Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canım honeybal diye adanalı bir öğretim üyesi arkadaş vardı çok planlı bir hanımdı menüleride çok güzeldi .
hanibal olmadık bi
10613337mw25luus4-gif.1318461

şükür canım sağ salim vardın.. tartı sorun oldu mu aldılar mı?
Aldilar canim cok sukur.dun yemegim de az oldu hazirlanma telasindan bisey yiyemedim aksam corba vardi ama sehriyeydi karbon almak istemedim zaten cok güzel bi eksi yoktu.bakalim bugun ne dicek tarti.

Aldilar canim cok sukur.dun yemegim de az oldu hazirlanma telasindan bisey yiyemedim aksam corba vardi ama sehriyeydi karbon almak istemedim zaten cok güzel bi eksi yoktu.bakalim bugun ne dicek tarti.
anladım bernam o zaman iyi oldu bile az yemen

hadi bakalım tartı da var :)

Geçmiş olsun canım hayırdır neden gudiyorsun

Ayyy canım oluyor böyle durumlar inşallah en yakın zamanda düzelir Kıbrıs guzeli

Benim en küçük glumdada vadi 2 3 yaslariydi herhalde gelen misafirlerin ayaklarını sever di sonra geçti canım merak etmeyin düzelir

Hadi hayırlısı hem işsizlik hem evde erkeğin heran olmadı zor bı durum hayırlısı ile işine başlarda seninde onunda kafası rahatlar

Allah sabır versin canım
4 oğlan anası olarak nekafar dikkatli bir kaynana olmam gerektiğini anlıyorum kaynanalar demek bu kadar evlilikte sorun oluyor

Günaydın canım aminnn

Hayırlı sabahlar eski mortim tekrar kuzuya geçmiş olsun

Abla gene biri hatırlattı al ayagimi sev diye çocuk gebe başladı biz ne uğraştık. İnş geçer insan korkuyor.

Günaydın canlar :bicak:

OOO :halay:

Günaydın canım:KK15:

Hayırdır kuzum o_ORabbim feraha çıkarsın sıkıntılarını da inşallah kafana çok takma inan sağlıktan önemli bir şey yok bu hayatta :KK200::KK60:

Günaydın şekerler :KK68:

Ahahahha bonus ya :KK70::KK60:

Bana bayılmadın mı :63:o kadar özlediğimi söylemiştim halbuki :lülülü::KK200:

Hayırlı sabahlar canım inşallah yarın güzel bir gün olacak sizler için ben kendimi rafa kaldırdım :KK45:

:oops::KK37:

Back
X