Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla oğlumu bende takdir ettim de , tenhada eşime kızdım .
Ay benimböyle kaırılma fobim var sanki . nasıl bırakır diye ?
lan diyo milletin çocuğu 8 yaşından okuldan eve minibüsle falan gidiyor ... dedim bana ne !
Çocuk öz güven kazanıyor diyor ...
Dedim sen öz güven kazandırmak istiyorsan , ben tuvalete gidip geliyor de ama gitme :confused: uzaktan izle :cool:

ay ada tırsağım ben ya .

Barışırlar barışırlar :confused: aşçıyla kavga mı olurmuş hiç ? napacak işsiz ?
Aynı düşünüyoruz. Liseye giderken gizli gizli nasıl takip ederim onun planını yapıyorum şimdiden :KK70:

Aynı düşünüyoruz. Liseye giderken gizli gizli nasıl takip ederim onun planını yapıyorum şimdiden :KK70:

çok kötü ya .... tamam ona farkettirmiyorum ama inan her gün servis saatinde camda tünüyorum . Ola ki 2 dk geç oldu aklımdan geçenleeeeer :rolleyes:
Ama orda durup ona el salladığım nadirdir , yani gözetliyorum hep ama gizli :)

Bugünde aferin benim oğluma , demek sırası gelince koca adamlar girmiş içeri dedim ..sonra eşimee :ukala::ukala::sinirli::sinirli::KK70::KK70::KK70::KK70:

Menü veriyorum
Sabah
Daha doğrusu oglecivari
2 dlm siyez ekmeği
1 hs yumurta
Peynir
Maydanoz dereotu
Yarım kase civarında yoğurt

Akşam
Salata
Haşlanmış brokoli
Yoğurt

Ara
Yoğurt pulbiber limon

Shut Up Shut Up handecim dünkü ekmeğimi bugüne aldım canım cok actim spordan sonra
Harikaa:KK60:

Bu hafta uykusuz geçti. Esimin hastalığı, büyüğün öksürüğü derken, iki gecedir küçük de öksürükten uyuyamıyor. Dün sabaha kadar salladım sabah babaya devredip iki saat uyudum. Bugün şimdiden başladı nöbetim , öksürüyor öksürdükce uyanıyor anne beni saaaalla :ruh: normalde 2 yaşında güç bela bıraktım sallamayı ama babası geri alıştırdı çünkü o emek verdi uğraştı o kadar sallamadan uyutmak için :63:

Yaaa topuklarım çok ağrıyor artık büyüdü :KK42: neyse ki kilolu bir çocuk değil :confused: 14 kilocuk 12 ydi bu sene eccik etlendi :KK45: hiç göstermiyor gerçi :KK45:
Neyse konu neydi :deli: çoook uykum var benim :uykucu:
Geçmiş olsun her birine eflalim
He bu arada açım aç. Dün gece de açım diye erken yattım güya sabaha kadar mide gur gur, oturur vaziyette kafa göz yamulmus bir şekilde sızdım ara ara:KK45:
Demiş miydim açım aç :rolleyes::rolleyes:
Açlık iyidir adamı delirtir yağları eritir:deli:

çok kötü ya .... tamam ona farkettirmiyorum ama inan her gün servis saatinde camda tünüyorum . Ola ki 2 dk geç oldu aklımdan geçenleeeeer :rolleyes:
Ama orda durup ona el salladığım nadirdir , yani gözetliyorum hep ama gizli :)

Bugünde aferin benim oğluma , demek sırası gelince koca adamlar girmiş içeri dedim ..sonra eşimee :ukala::ukala::sinirli::sinirli::KK70::KK70::KK70::KK70:
Zaman çok çok kötü ve biz bu korkularımızda sonuna kadar haklıyız. Ah o senaryolar, yazmıyım hiç okul saatinde acaba başına neler gelebilire dair düşüncelerimi :(

Back
X