- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
ispanakli borekleri gomuyordur kesin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ördeğimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
portakallım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nerdesinnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
portakallım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nerdesinnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çünkü sıkıldım. Yavaş yavaş giderken de diyet yapıcam, hızlı gitsin diye istediğim de de diyet yapıcam. Yavaş giderken canımın istediğini yemiycem ki. Yani yolum yine uzun oluyorHırs benim bunyemde gecersiz bir duygu olmuyor bende.
Kilo vermeyin demiyorum tabiki verin niye 58 kilo 38 beden incecik olmayasinin dimi?
Benim anlayamadigim 58 e şurda kalmiş 5-6 kilo bunun icin kendini harap etmen.
Yani en yavas veren sen olsan ayda 1-2 kilo versen yazin istedigin gibisin zaten bu neyin kederi onu anlamiyorum :))
Siz boyle yapinca benim yolum gozumde daha cok buyuyor
cok şükür Aebenim gecti şükürAa öylemi ben bilmiyordum ..
Geçmiş gitmiş olsun inşallah![]()
ne işin var eflalimHayırlı sabahlar. Çok işim var benim bugün ve yarın.
insAllah Nil'imİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Bu hafta pek yok Begüşüm ya yoğunluk ve yorgunluk eklenince ne spor ne diyet hepsi hak getirdi vallahi bu hafta saçma karışık bir hafta oldu inşallah yarından itibaren yeni baştangruptan düşmezsem iyi
Bizde bizde doyamıyoruz ki
Olsun kuzum tabinasılsın
Günaydın canım
Çok mu çok güzelizKaptanım kıskanma ya gel yamacımıza
Eki Görüntüle 2088725
Ahaha
Aaa ne oldu kuzum ya![]()
gecen yedigi 1 dilim boregin tadi damaginda kaldiydi devamini yiyiyordurdoğru dedin
börekçi ördek
![]()
Enisteye Allah yardim etsinCiddiyim kuzum kızılauda bugun ayırttıgım bi elbise vardı onu alıcam inş ..
Kuzumunda kabana cizmeye ihtiyacı var kartı gömecem yani![]()
ben sığışmışım orda aradan kafayı çıkarıvermişim![]()
Oğlumun okuma bayramı var yarın. Öğleden sonra süslemeye gidicez yeri. Yarın da kutlama. Salata yapıcam ben. Veliler yapacak bir şey. Bir iki sus yapıyorum.ne işin var eflalim
anaaaammmmmmOğlumun okuma bayramı var yarın. Öğleden sonra süslemeye gidicez yeri. Yarın da kutlama. Salata yapıcam ben. Veliler yapacak bir şey. Bir iki sus yapıyorum.
Benim oğlan sunucu oldu onun stresi var dünden beri canım sıkıldı. Kağıttan bakarak okuyacak, haliyle heceliyor, öğretmen dün başkasına veririm görevi demiş. Akşam dedim çok tekrar yaparsan düzelir okuman, beni dinlemiyor sızlanıyor ağlıyor. Diyorum tamam önemli değil sen sunma zaten şiir okuyacaksın ona da yanaşmıyor, çalışmıyor da. Akşam oturdum ağladım. Eşim geldi o çalıştırdı. Daha güzel okuyor bugün, öğretmene attım video. Daha güzel ama dün kötüydü. Başka arkadaşına da verdim çalışsın diye bugün hangisi güzel okursa seçerim yazmış. Çok sinirlendim. E ne olacak bu çocuk şimdi secilmezse, çok üzülür. Anlamıyorum ki daha yeni okuyor bunlar sular seller gibi nasıl okusun.
Çok gerginim çokoğlan üzülecek diye.
Kenardan sinirli bakan Miu olacaktı,Miunun yerine masum olacaktı yanlış yapmışım
Yerim seni ördekimmm![]()
ördek ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
portakallım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nerdesinnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kenardan sinirli bakan Miu olacaktı,Miunun yerine masum olacaktı yanlış yapmışım![]()
Sensiz boğazımdan geçmedi demek kibana da yedirmişsin