Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ben şok çok saskinim ya yine çıktım tartının tepesine 400 gr daha gitmiş inanmıyorum ya gercektende ise yarıyor galiba:deli:
Sabah aç karnına wcli 55.4
Akşam :54
Fark 1.4 ayy inşallah sabaha 600 gr daha gider lutfen gitsin ne olur gitsin inşallah gitsin:deli:

tartı öncesindeki gün yapsam mı ki:KK45:

Aman kuzum eflal gibi metan şaşırmasın sonra. Dikkat et emi canım.
6 aydır bu ilk mali daha çok nefs terbiyesi istiyorum her gordugumu yememem gerek bunu öğrenmeli ve iplerin benim elimde olduğu hatırlamak için balım cok zorlarsa birakirim hiç sorun değil canım ama açlık yok sadece şeker ve tuz olmadığı için vücut sasiyor yaralı tuzlu şeyler istiyor mesela ama sıkı odem atiyormus o net bir gunde 1.4 iyi geldi bana

6 aydır bu ilk mali daha çok nefs terbiyesi istiyorum her gordugumu yememem gerek bunu öğrenmeli ve iplerin benim elimde olduğu hatırlamak için balım cok zorlarsa birakirim hiç sorun değil canım ama açlık yok sadece şeker ve tuz olmadığı için vücut sasiyor yaralı tuzlu şeyler istiyor mesela ama sıkı odem atiyormus o net bir gunde 1.4 iyi geldi bana
Sakın bırakma :(

İstanbul İstanbulluktan çıktı ki ya çok üzülüyorum , bir vapur Sefa’sı yapayım desen kalabalıktan eziliyorsun, son gidişlerimde taksime bile gitmedim, eskiden kitabımı alır Beşiktaş-Üsküdar arası gidip gelirdim, dışarı oturur okurdum mis gibi.. tadı kalmadı hiçbirşeyin
Artık şehre sigamiyorsun

Bak bakalım babada seslen sonuçu süle:KK51:
Sabah yazarım tartı ne dedi hiç bozmadim bugün ama öğle iki patates bana çok geldi 1.5 yedim akşam da yoğurt çok geldi 1 bardak yedim 3 litre su ictim inşallah sabah 53.4 yada 5 olur tartı çok aminnnnnnnn

Şok diyet olarak geçmiyor detoks olarak geçiyor balim çok büyük açlık cekmiyorsun balim.patates tok tutuyor tek sıkıntı ben yoğurt sevmiyor um
Odem atma bağırsakları temizlemek için yapılıyormuş 3 günde 5 kiloya kadar veriliyormus o kadarinda gözüm yok bana 3 yeter
Besin zehirlenmesi geçirdiğimiz doktor vermişti 5 gün sonra 2 gün de muz yedim 3 kilo verdim sonra yemeye başlayınca bağırsagim doldu geri aldım

Başka besin alıyosan tamam ama sadece pattis yiyosan sıkıntı yapmaz inşallah.

Back
X