Insallah supriz yapsinda gecikmez)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah supriz yapsinda gecikmez)
Ben ayda 2-3 razıyım
İnşallah gelmez kırmızı başlıklı halan ,yerine mini mini birşeyler gönderirInsallah supriz yapsinda gecikmez)
Hayatımda tanıdıgım aşırı düzenli insanlardan biriydi spor saati hiç şaşmazdı . Hep planlıydı hatta günlük kurandan 1 cüzü bile hiç aksatmazdı .ivit sürpriz yapacak adacım sürprizi bozma :)
yaaa.. keşke tanısaydık keşkee
ben iyiyim ablaHandem nasılsın son durumlar nedir evde?
Bunu çokkkk aminn adaİnşallah gelmez kırmızı başlıklı halan ,yerine mini mini birşeyler gönderir![]()
Vay beeee,hakikaten maşallahHayatımda tanıdıgım aşırı düzenli insanlardan biriydi spor saati hiç şaşmazdı . Hep planlıydı hatta günlük kurandan 1 cüzü bile hiç aksatmazdı .
Birde emziren bayanlara duyrulur çok güzel diyet yapardı ve sütü hiç eksilmezdi hatta bi ikiz arkadaşının bebelerine süt annelik yapıyordu ...
Planladıgı gibi verdi kiloları ve gitti
Birde maşallahını ekleyimde![]()
honey harikaydı yaHayatımda tanıdıgım aşırı düzenli insanlardan biriydi spor saati hiç şaşmazdı . Hep planlıydı hatta günlük kurandan 1 cüzü bile hiç aksatmazdı .
Birde emziren bayanlara duyrulur çok güzel diyet yapardı ve sütü hiç eksilmezdi hatta bi ikiz arkadaşının bebelerine süt annelik yapıyordu ...
Evdeki hesap çarşıyo uymuyor deynep hanım
Hahahaİnşallah gelmez kırmızı başlıklı halan ,yerine mini mini birşeyler gönderir![]()
kızzzz aşkolsun niye alınayımben de onu soracaktım heee şimdi hemen de onu soruyor der alını r diye soramadım .. iyi oldu sorduğun![]()
O gün senin bu gün benim gezersen olmaz tabiiEvdeki hesap çarşıyo uymuyor deynep hanım
Bir aus vardı benden içeri nirdedirki?![]()
Benim bile kızım istiyorHahahahazır kizimda istiyorken... hergun ama hergun benim niye kardesim yok diyor...sevimli sevimli hareketlerle caziplestirme çalışıyor. Annecim şöyle bakariz sallariz sut veriririz oyuncaklarimi veririm paylasmak güzeldir anac anac hareketler yapiyor
![]()
HahahaBenim bile kızım istiyor
Akşam bebek istiyor,kaç tane bebeğin var ya diyorum ,Ondan değil gerçek bebek diyor
Olmaz diyorum ,bahaneler sıralıyorum ısrar ediyor ,küstüm o zaman diye odadan çıktı![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımgünaydın herkese
benim için kutsal bir persembe olacak cok eminim![]()
Bu hafta pek yok Begüşüm ya yoğunluk ve yorgunluk eklenince ne spor ne diyet hepsi hak getirdi vallahi bu hafta saçma karışık bir hafta oldu inşallah yarından itibaren yeni baştansağol kuzum iyiyim sen nasılsın?baya yoruldun bikaç gündür
ruhun yerindeyse gerisi önemli değil hem tipinde gayet tatlıştır eminim
sporların da mikemmel![]()
Bizde bizde doyamıyoruz ki
Olsun kuzum tabigünaydınnnn
mutlu perşembe olsun inşallahhh
Günaydın canımGunaydin millet
Çok mu çok güzeliz
Ahaha
hiç keyfim yok
şirket kapanacak son 1 ay diyorlar
aynen ne güzel paylaşım.. giden her eksi kıymetli
vay beHayatımda tanıdıgım aşırı düzenli insanlardan biriydi spor saati hiç şaşmazdı . Hep planlıydı hatta günlük kurandan 1 cüzü bile hiç aksatmazdı .
kızzzz aşkolsun niye alınayım
en favori etkinliğim kaynana dedikodumdur![]()
ben sığışmışım orda aradan kafayı çıkarıvermişimÇok mu çok güzelizKaptanım kıskanma ya gel yamacımıza
![]()
sağol Begümümben bilmiyordum saydin,çok çok geçmiş olsun,rabbim birdaha o korkuları yaşatmasın![]()