Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

almıcaksan söyle de ona yaraşır bi akşam yemeği yiyeyim :KK53:

oooooo oooooooooooodk bir gol bir yan çizmeler :deli::deli:

Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor

Ausencia Ausencia bak neler neler okudum oha çüş ohaaaaaaaaaaaaa

yüksek sesle sürekli en çok ve sadece miu yu seviyorum der misin sürekli:63:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

psikolojisini mi bozcan kızımın :confused::KK70: ben ona muhteşeeeeeeeem sesimle şarkılar söylüyorum ... eşim diyor etme eyleme :confused: o kadaaaan güzeldir sesim :confused:

Sen benden önce ordaymissin canim.. ben o yillarda lisedeydim

Yaa tek tek gelin ya :KK14:biri bebek biri liseli çıtır :KK61:men üniversiteli aha gidip depresyon a giriyorum çoluk çocuk gencecik hatunlari görünce
:kahve::63::KK45:

Bana aeben Ece dayderam falan bulun gerçi onlarda küçük benden ana:ıslık:

Ayy ben çok useniyorum onu yapmaya bi tencere yaprak sarması de yapiyim ama onu deme bana başlamamı yapacaksın yoksa kizartmami tabi sen yemeyeceksin o ayrida
Yok kuzum haşlama yapmayız biz. genelde çarşı fırınında pişirtiriz.Ama çarşı fırını olmadığı için evdeki fırında pişircem bi kısmını ,bi kısmı da kızartma

Tamamen duygusal yani:KK45:
Yemeklerimiz gerçekten cok güzeldir ama burda bir arkadaş Antepli birinin diyet yapmadı zordur demişti
Gerçekten hem dışarda hem evde neyse yeriz inşallah güzel kilo verince:KK45:

ayyyy antep yemekleri, benim damak tadım tam antep urfa civarına uygun. acılı ekşili salçalı öffff:kk77:

Yok kuzum haşlama yapmayız biz. genelde çarşı fırınında pişirtiriz.Ama çarşı fırını olmadığı için evdeki fırında pişircem bi kısmını ,bi kısmı da kızartma

mali eşin naptı görüşecek demiştin

Ausencia Ausencia şeker yüklemesi yaptiracak misin merak ettim

Hayır canım yaptırmayacağım . daha var zaten 24.haftada yapılıyor ... düzenli tahlil veriyorum ... açlık şekerim 74 civarı ...
ailede de şeker hastalığı yok . ilk gebeliğimde de yaşamadım ...

Hayır canım yaptırmayacağım . daha var zaten 24.haftada yapılıyor ... düzenli tahlil veriyorum ... açlık şekerim 74 civarı ...
ailede de şeker hastalığı yok . ilk gebeliğimde de yaşamadım ...
Benimde açlık şekerim 65 çıktığı da olurdu ama gebelik şekerim varmış meğer çok şaşırmıştım

Ben geldim :ruh::ruh::ruh:
3 saattir ayaktayım. Kutlama yerini süsledik. Oğlumu aldım geldim açlıktan bayılıcam, yemek pişiyor.
Öğretmen üç kişiye bölmüş sunumu, birini daha eklemiş, uzun olan yerleri başkasına vermiş. Neyse bakalım güzel okudun demiş. Oğlum mutlu gerisi boş.
Geldim çamaşır astım, yoğurt mayaladım, yemek koydum .
Eşim şehir dışına gidiyor bugün, üç gün yok:confused::confused: küçük hastayken kötü oldu sabah nasıl uyuycam :KK70:
Yarın da bir geçse tamam

Ausencia Ausencia şeker yüklemesi yaptiracak misin merak ettim
Ben yaptirmistim bir bardak sekerli su içirdiler daha hemsire adımı soyadimi yazarken ben içmiş bardagi onune koydum kadin sok.. dedim valla iyi geldi kendime geldim :KK70:herkes mirin kirinla içiyormuş ... zaten seker cikmadi ama dr yinede yapalim demisti ...

Selam kızlar. Bugun oglumu uyutup kahvalti yaptim sonra da cocugu anneme birakip babasi vefat eden arkadasima gittim evlerinde de kuran okutuyolardi 1 saat önce geldim eve.giremedim bugun hic gecmise de pek bakamadim oglan huysuz. Menu vermeye gelcem:KK200:

Eğer dolmussa sürem izne çıkmak istiyorum canım sporu diyeti kilo vermeye devam edicem inşallah canım
Burdayım suzinleyim inşallah motivasyon um devam edecektir:KK200:

Canım bende 90 94 Konya'da Selçuk üniversitesi mezunuyum

Oooooy gönlü geniş kardeşim:KK200:
:KK200::KK60::KK68:

Back
X