- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimden Allah razı olsun zaten cnm annesinin numara yaptığını biliyordu hastaneye götürmüşler tansiyon falan hepsi ıyi doktor bi sakinleşrici yapmış eve geçmişler. Esimde bir daha ne gel nede onun gelmesini bekle ben torununu getiririm bende gelirim demis. Madem sevmiyosun gerek yok gelmenede demis. Kp de bağırmış çağırmış. Terbiyesiz kadın ya . Sırf eşime olan sevgimden siniye çekiyorum bizim kilere bi anlatsam bir daha ne benim nede kızımın yüzünü zor görür de . Resmen oğlunun yuvasını dağıtmak istiyorIyi hadi inşallah duzeltirler arayı :)
Gecmis olsun canim
Eşin ne diyo? Senin yanindaysa hiç sallama ayilsinda bayilsinda![]()
Detoks yapmiyomusun cnm bi sıkıntımı oldu yoksaYok balım detoks metoks yok inşallah ilaclar odem yapmazsa 53.0 olurum 1.1 eksi olur oda bana yeter
Evet toparladım, aman diyim o yaşadığım panik yetti beni hizaya getirmeye :)Iyi bari toplamissin:)
yeter diyor bi de
Noldu cnmEvet toparladım, aman diyim o yaşadığım panik yetti beni hizaya getirmeye :)
benim bir öğretmen arkadaşım çocukları arasında 6 yaş fark var.... sırf oğlu istedi diye doğurdu.. oğlu ya köpek alırısnız ya kardeş yaparsınız diyormuş... neyse şimdi bir kardeşi oldu geçen konuştum ahhh ada ahhh diyor tek çocukla sankı eşimle hergün balayında gibiydik diyorNe oldu
İnan en güzeli insan yıpraniyor 2 3 çocuklu aileleri görüyorum inan mahvoluyor lari ve olan çocuğa oluyor ilgisiz sevgisiz kalıyorlar. Bene 2 3 sene sonra düşünüyorum. Belki daha fazla inan tek çocuk rahatlığı yok Rabbim olmayana versin ben de kendime vakit ayırma taraftarıyım. Daha yeni yeni rahat etmisim
çarpılmayasın kız hahahahaTrabzona gelip de Trabzon simidi surmene pidesi yemeden donecem ya Allah bunun hesabını soracak bana
Yılbaşı gecesi sonrası sabah bol bol su içtikten sonra tartılmıştım ve 60.1 görmüştüm tartıda da beni baya korkutmuştu neyse ki su ödem falanmış ama aklım başıma geldi kaçamaklara son :)Noldu cnm
Ay neyseki cnm yaYılbaşı gecesi sonrası sabah bol bol su içtikten sonra tartılmıştım ve 60.1 görmüştüm tartıda da beni baya korkutmuştu neyse ki su ödem falanmış ama aklım başıma geldi kaçamaklara son :)
Cnm ben çok hızlı kilo veriyorum normal mi kiBu sana
Bu da bana![]()
Eşimden Allah razı olsun zaten cnm annesinin numara yaptığını biliyordu hastaneye götürmüşler tansiyon falan hepsi ıyi doktor bi sakinleşrici yapmış eve geçmişler. Esimde bir daha ne gel nede onun gelmesini bekle ben torununu getiririm bende gelirim demis. Madem sevmiyosun gerek yok gelmenede demis. Kp de bağırmış çağırmış. Terbiyesiz kadın ya . Sırf eşime olan sevgimden siniye çekiyorum bizim kilere bi anlatsam bir daha ne benim nede kızımın yüzünü zor görür de . Resmen oğlunun yuvasını dağıtmak istiyor![]()
Evet toparladım, aman diyim o yaşadığım panik yetti beni hizaya getirmeye :)
Cnm ben çok hızlı kilo veriyorum normal mi ki
76.4 'e başladım şimdi 73.5 olmuşum cnmEmziriyorsun canım normal
eşin yanındaymış ne güzel.kaynananı ara şampiyon belli ikinci kim deEşimden Allah razı olsun zaten cnm annesinin numara yaptığını biliyordu hastaneye götürmüşler tansiyon falan hepsi ıyi doktor bi sakinleşrici yapmış eve geçmişler. Esimde bir daha ne gel nede onun gelmesini bekle ben torununu getiririm bende gelirim demis. Madem sevmiyosun gerek yok gelmenede demis. Kp de bağırmış çağırmış. Terbiyesiz kadın ya . Sırf eşime olan sevgimden siniye çekiyorum bizim kilere bi anlatsam bir daha ne benim nede kızımın yüzünü zor görür de . Resmen oğlunun yuvasını dağıtmak istiyor![]()
iyim miuşum sen basılsınistatistik aebenim
sadece komşuları gör masadaki tabaktakileri görme
ivit nasıl bildin
günaydın büşraaa burdayım kuzum nasılsın![]()
Eşimden Allah razı olsun zaten cnm annesinin numara yaptığını biliyordu hastaneye götürmüşler tansiyon falan hepsi ıyi doktor bi sakinleşrici yapmış eve geçmişler. Esimde bir daha ne gel nede onun gelmesini bekle ben torununu getiririm bende gelirim demis. Madem sevmiyosun gerek yok gelmenede demis. Kp de bağırmış çağırmış. Terbiyesiz kadın ya . Sırf eşime olan sevgimden siniye çekiyorum bizim kilere bi anlatsam bir daha ne benim nede kızımın yüzünü zor görür de . Resmen oğlunun yuvasını dağıtmak istiyor![]()