Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi geceler kızlar benim kız çok fena öksürüyor. Dışarı falan da çıkarmadım acaba diş ten kaynaklı olabilirmi. Daha hic dişimiz çıkmadı bu konuda tecrübeli anneler ne diyonuz :KK51:
diş çıkarırken öksürük hiç duymadım canım kusma iştahsızlık ateş oluyor ama üşütmüştür bir kaşkk pekmez yedirsen belki keser geçmiş olsun

İyi geceler herkese :KK54:
Sabaha booooll eksiler gelir inşallah

Menü bildirimim

Çarşamba
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 közlenmiş biber
5 tane yeşil zeytin

Ara
Sade türk kahvesi
1 tane kuru kayısı
2 ceviz

Akşam

3 Tane köfte
Salata
bardak ayran

Su 2 lt

Perşembe
Kahvaltı
1 yumurtalı pernirli biberli domatesli omlet
1 salatalik
5 tane siyah zeytin
2 bardak çay
Yarım dilim çavdar ekmeği

Öğlen
2 kaşık yoğurtlu patlıcan

Ara
Sade türk kahvesi

Akşam
Tavuklu salata booll

Su 2.5 lt

@MiuLego
Maşallah buram buram karatay menüsü:KK36::KK36:

Benim kız çok nazlı bi bebek 3 gecedir hic uyumuyoruz sürekli ağlıyor. Bende dayanamadım bugün annemlere geldim . Kardeşimle annem baksinda biraz dinleniyim diye ama aklım kalıyor bende uyuyamiyorum
yat bacım yat sen dinlenmezsen ona kim bakıcak aman rabim analarımızı bacılarımızı ve ailelerimizi başımızdan eksik etmesin onlar olmasa needermişiz zombi
Gbi gezerdik uykusuzluktan heee

yat bacım yat sen dinlenmezsen ona kim bakıcak aman rabim analarımızı bacılarımızı ve ailelerimizi başımızdan eksik etmesin onlar olmasa needermişiz zombi
Gbi gezerdik uykusuzluktan heee
Aynen canım valla allah razı olsun hepsinden. Başımızdan eksik etmesin rabbim . Aynen ben uyuyum biraz yarın eve gidecem. dinlendim dinlendim dinlenemedim Yarın daha bitki ve yorgun olacağım. Iyi geceler cnm:KK19:

Aynen canım valla allah razı olsun hepsinden. Başımızdan eksik etmesin rabbim . Aynen ben uyuyum biraz yarın eve gidecem. dinlendim dinlendim dinlenemedim Yarın daha bitki ve yorgun olacağım. Iyi geceler cnm:KK19:
iyi geceler canım kız sen ne tatlısın yaa hadi sen uyu

Back
X