Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

verdi mi ben geçmişten bulamadım ama :işsiz:

banuuuuuuuuuuuuu evet yılbaşı gecesinin şokunu atlatamadı daha:skandal:

bi<z giriyoruz haftaya da sen geliyorsun :KK53: saydin78 saydin78 ve muhtemelen @masumm la beraber:KK53:

hadi gız kendine gel artık gari
shout-gif.1318410

oyyy şükür yerim onu:anne:
ay hadi haftaya liste inşaAllah :KK73::KK73:

Haziranın hemen başı canım , ama ben Mayıs sonu doğururum öyle hissediyorum :KK53:

kız kapıdan olur mu öyleeeeeeeeeeeee:KK19:

illaaaaaaaaaaaa içeri gel derim :KK53::KK53::KK53:

ayy keşke aynı yerde otursak :KK200:

alırsan zaten var yaaaaaaaaaaaa hande :KK62:
ikizler burcu olacakkk :confused: eşimde ikizler çook değişken hahah:KK70:

bugün kaynanannın doğum günü hiç birşey almıycam
ne yılbaşlarını,ne doğum günlerini,ne anneler gününü,ne evlilik yıldönümlerini hiçbirşeylerini boş geçirmedim ben.
Bu sefer şokları yaşayacak.
zıkkım alsın :KK11: yapmayın canım iyiliğe yaramıyor benim kv hayatında hiç doğum günü görmemiş hiç kimse kutlamamış ben bir pasta yaptırdım sonra çok güzel bir yerden bi çanta aldım süpriz hazırladım resmen yemekler yenildi pastaya mumları dizdik eşimle ışıkları kapattık ben doğum günü türküsünü söyleye söyleye girdim içeri kadın bi duygulandı bi duygulandı hiç doğum günüm kutlanmamıştı dedi sarıldı bana hemde sıkı sıkı... sonra sonrası işte en kötü gelin benim eşimi parmağımda oynatıyormuşum :KK11::KK11::KK11:... ulennn dedim parmağımı oynatsam o gün senin evladın ne doğum günü ne gerek var saçma bu kadar para bu çantaya verlir mi diye söylendi durdu aman derdim işime gelirdi annesine bi halt yapmazdım .. eşime sen karışma demiştim...

Kuzum haftaya persembe gelcem nasipse.Tartiyi goturcem de cok tereddutluyum.cam tarti ya ucaga alacaklar mi kirilmadan gidebilecek mi:işsiz:

Bu arada bugun varsamba ama bende hala kayda deger bi eksi yok.2 haftadir ne oluyo bana çözemedim

Yok kız eflal hamileymis :KK70: :KK70: :KK70:
GİDER İNŞALLAH BERNAM TARTI ÖNEMLİ..
ya bilemedim ki yeme düzenini değiştirmek gerekebilir.. kahvaltıda hergün tosttan vazgeçmek gerekebilir..
Ayy günahıını aldım ya :oops: @MiuLego :KK15::KK60: Efserim nasılsın:KK68:

Ekledim kaptanım:KK60::KK60: cakil80 cakil80 canım cumadan itibaren sporların nedir yazar mısın:spor::spor:

O derece kafam yorgun ve yoğun düşün ballı çörek :KK70:doğrudur :KK68:Bende sizleri çok özledim az ısınmak için ara verdim geri gideceğim ama aklımdasınız :KK37:şuraya da minnoşları koyayım da gideyim :KK200::KK15:
Eki Görüntüle 2088103 Eki Görüntüle 2088103
sen minnoşsun pek tatlısın seni öpeyim bi ben:KK74:
Sorma ya pazartesi tartı 55.4 dedi ben şok tabi öyle iste
olsun yavaş yavaş giderdi:KK62:
bu cuma gecsin de kuzum insallah cok sıkı tutucam Hoppareglde bitmis olur :KK39:
tamam :rolleyes:

Ohhh şükür bugünü iyi atlattım :)

Yaa canım çok teşekkür ederim.
Bende sizleri çok seviyorum.

Allah kabul etsin canım.
Kaç gündür başladın? Bende devam edeceğim inşallah.

Evet attı valla 14 mesaj :KK70: 1'inde tutturdu ama mutfaktayken çıktım hemen.
En son yemek yapcam dedim tamam ağzını kapa dedi :olamaz:
Eşim 9 senedir hep 72 kilo :olamaz: ne alıyor ne veriyor kilo:KK48: çok dengeli besleniyor :KK45: maşallah çok da yer hiç yemek seçmez.
Kendime özel yemek yapmıyorum genelde normal yemekten az porsiyon yiyorum. Diyete t am adapte olursam ton balıklı salata, tavuklu salata, köfte tarzı yaparım hep.
Pazartesi ,perşembe tutmaya çalışıyorum megim . Bu oazartesi herkes evde oldugundan salıya kaydı :-).

ya bilemedim ki yeme düzenini değiştirmek gerekebilir.. kahvaltıda hergün tosttan vazgeçmek gerekebilir..

53.3 düştü ki tartı bir gunde 2.1 gitti

akşam döner dürümle değişmiş.. ama harika menü yinede ördeğim sporu da eklemişsin:KK71:

fitim yazının başında hep ekmek yedim falan diyince bi kalbime inmedi değil amaaa.... akşam ile toparlamışsın.. bugün ve yarın sıfır ekmek olsun sıfır karbon.. son 2 gün çok önemli biliyorsun.. hala da gelmiş geçmiş olsun ağrıiçin

saydınım lazeri azcık sana da tutalım mı haftaya için hazırlanıyor musun:confused:

ay ne güzel menü o çyle büşracım menülerini çok beğenmeye başladım ben maşallah :KK73:

taze sıkılmış portakal suyuna hayır:KK20:
içinde fazladan şeker oluyor ve birden fazla portakal giriyor posası kalıyor.. onun yerine 1 portakal yenmeli..
menünün kalanı harika konyak.. güzelleşti menüler:KK5:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:yakamoz vururum seni bakk

çiviliyi çıkarırım pilav falan:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

:21::21::21::21::21::21::21::21:çok güzel menü Fatma afiyet olsun

:cool::cool::cool::cool::cool:renkli menünün de seni de yerim
afiyet olsun eflalim harika menü
hala sabahki ekmeği 1 dilim yapma konusunda ısrarcıyım

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:tertemiz menü bernacım afiyet olsun

kısa net menü afiyet olsun eceee
haftaya liste için hazırlık başlıyor mu eceeee:rolleyes:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:anladın sen

bebek maması da nerden çıktı :sinirli:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

spora baaak:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
menüye baaaak:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
malim harikasın:KK74:

sabahki 3 dilim ekmek çok!
gerisi süper menünün ve spor da var :KK31:

ooooooooooo ooooooooooooooo yumurta detoksu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

boleksiler getirsin nevommmmmmmmmmm:KK74:
Yine olmadi :işsiz:

:KK73::KK73::rolleyes: Boyle olcaz insaAllah listede her hafta:KK5:

İnşallah gider canım. Ya olmazsa da annemlerin dogrulugundan emin oldugum bi tartisi var tek sikintisi dijital degil.

Önümüzdeki hafta değişir duzen muhtemelen cis cos yemem ama saatler yediklerim fln bi sasirabilir.Umarim tarti iyi yönde sasirir.1 haftada her gun ya misafir gelir ya ben giderim Allahim bana kolaylik ver dinimiz amin:dua:

Back
X