canım kendime güvenim yok şimdi kızıma sabırlı elimden geldiğince ilgili bir anneyim ... ama ikinci olunca öyle olmayacak yeri gelecek kızıma yetişmiyecem diğeri ile ilgilen evle ilgilen pertim çıkacak . pertim çıkınca sesim yükselecek heö eşime hem çocuklara bapırmaya başlıyacam ...ben biraz bencilim sanırım ben ne zaman kendime zaman ayıracam derdindeyim.... 1 çocuk olursa belki daha iyi yerlerde okuturum ama 2 olursa beni zorlar.... şimdi güzel alışverişe çıkıyoruz 1 kızıma bir bana alıyoruz

ama iki olsa onada al bunuda al ee eben ne olacam

bide bitmiyor istekleri inan kızımın kreşiyle birlikte kızımın aylık 1000 tl harcıyor rahat büyüdü.. eee şimdi diğeri olunca diyecem kızım birazda kardeşine bu cadı ortalığı ayapa kaldıracak...
bide hepfitim kızım 4,5 yaşında bende 4,5 yıldır iş hayatını bıraktım eve kapandım iş olmasa bile azcık tatile çıkalım istiyoruz artık kız büyüdü bi turlara falan katılalım diyorum.... şimdi tekrar eve kapanmak işime gelmiyor ben normal bi anne olamıyorum ay bişey olmasın ay hasta olmasın ay diye diye kendimi yıprattım ...
aslında bazen niyetleniyorum ama cesaretim yok böyle iyi gibi herşeyine yetişiyorum daha ilgiliyim.. herkes diyor kardeş sevgisi iyide çook mükemmel anlaşan kardeşler sayısı günümüzde gittikçe azalıyor da Rabbim yiyi dostluklar nasip etsin... al benim erkek kardeşim varlığı yokluğu belli değil o ki kan bağımız var

) ablam öyle değiş şükür onunla çok iyiyiz ... eşim 4 kardeş hiç biri biriyle konuşmuyor eeee ne anladım kardeşlikten...