hanibal olmadık biYok canım honeybal diye adanalı bir öğretim üyesi arkadaş vardı çok planlı bir hanımdı menüleride çok güzeldi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanibal olmadık biYok canım honeybal diye adanalı bir öğretim üyesi arkadaş vardı çok planlı bir hanımdı menüleride çok güzeldi .
Günaydın canimlarrr
Annemin yarin günü varmissss![]()
Olabülüoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben de gelsem bana da karttan bir pay çıkar mı bana da don alırsın![]()
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben de gelsem bana da karttan bir pay çıkar mı bana da don alırsın![]()
Aldilar canim cok sukur.dun yemegim de az oldu hazirlanma telasindan bisey yiyemedim aksam corba vardi ama sehriyeydi karbon almak istemedim zaten cok güzel bi eksi yoktu.bakalim bugun ne dicek tarti.şükür canım sağ salim vardın.. tartı sorun oldu mu aldılar mı?
senin don ları alırken utanıraeben ablam
![]()
anladım bernam o zaman iyi oldu bile az yemenAldilar canim cok sukur.dun yemegim de az oldu hazirlanma telasindan bisey yiyemedim aksam corba vardi ama sehriyeydi karbon almak istemedim zaten cok güzel bi eksi yoktu.bakalim bugun ne dicek tarti.
Olarsın olarsın üzülmehanibal olmadık bi![]()
kedi paylaşmaktan kafada öyle yer ettik tabi sende haklısınbegüş hakkat nille sen aklıma gelince direk pisicik geliyo zihnime
Pek daylısınız![]()
Ama komsulari gormeyem miaha sen bele yürüyüşlere çık madem![]()
Gidip viktoria donu alacak delll ellamiyi düşün ablam![]()
mühim olan kasadan o donlarla geçmekminicikler kız zaten
o parasını ödesin yeter![]()
aynen öyle alacak ablam sen bilmiyonGidip viktoria donu alacal delll ellam![]()
Ne oldu ki ördek
saydına yenilecek diye ağlıyor![]()
Geçmiş olsun canım hayırdır neden gudiyorsun
Ayyy canım oluyor böyle durumlar inşallah en yakın zamanda düzelir Kıbrıs guzeli
Benim en küçük glumdada vadi 2 3 yaslariydi herhalde gelen misafirlerin ayaklarını sever di sonra geçti canım merak etmeyin düzelir
Hadi hayırlısı hem işsizlik hem evde erkeğin heran olmadı zor bı durum hayırlısı ile işine başlarda seninde onunda kafası rahatlar
Allah sabır versin canım
4 oğlan anası olarak nekafar dikkatli bir kaynana olmam gerektiğini anlıyorum kaynanalar demek bu kadar evlilikte sorun oluyor
Günaydın canım aminnn
Hayırlı sabahlar eski mortim tekrar kuzuya geçmiş olsun
Günaydın canlar
OOO
Günaydın canım
Hayırdır kuzumRabbim feraha çıkarsın sıkıntılarını da inşallah kafana çok takma inan sağlıktan önemli bir şey yok bu hayatta
Günaydın şekerler
Ahahahha bonus ya
Bana bayılmadın mıo kadar özlediğimi söylemiştim halbuki
Hayırlı sabahlar canım inşallah yarın güzel bir gün olacak sizler için ben kendimi rafa kaldırdım![]()