Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu kızın öpücük saati gelmiş :KK70:
:KK60::KK60::KK60:
qqqqqqqqq-gif.1318616

bak ne hale geldim bir öpücükle

gel ben de öpücem yanaş
msn_kalp_kutusu-1-gif.1318389

İnşallah yarın ne gorucez tam kestiremiyorum ama 100 kilo vermiş gibi olacam inşallah

Şimdi Begüm bak bilgisayar matematik bilen bı hanimisin
Şimdi hocam
Örneğin 100.3 diyoruz
Bilmiyorum atıyorum 98 diyoruz
Birinciyi söylerken ve üstündeki rakamları ki ben 147 bile dedim
Alttaki de yüz demiyoruz o zaman yüz kilo vermiş olmazmiyiz:confused::confused::confused::confused:
beyin pert beyin finish beyin yandı :deli::deli::deli:
o zaman 60,1 den 59,9 a düşende 60 kilo vermiş oluyo hemi :deli:oo yeee iyiymiş bu:-)

Henuz yenicem diyemiyorum bee benim aptal tartim wc oncesi ve sonrasi ayni tartiyo hadsiz
kız nasıllllllllllllll

bonusum emin misin onun doğru tarttığına
bi 5 lt lik su ile denesene
sen ne kadar wc yapıyon minnakcık mı :oops:imkansız eksi gelmemesi

ama yenme tabi neden yanicen:rolleyes:ben yeneyim:rolleyes:
hiç keyfim yok
şirket kapanacak son 1 ay diyorlar
aaaaaaaaaaaaaa hadi canım
neden?
emin misin?

deyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp deynepnaz deynepnaz

Ben gidip bi elbise alayım :KK68:

Ayy canım aeben bişey sorucam yaa bı ara sen bizim takımda cok iyi kilo veren biri vardı yüzdesi hep yüksekti diye yazmistin tabii yıllar olmuş olabilir zamanını o handemiydi onun menülerine bak demiştin arastirmustim biara aynuram zamanında

Ayy canım aeben bişey sorucam yaa bı ara sen bizim takımda cok iyi kilo veren biri vardı yüzdesi hep yüksekti diye yazmistin tabii yıllar olmuş olabilir zamanını o handemiydi onun menülerine bak demiştin arastirmustim biara aynuram zamanında
Yok canım honeybal diye adanalı bir öğretim üyesi arkadaş vardı çok planlı bir hanımdı menüleride çok güzeldi .

Back
X