Canım maalesef mükemmeliyetçi bir insanım, çocuklar bunu epey törpüledi yine de içimde ki ses susmuyor, tam ben kendimi bastırıyorum bu sefer öğretmenin mükemmeliyetçiliģi beni geriyor hem de çok. O beklenti içinde olunca bende aman diyemiyorum.
Okuma kısmı benimle alakalı kesinlikle kitap okuyan bir birey olsun istiyorum, bu konuda geri vites yapmam okuyacak mutlaka başka alternatifi yok.
Gitmeden sizin eğlenmeniz için o gün , sen yap okumanı gerisini öğretmen karar versin üzülme sakın dedim. Gayet rahattı önemli olan eğlenmemiz dedi içim biraz rahatladı. Üzülsün istemiyorum.
Birde arkadaşları benim oğlum için sen sunma öbürü sunsun demiş, taraf tutmuşlar buna da sinir oldum. Şaka gibi ama sınıfta bildiğin gruplasma var ve benim oğlum hiç bir grup da değil hepsi ile arkadaş olmak istiyor. Ben anlamıyorum evde ne diyorlar bu çocuklara.