Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bonus kafalım
d074-gif.1318819
Bana da vursana şöyle ancak kendime gelirim

olur bence miu
gel senide bi yiyeyim ben:KK60:
miu ben jillian yaptım kız kolum bacağım kalkmıyor
hiçççç yorum yapmadın ya bana
Jillian ilk 3-4 gün çok yorar.. sonra alışırsın ama.. düzenli jillian mı yapıcan kuzum?
Geldim canım ben 2 gündür sporum yok sen niye benim menulerimi yorumlamiyorsun acaba
Hoşgeldin:KK200:menüleri topladım vaytım menün nerde görmedim mi ben o_O
Bana da vursana şöyle ancak kendime gelirim
Bekle geliyor

Jillian ilk 3-4 gün çok yorar.. sonra alışırsın ama.. düzenli jillian mı yapıcan kuzum?

Hoşgeldin:KK200:menüleri topladım vaytım menün nerde görmedim mi ben o_O

Bekle geliyor
Beni hiç gorme zaten sen detoks yapıyorum
2.gun detoks menusu
Sabah
1 bardak ayran
3 5 kuruyemiş
Yarım elma
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
Öğle
1 patates
1 kase yoğurt
Akşam
1 patates
1 kase yoğurt
Yoğurt tek başına yiyemedigim için sabah böyle oldu

Hatucalar güzel soz:KK45:

Canım oglum anaokulu a gidiyor dün
A ve i yazdı çizgileri taşırdı fala cok tarafından güzel yazmadı öyle bıraktım baktım taiyor yapıyor ki daha erken 1. Sınıf ta öğrenecek müdahale etme canım özgüven ve sorunu ve ödev yaptırmak ya sıkıntı yasayailirsi

Verom sen asıl mutlu olup kilo verecekse giderse arada uğra am

Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Tamam ablam bi bakıyım bi . Gelirim gene selama veririm

Beni hiç gorme zaten sen detoks yapıyorum
2.gun detoks menusu
Sabah
1 bardak ayran
3 5 kuruyemiş
Yarım elma
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
Öğle
1 patates
1 kase yoğurt
Akşam
1 patates
1 kase yoğurt
Yoğurt tek başına yiyemedigim için sabah böyle oldu
sen neyin detoksunu yapıyorsun acaba:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

:skandal:yaaaaaaaaaaaa
ne kadar kalacaksın?
tartın yanında mı?
memlekette bizi aksatmayacaksın değil mi?
diyeti söylemiyorum bile:sinirli:
Kuzum haftaya persembe gelcem nasipse.Tartiyi goturcem de cok tereddutluyum.cam tarti ya ucaga alacaklar mi kirilmadan gidebilecek mi:işsiz:

Bu arada bugun varsamba ama bende hala kayda deger bi eksi yok.2 haftadir ne oluyo bana çözemedim
mali hamile miymiş :skandal:
Yok kız eflal hamileymis :D :D :D

Kaptan dün dersteydi eve geldimiş pert olmuş:KK8::uykucu:
Ayy günahıını aldım ya :oops: @MiuLego :KK15::KK60: Efserim nasılsın:KK68:
seni artırsın demi:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:ben tartıda eksideyim bugün ve yarın da en hafifinden beslenip cumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK71:

aha yakaladı begüşümmmmmmmm:rolleyes::rolleyes:

minnağım dün bana birinin grubunu sormuştunu kimdi o :KK53: o kişi grupta yoktu ama spor yapıcam alın beni didiydi cakil80 cakil80 dı sanırım.. onu ulstrastarlara ekleyeceğiz nehirnil111 nehirnil111
Ekledim kaptanım:KK60::KK60: cakil80 cakil80 canım cumadan itibaren sporların nedir yazar mısın:spor::spor:
Eki Görüntüle 2088030

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmm özlendinizzzzzzzzzzzzzz:KK200:

sarayca nehirnil111 nehirnil111 in takımındasın
15 dakika egzersiz tamamda jillian nmtz yi kaç la çarpıcaz bilemedim onunda zorluğu jillian level 1-2-3 gibidir heralde demi:KK64: @MiuLego
oyy küsmüş kuzum küsüşü bile tatlış :KK68:yirim:KK19:

nilişkom 1 saat 47 dakika tempolu yürüyüşmü yaptın?
107 dakika eder yürüyüşse eğer 267,5 puan yapar,225 puanı nasıl buldun?:KK64:

images

nehirnil111 nehirnil111 :KK200: kuzum kolay gelsin,Allah işlerinizi rast getirsin:KK60:
@MiuLego :KK200: sanada kolay gelsin:KK60:

O derece kafam yorgun ve yoğun düşün ballı çörek :KK70:doğrudur :KK68:Bende sizleri çok özledim az ısınmak için ara verdim geri gideceğim ama aklımdasınız :KK37:şuraya da minnoşları koyayım da gideyim :KK200::KK15:
depositphotos_1354597-stock-photo-three-cats-friends.webp
depositphotos_1354597-stock-photo-three-cats-friends.webp

akşam döner dürümle değişmiş.. ama harika menü yinede ördeğim sporu da eklemişsin:KK71:

fitim yazının başında hep ekmek yedim falan diyince bi kalbime inmedi değil amaaa.... akşam ile toparlamışsın.. bugün ve yarın sıfır ekmek olsun sıfır karbon.. son 2 gün çok önemli biliyorsun.. hala da gelmiş geçmiş olsun ağrıiçin

saydınım lazeri azcık sana da tutalım mı haftaya için hazırlanıyor musun:confused:

ay ne güzel menü o çyle büşracım menülerini çok beğenmeye başladım ben maşallah :KK73:

taze sıkılmış portakal suyuna hayır:KK20:
içinde fazladan şeker oluyor ve birden fazla portakal giriyor posası kalıyor.. onun yerine 1 portakal yenmeli..
menünün kalanı harika konyak.. güzelleşti menüler:KK5:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:yakamoz vururum seni bakk

çiviliyi çıkarırım pilav falan:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

:21::21::21::21::21::21::21::21:çok güzel menü Fatma afiyet olsun

:cool::cool::cool::cool::cool:renkli menünün de seni de yerim
afiyet olsun eflalim harika menü
hala sabahki ekmeği 1 dilim yapma konusunda ısrarcıyım

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:tertemiz menü bernacım afiyet olsun

kısa net menü afiyet olsun eceee
haftaya liste için hazırlık başlıyor mu eceeee:rolleyes:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:anladın sen

bebek maması da nerden çıktı :sinirli:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

spora baaak:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
menüye baaaak:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
malim harikasın:KK74:

sabahki 3 dilim ekmek çok!
gerisi süper menünün ve spor da var :KK31:

ooooooooooo ooooooooooooooo yumurta detoksu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

boleksiler getirsin nevommmmmmmmmmm:KK74:
bu cuma gecsin de kuzum insallah cok sıkı tutucam Hoppareglde bitmis olur :KK39:

Back
X