Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy inşallah unutmadim hepsini hatırladım yazım

Hatirlamiyorum:KK42:
Pazar 3 mil Leslie ve 30 dakika karın çalıştım
Ptesi 1 mil Leslie +25 dakika bisiklet+50 tane mekik ve alt karın kası egzersizi
Saliydi sanırım 15 dakika salsa 15 dakika alt karın kası

Başka hatirlayamiyorum cumadan sonra ben de not alırım

nehirnil111 nehirnil111 baby
cuma 40 dk yürüyüş
pazartesi 45 dk eliptik jillian level 2
Salı 40dk yürüyüş
Çarşamba 75 dk yürüyüş:KK15:

Ekledim sporlarınızı canlar siz hesaplayıp etiketlerseniz bana daha yardımcı olursunuz sevinirim yoğun bir dönemdeyim hesaplamak bile yoruyor :KK45::KK70::KK60:

Geçmiş olsun canım hayırdır neden gudiyorsun

Ayyy canım oluyor böyle durumlar inşallah en yakın zamanda düzelir Kıbrıs guzeli

Benim en küçük glumdada vadi 2 3 yaslariydi herhalde gelen misafirlerin ayaklarını sever di sonra geçti canım merak etmeyin düzelir

Hadi hayırlısı hem işsizlik hem evde erkeğin heran olmadı zor bı durum hayırlısı ile işine başlarda seninde onunda kafası rahatlar

Allah sabır versin canım
4 oğlan anası olarak nekafar dikkatli bir kaynana olmam gerektiğini anlıyorum kaynanalar demek bu kadar evlilikte sorun oluyor

Günaydın canım aminnn

Hayırlı sabahlar eski mortim tekrar kuzuya geçmiş olsun
Tesekkur ederim

Adsız.webp

Starlar bir bakın bakalım yarın kutsal gün bugünden sıkı tutalım işi değil mi :KK8:eksik gedik varsa ekleyelim düzeltelim bu hafta pek bulunamadım burada bir karışıklık yaşamış olabilirim :rolleyes::KK15:

matematik61 matematik61 Ahu060812 Ahu060812 @Ytmz Nefs Nefs

Sarayca Sarayca ada81 ada81 Floweroflife Floweroflife hepfit hepfit cakil80 cakil80

begum75 begum75 Bonus Bonus @masumm YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z sporlarınız bu hafta vardır bence fıstıklar beni eklemeyi unutmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum:KK15:

Son düzenleme:
Shut Up Shut Up handecim lütfen sitemde badem ve zeytin vardı evde kalmamış az omlet yedim bir tanede hs yumurta badem yerine 2 ceviz yiycem inşallah canım yine derotu
Ve maydanoz yerim

Aksamada çiğ kabak rendesi yoğurt
Yatmadan 3 kuru kayısı ne derdin

Dereotu ile maydanoz yemekten meee diycem artik:confused:
Aman ise yarasinda mee lerim sorun yok:KK19:

Selam kizlar ben sag salim geldim sukur.oglumun bi dengesi sasti uykusu geldi uyuyamadi yediremedim de ucakta.inmeye yakin 20 dk uyudu o da sersem yapti onu eve geldim 2 saat civari uyutmaya ugrastim.gozumden uyku akiyo yesil cayimi icip ben de yatacagim inşallah. Gecmise hic bakamadim her sey yolundadir umarim.Herkese iyi geceler :KK200::uykucu::uykucu::uykucu:
şükür canım sağ salim vardın.. tartı sorun oldu mu aldılar mı?

Günaydın güzeller :KK200:

Günaydın kızlar gönlünüzden geçen her dileğin hayırlı olarak kabul olacağı bir gün olsun inşallah :KK200:
Günaydın canlar :bicak:
Günaydın :KK200:dün yine fırtına yaşadım :KK45:gerçekten umurumda değil artık :rolleyes:

OOO :halay:
Hayırlı gunler kızlar
Günaydın canım:KK15:
Her şey bir birine giriyor duruyor bende bu durumdayım :rolleyes:rabbimin sınavı diyelim beterinden korusun:dua:
Önce eşimin ailesi şimdide bizim aile biri bitiyor diğeri başlıyor :KK8:
Hayırdır kuzum o_ORabbim feraha çıkarsın sıkıntılarını da inşallah kafana çok takma inan sağlıktan önemli bir şey yok bu hayatta :KK200::KK60:
Gunaydin herkese :KK66::KK15:

Günaydın şekerler :KK68:
Gunaydinnn :KK200::KK200::KK200:

Gun gecmiyorki kendime uygun bir yaziyla karsilaşmiyim :cool:

Eki Görüntüle 2088679
Ahahahha bonus ya :KK70::KK60:
Günaydıııınnnn:KK200:

Bonus Bonus bu koala olayına ben bayıldım :deli:
:KK74:
Bana bayılmadın mı :63:o kadar özlediğimi söylemiştim halbuki :lülülü::KK200:
Hayırlı sabahlar sevgili takımım
Güzel bir gün dileğiyle
Umarım yarın tartıda yüzümüz guler

Hayırlı sabahlar canım inşallah yarın güzel bir gün olacak sizler için ben kendimi rafa kaldırdım :KK45:

az bile yapıyorsun :KK70:

Kaptanim yarın biraz telaşlı olursun
3 10 Kasım etabında listeye girmisim
2 ayim bu hafta doluyor liste dışı burda arkadaşlarımla devam etmek istiyorum uygunsa listeye bı zararı olmazssa bu hafta beni izne cikaririrmisin eğer süren dolmamisda haftayada olur

Ben telden bakiyodum menulere niye pc ye gecmiyimki neyim eksik senden :KK53:

40 kilo fazlam var :işsiz: yazinca bi sinir oldum:işsiz:

Cakil demiski +90 da yenilemezsin miuya sen bizi temsil ediyosun :KK53:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:+90 a da duyurdum heee
çakıla bak hele sanki kendi de bu takımda değil

çaka çakıl:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

sen okudun mu dün?
bu hafta da mortim oliciksin
:KK34:

Kaptanim yarın biraz telaşlı olursun
3 10 Kasım etabında listeye girmisim
2 ayim bu hafta doluyor liste dışı burda arkadaşlarımla devam etmek istiyorum uygunsa listeye bı zararı olmazssa bu hafta beni izne cikaririrmisin eğer süren dolmamisda haftayada olur
bir bakayım kontrol edeyim

Back
X