Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy sıcak sıcak :KK200:
Sabah minnoşluğu demek gıyamam lan gözünü açar açmaz nasılda beni düşündün kimbilir :KK68:

Allah artırsın inş :KK200:
seni artırsın demi:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:ben tartıda eksideyim bugün ve yarın da en hafifinden beslenip cumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK71:
15dk normal yürüyüş=15 puan
15 dk tempolu yürüyüş=37,5
45 dk leslie=135
25 dk bölgesel egzersiz =75
262,5 puan
yapıyor malipina
aha yakaladı begüşümmmmmmmm:rolleyes::rolleyes:

minnağım dün bana birinin grubunu sormuştunu kimdi o :KK53: o kişi grupta yoktu ama spor yapıcam alın beni didiydi cakil80 cakil80 dı sanırım.. onu ulstrastarlara ekleyeceğiz nehirnil111 nehirnil111

uyuyan-yavru-kediler_d620.webp

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmm özlendinizzzzzzzzzzzzzz:KK200:

Ayyyy az önce haberlerde diyo ki kuresel isinma yuzunden kakao bitkisi yetismeyebilirmis cikolata kitligi cekebilirmisiz.Allahimmm stok mu yapsak ne yapsak sonra arayip bulamamak var:confused::confused::confused:

nankörlük be bizimki :KK53: peeeeeeh ...şimdi var yemiyosun ... yarın belki de yok , kör ölecek badem gözlü olacak :KK70:

Emziren anneler hem bebeklerin hem kendilerin sağlıkgì icin detox yapamaz birki caylarini kullanamaz düşük kalorili diyetler yapamaz sakın ha sonra vucudunuzu toparlayamazsiniz bebeklerde ywterince beslenemez

+1 :super::super::super:

:KK3::KK3::KK3:

27. TUR / ÜÇÜNCÜ HAFTA

1. TAKIM
550. Etap => %0.235 => 1. NOTA

2. TAKIM

549. Etap => %0.207 => 1. NOTA
550. Etap =>
ETAP İKİNCİSİ 1. NOTA SİLİNDİ

3. TAKIM
BAŞARILI :nazar:

4. TAKIM

5. TAKIM

6. TAKIM

548.Etap => %0.097 => 1.NOTA
550. Etap => %-0.461 => 2. NOTA
1. SARI KART

7. TAKIM

8. TAKIM

9. TAKIM

12. TAKIM

13. TAKIM

14. TAKIM
550. Etap => %-0.070 => 1. NOTA

yine nazar boncuğumuz yerinde:KK59::sampiyon:

Belki doktor perhiz vermis olur istesek de yiyemicez.cikolataya ac gidecez be bonus :KK70:

Gözümün önüne geldi tip şu an:KK53:
Etinin bitter karam flava çikolatasini denediz mi anammm 2 parca yiyorsunuz zaten cok sevimsiz bir tadi var daha fazla ýiyemiyorsunuz ama bi wc calistiriyor anlatamam yeni çıkmış deneyin kizlar wcye birebir... yanlis anlasilmasin kabiz olanlar icin diyorum zaten degisik tuhaf tadi var 2 parca bile zor yeniyor kahve yaninda yenilirse wc ye iyi geliyor....

akşam döner dürümle değişmiş.. ama harika menü yinede ördeğim sporu da eklemişsin:KK71:

fitim yazının başında hep ekmek yedim falan diyince bi kalbime inmedi değil amaaa.... akşam ile toparlamışsın.. bugün ve yarın sıfır ekmek olsun sıfır karbon.. son 2 gün çok önemli biliyorsun.. hala da gelmiş geçmiş olsun ağrıiçin

saydınım lazeri azcık sana da tutalım mı haftaya için hazırlanıyor musun:confused:

ay ne güzel menü o çyle büşracım menülerini çok beğenmeye başladım ben maşallah :KK73:

taze sıkılmış portakal suyuna hayır:KK20:
içinde fazladan şeker oluyor ve birden fazla portakal giriyor posası kalıyor.. onun yerine 1 portakal yenmeli..
menünün kalanı harika konyak.. güzelleşti menüler:KK5:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:yakamoz vururum seni bakk

çiviliyi çıkarırım pilav falan:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

:21::21::21::21::21::21::21::21:çok güzel menü Fatma afiyet olsun

:cool::cool::cool::cool::cool:renkli menünün de seni de yerim
afiyet olsun eflalim harika menü
hala sabahki ekmeği 1 dilim yapma konusunda ısrarcıyım

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:tertemiz menü bernacım afiyet olsun

kısa net menü afiyet olsun eceee
haftaya liste için hazırlık başlıyor mu eceeee:rolleyes:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:anladın sen

bebek maması da nerden çıktı :sinirli:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

spora baaak:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
menüye baaaak:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
malim harikasın:KK74:

sabahki 3 dilim ekmek çok!
gerisi süper menünün ve spor da var :KK31:

ooooooooooo ooooooooooooooo yumurta detoksu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

boleksiler getirsin nevommmmmmmmmmm:KK74:
Bu haftakiler bir girsin listeye bakalim:KK59:
Benimde kilo vermw isim pek parlak gitmiyor iki haftadir
Büyük kizimin küçük bir operasyonu var ayin 18de
Beni hala istersen tatilden sonra isterim

Back
X