Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

26167642_735622899965817_2026175740619158225_n.jpg

ivit sürpriz yapacak adacım sürprizi bozma :)

yaaa.. keşke tanısaydık keşkee
Hayatımda tanıdıgım aşırı düzenli insanlardan biriydi spor saati hiç şaşmazdı . Hep planlıydı hatta günlük kurandan 1 cüzü bile hiç aksatmazdı .
Birde emziren bayanlara duyrulur çok güzel diyet yapardı ve sütü hiç eksilmezdi hatta bi ikiz arkadaşının bebelerine süt annelik yapıyordu ...

Planladıgı gibi verdi kiloları ve gitti :45:

Birde maşallahını ekleyimde :-)

Hayatımda tanıdıgım aşırı düzenli insanlardan biriydi spor saati hiç şaşmazdı . Hep planlıydı hatta günlük kurandan 1 cüzü bile hiç aksatmazdı .
Birde emziren bayanlara duyrulur çok güzel diyet yapardı ve sütü hiç eksilmezdi hatta bi ikiz arkadaşının bebelerine süt annelik yapıyordu ...

Planladıgı gibi verdi kiloları ve gitti :KK45:

Vay beeee,hakikaten maşallah :nazar:

honey harikaydı ya
geçenlerde baktım profiline çoook uzun zamandan beri girmemişti
ama istikrar abidesiydi hatun

İnşallah gelmez kırmızı başlıklı halan ,yerine mini mini birşeyler gönderir :emir_bebek:
Hahaha:confused::confused::KK70::KK70::KK70: hazır kizimda istiyorken... hergun ama hergun benim niye kardesim yok diyor...sevimli sevimli hareketlerle caziplestirme çalışıyor. Annecim şöyle bakariz sallariz sut veriririz oyuncaklarimi veririm paylasmak güzeldir anac anac hareketler yapiyor:KK70::KK70::KK70:

Hahaha:confused::confused::KK70::KK70::KK70: hazır kizimda istiyorken... hergun ama hergun benim niye kardesim yok diyor...sevimli sevimli hareketlerle caziplestirme çalışıyor. Annecim şöyle bakariz sallariz sut veriririz oyuncaklarimi veririm paylasmak güzeldir anac anac hareketler yapiyor:KK70::KK70::KK70:
Benim bile kızım istiyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Akşam bebek istiyor,kaç tane bebeğin var ya diyorum ,Ondan değil gerçek bebek diyor :skandal:
Olmaz diyorum ,bahaneler sıralıyorum ısrar ediyor ,küstüm o zaman diye odadan çıktı :olamaz:

günaydın herkese :KK36:
benim için kutsal bir persembe olacak cok eminim :KK37:Hoppa
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım :KK15:
sağol kuzum iyiyim sen nasılsın?baya yoruldun bikaç gündür
ruhun yerindeyse gerisi önemli değil hem tipinde gayet tatlıştır eminim:KK60:
sporların da mikemmel :nazar::KK9:
Bu hafta pek yok Begüşüm ya yoğunluk ve yorgunluk eklenince ne spor ne diyet hepsi hak getirdi vallahi bu hafta saçma karışık bir hafta oldu inşallah yarından itibaren yeni baştan :KK200:gruptan düşmezsem iyi :deli:
Eki Görüntüle 2088694

işte siz böylesiniz ve sevmelere doyamıyorum:KK74:
Bizde bizde doyamıyoruz ki :KK60:
günaydınnnn

mutlu perşembe olsun inşallahhh
Olsun kuzum tabi :KK15:nasılsın:KK68:
Günaydın canım:KK68:

Eki Görüntüle 2088703

begüşle nilişkoyu aşk yaşarken görünce ben :110::63:
Çok mu çok güzeliz :KK200::KK200::KK200:Kaptanım kıskanma ya gel yamacımıza :KK74:
dwqo3b46zpz.webp

Ahaha :KK70:
hiç keyfim yok
şirket kapanacak son 1 ay diyorlar

Aaa ne oldu kuzum ya :KK51:

vay be
ne güzel tüm hayatı düzenli.. çok zor bir şey ama başarmış helal olsun
kızzzz aşkolsun niye alınayım
en favori etkinliğim kaynana dedikodumdur:KK70::KK70::KK70:
:deli:tamammmmmmm
Çok mu çok güzeliz :KK200::KK200::KK200:Kaptanım kıskanma ya gel yamacımıza :KK74:
ben sığışmışım orda aradan kafayı çıkarıvermişim:KK53:

Back
X