiç kilo yapmadı bana :)) şu meşhur aşçımız ardanın reklamlarında oynadığı vitamini kullanıyordum .
Tamam o zaman şimdi vitamin de alacağım artı çay bir de bol limonlu tavuk çorbası umarım iyileşirim daha da kötüleşmeden
:KK19:

Geçmiş olsun canım, boğaz agrisinda adacayinin etkisini çok gördüm ben. Yoksa ilaç alırım uğraşmıyorum :KK51:
Ben küçükken doktor çocuğu olarak çok ilaç kullandım , şimdi yatağa düşene kadar kullanmıyorum, Ağrı kesici antibiyotik ancak çookkkk zorda kalırsam, bu sene ama grip ilacı kullanmaktan helak oldum, bakalım vitamin işe yarar belki..

Birdahakine o zaman önce tereyağını erit, içine bol bol sarımsak at, sarımsak iyice kokuyu salınca da karidesi at(buzluların sonra yıka, buzu çözülsün) bir de tuzu da piştikten sonra at(yoksa sert olur) satımsak kokuyu bastırıyor mis gibi olur, ben makarna sosu da yapıyorum kremayla tabi artık giyemiyorum ama o da çok güzel.

Tam benim kafadasin ben de coco ya karidesli makarna önerdim ama dün gece miu ya yakalandım önerirken :KK47:

Ben küçükken doktor çocuğu olarak çok ilaç kullandım , şimdi yatağa düşene kadar kullanmıyorum, Ağrı kesici antibiyotik ancak çookkkk zorda kalırsam, bu sene ama grip ilacı kullanmaktan helak oldum, bakalım vitamin işe yarar belki..

Antibiyotik ben de kullanmam ama grip ilacı kullanmazsam yatağa düşüyorum :(

Geçmiş olsun cnm ben kış geldiğinde atom çayı alıyorum ve hapşırmaya başladığımda mutlaka içiyorum. Eşim eskiden çok hasta olurdu şimdi hergün iciriyorum ona çok şükür eskisi gibi sık hasta olmuyor denemeni tavsiye ederim . Ayrıca diyet i etkilemiyor içeriği baharat tarçın zencefil karışımından olusuyor
Canım küp şeker gibi olan mı? Oysa ondan şeker var.

Back
X