Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde açlık şekerim 65 çıktığı da olurdu ama gebelik şekerim varmış meğer çok şaşırmıştım

evet o da oluyor biliyorum canım

Ausencia Ausencia abla neyin var ki ne oldu

belim canım , fıtığım nüksetti ..narin bedenim bu kiloyu kaldırmadı daha fazla :confused:

Selam kızlar. Bugun oglumu uyutup kahvalti yaptim sonra da cocugu anneme birakip babasi vefat eden arkadasima gittim evlerinde de kuran okutuyolardi 1 saat önce geldim eve.giremedim bugun hic gecmise de pek bakamadim oglan huysuz. Menu vermeye gelcem:KK200:

geçmişi okumamıştım , varmışsın sağ salim :KK68: tartını aldılar mı ? :KK69:

Ben yaptirmistim bir bardak sekerli su içirdiler daha hemsire adımı soyadimi yazarken ben içmiş bardagi onune koydum kadin sok.. dedim valla iyi geldi kendime geldim :KK70:herkes mirin kirinla içiyormuş ... zaten seker cikmadi ama dr yinede yapalim demisti ...

bende bi dikişte içmiştim Yusufta :)
şu an zararlı olduğu ile ilgili de çok şey okuyunca yaptırmamaktan yana fikrim , tadından değil :KK66:

Okuma kısmında canım ben çok okuyan biriyim eşim.kitap okumayı sevmeyen biri ama ogluma kitap oku diye baskı yapmayacagim bu benim.fikrim çünkü kitap okumak sevmekle alakalı onu ona sevdirmelisin bence severse okur yoksa sirf annem.iatiyor diye okursa ne okuduğunu anlar nede kitap sever.
Gruplaşma olacak illaki canım gün gelecek senin oğlunda kendi kafasına uygun arkadaşlar edinecek herkesle aynı olamayacak bu yaşlarda çocuklar biraz acımasız oluyor ne yazık ki ailerin bunda payı buyuk
Kitap sevmese ayıp olur artık :) bebekliklerinden beri okuyorum, benden dinlemeyi seviyor ama kendi pek istemiyor bakalım ilerde ne olacak.
Benim eşim de okumaz keşke okusaydı da bu kadar bakar kör olmasaydı. Evliliğe dair çok kitap okudum lakin tek başına okumanın pek etkisi olmuyor, o da okusaydı farklı olurdu.

8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti ... kilitlendim kaldım sabah .
Sanırım bele binen yük sebebi ...

Hoş o bel 100 kiloyu taşıdı şimdi neden nazlanıyor anlamış değilim :))

yatıyorum kalkıyorum gün geçmiyor ....
Geçmiş olsun canım. Bir an önce geçer umarım.

4 ocak menüsü

Kahvaltı : Tereyağında 1 yumurta, 2 dilim çok tahıllı ekmek, 7 zeytin, 2 çatal peynir

Öğlen : 4 kaşık taze fasulye, 2 kaşık yoğurt

Akşam : 1 baget, 2 kaşık yoğurt, tarhana çorbası

Su: 2 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş

@MiuLego

:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Sabah 9:30
Sade kahve , 10 yer fıstığı

Öğle 12:30
Yarım kase çorba(domatesli pirinç vardı pirinçleri ayıkladım suyunu içtim)
1 karnıyarık
Salata

Ara ara yer fıstığı bir avuçtur toplam

Akşam 19:15
Gavurdağı salata lor peynirli

Su:2.5 lt

Ausencia Ausencia
:KK200::KK200::KK200:kolay gelsin fıstık guzeli:KK200::KK200::KK200:

İnternetim bitmişti beybiler :/ ama çok güzel haberlerle geldimmm :))) hani bi mülakat sonucu bekliyodum yaaaa... oldu çok şükür :)) daha ağzıma lokma koymam iş yerinde şişko demesinler:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

hayırlı olsun canımmmmmmmm:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

sana şişko dedirtmeyizzzzzzzz :halay:

İnternetim bitmişti beybiler :/ ama çok güzel haberlerle geldimmm :))) hani bi mülakat sonucu bekliyodum yaaaa... oldu çok şükür :)) daha ağzıma lokma koymam iş yerinde şişko demesinler:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Aaaa
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canısıııı
Hadi bakalım iş dönemi başlıyooor

Back
X