Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizim burası karşık vayt şirketer grubu düşün
çalıştıgım a şirketi iflas etti bizim çıkışlarımızı verip bizi b şirkertine geçirdiler 4 aydır burada görünüyoor ssk
ve gidne 3 yıl geçtii gitti , tamzinatta isteyemiyoruz şirket battı görünüyor :KK43:

çok cnaım sıkıldı ya bütün keyfim kaçtı
tam toparladım diyorum bişey çıkıyor.

Allah kismetini açık tutsun canım inşallah kalıcı güzel bi işin olur

Ayyy o çok kötü birşey ausum uzun zaman zayıf olunca ağırlık merkezi öne dönünce demek ki tekrarladı cokkkk geçmiş olsun rabbim biran önce şifa versin inşallah:KK200::anneadayı::KK200:
bende öyle düşünüyorum vaytım .
sabah tık dedi kaldı ... çook çektim ben zamanında , iyi bilirim ..resmen kapıyor siniri .

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

:KK60::KK70:

Oyyy geçmiş olsun, napilir kio_O

valla eşimi bulduğum yerde masaj yaptırıp , yatıyorum hepfitim

sabah tık dedi kaldı ... çook çektim ben zamanında , iyi bilirim ..resmen kapıyor siniri .

Geçmiş olsun canım korumaya çalış, daha da bir sürü ay var daha :(

bizim burası karşık vayt şirketer grubu düşün
çalıştıgım a şirketi iflas etti bizim çıkışlarımızı verip bizi b şirkertine geçirdiler 4 aydır burada görünüyoor ssk
ve gidne 3 yıl geçtii gitti , tamzinatta isteyemiyoruz şirket battı görünüyor :KK43:

çok cnaım sıkıldı ya bütün keyfim kaçtı
tam toparladım diyorum bişey çıkıyor.
Peki o 3 yıllık tazminat çöp mu oldu işti kıdemi var izni var nerden baksan 7 8 bin TL ya bi şekilde keşke alabilsen o işsiz falan kalırsan en azından idare ederdi ya.
Şirketler grubuysa dava acma hakkın var balım bi araştır bence en azından onu alırsın ya inşallah kapanmaz ama en kötüsünü düşünüp ona göre önlem almak gerekli bence

Hamilelik te çok oluyor ausum ya devamlı dikkat gerekiyor bende 2 adet mevcut bu ara olmadı sukur ben afedersin wc ye gidemiyorum tutunca eşim goturuyor sıcak su ise yarıyor başka bir şey de yapamazsın hamilelikte n dolayi

8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti ... kilitlendim kaldım sabah .
Sanırım bele binen yük sebebi ...

Hoş o bel 100 kiloyu taşıdı şimdi neden nazlanıyor anlamış değilim :))

yatıyorum kalkıyorum gün geçmiyor ....

geçmiş olsun ausum :KK60:
elif büyüdükçe bele baskı artıyor sanırım ondan,ee ana olmak kolaymı demi
fazilet boşuna demiyor, anayız biz ana :KK200:

Eğer devamlı agrin varsa ve işte bi kalpte bi karında bi omuzda hissediyorsan böyle bir durumun varmı bide memleket yani kökenin nere balim
ankaralıyım canım ben.
evet hep ağrılarım var
bi kez kalp spazmı geçirdim
şekerimde var haşimato tiroidimde var
ha bide genetik pıhtılaşma bozukluğumda var
ha bide çok varislerim var

öleyim mi ne:KK57::KK57::KK57:

Back
X