Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

okaliptüs yaprağı kaynat ,benim bronşite çok iyi geliyodu.içerken buharını da solu bronşlar rahatlar canım.çok geçmiş olsun
Tadı nasıl malim
Shut Up Shut Up canım dikkat kendine geçmiş olsun canım calsiyomudun evde misin dediği gibi arkadaşların sıcak tut göğüs unu
off işyerindeyim ondan oluyo ya çok soğuk
kuzzum senin bağışıklık sistemi zayıf düştü sanırım hastalıkların ardı arkası kesilmiyo hiç.beslenmene dikkat etmiyon mu.
mali beslenmemi.
@MiuLego koş koş mali beslenmene dikkat etmiyonmu diyo
mali canım biz ne yiyoz:mad::mad:

search

Tadı nasıl malim

off işyerindeyim ondan oluyo ya çok soğuk

mali beslenmemi.
@MiuLego koş koş mali beslenmene dikkat etmiyonmu diyo
mali canım biz ne yiyoz:mad::mad:
Tadı güzel ben çok severim mentol gibi hoş esansı var.içemem öyle dersen bi çay kaşığı bal at içine o da yumuşatır göğsünü

Canım maalesef mükemmeliyetçi bir insanım, çocuklar bunu epey törpüledi yine de içimde ki ses susmuyor, tam ben kendimi bastırıyorum bu sefer öğretmenin mükemmeliyetçiliģi beni geriyor hem de çok. O beklenti içinde olunca bende aman diyemiyorum.
Okuma kısmı benimle alakalı kesinlikle kitap okuyan bir birey olsun istiyorum, bu konuda geri vites yapmam okuyacak mutlaka başka alternatifi yok.
Gitmeden sizin eğlenmeniz için o gün , sen yap okumanı gerisini öğretmen karar versin üzülme sakın dedim. Gayet rahattı önemli olan eğlenmemiz dedi içim biraz rahatladı. Üzülsün istemiyorum.
Birde arkadaşları benim oğlum için sen sunma öbürü sunsun demiş, taraf tutmuşlar buna da sinir oldum. Şaka gibi ama sınıfta bildiğin gruplasma var ve benim oğlum hiç bir grup da değil hepsi ile arkadaş olmak istiyor. Ben anlamıyorum evde ne diyorlar bu çocuklara.
Anladım canım o guruplanma her okulda var bazen benim oğlumda boynu bükük geliyor anne olarak çok üzülüyoruz tabiki de ama hayatta daha sağlam kalabilmeleri için de bazı şeyleri yaşamaları gerekiyor kazanmayı kaybetmeyi bilmeleri gerekiyor çok küçükler çok duygusallar ama yapacak bişey Yok maalesef

Back
X