- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin güzel artinida goremedimşaşırtın beniiiiiiiii bacımmmmmmmmmmmmmmm , memnuniyetle her türlü şaşkınlık kabulüm![]()
Yok kuzum beklemiyom onu.artıyım bu hafta yazmaya yüzüm yok kilomu@malipa yine bohh bekliyon baciiiii
tamam anlaştıkkkk sonra listelerin arananları oluruzzzzz ada bi gelde listemizin yüzdesi yükselsin falan filan inter milannnn hahahahşaşırtın beniiiiiiiii bacımmmmmmmmmmmmmmm , memnuniyetle her türlü şaşkınlık kabulüm![]()
Yine mi yiyorsun bizi pazartesi eksi 800 la ne zaman.arti oldun acaba yemezler hadi paylasssssYok kuzum beklemiyom onu.artıyım bu hafta yazmaya yüzüm yok kilomu
2 hafta üst üste şaka kaldiramaz bu takim pinarYok kuzum beklemiyom onu.artıyım bu hafta yazmaya yüzüm yok kilomu
tamam anlaştıkkkk sonra listelerin arananları oluruzzzzz ada bi gelde listemizin yüzdesi yükselsin falan filan inter milannnn hahahah![]()
aaa benimde regli gelmesi gerekiyor yarına ama hiçç belirti yoookkk inşallah gecikmezzHaşlama kalmış 2 3 gün yaaa bacaklarim agriyor bu hala geleceği zaman ufff bi gelse de rahatlasam çok darim suan
Bogazima bişey kaçtı gıcık tuttu yok yok gözlerim bozuldu yanlış okudumyazdım ben %3.28![]()
Haydi kalk zlar ponponlarrr
Kızlar lütfen abarttigimi dusunmeyi görmemiş bı kilo vermiş kafayı yemiş diyin
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 98.4
Fark 1900
Yüzde 1.89
Alahim sana cok şükür bana bu günleri gösterdin bu sevinci bana sevdiklerime yaşattığın için
Hepinize bıraktığım kalpleri alın çünkü bu kilolarin bir cok Gr kilsunda bu güzel insanların desteği var
Rabbim hepmunizden razı olsun
İyiki hayatıma dokundunuz![]()
Yok kuzum adetim diye artı çıktım.verdiğim 800 hiç oldu artıyım onun üstüneYine mi yiyorsun bizi pazartesi eksi 800 la ne zaman.arti oldun acaba yemezler hadi paylasssss
Adettendir :)Yok kuzum adetim diye artı çıktım.verdiğim 800 hiç oldu artıyım onun üstüne![]()
işte buuuuuuuuuuuuu oleyyyyyyyyyyHaydi kalk zlar ponponlarrr
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 98.4
Fark 1900
Yüzde 1.89
Alahim sana cok şükür bana bu günleri gösterdin bu sevinci bana sevdiklerime yaşattığın için
Hepinize bıraktığım kalpleri alın çünkü bu kilolarin bir cok Gr kilsunda bu güzel insanların desteği var
Allaaahhhhhhhh Fatma abla oleyyyyy Fatma abla oleyyyyyy oleeeyyyyyyyu..Fayma abla çok yuzsuzsunHaydi kalk zlar ponponlarrr
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 98.4
Fark 1900
Yüzde 1.89
Ne ki
hahahahahahtransfer için deli ücretler falan konuşuluyormuşinterler milanlar barcelonalar istiyomuş sizi
![]()
Yapar bu hafta o da yapacaktir en azindan 300 gr yaparinşallah çakılım inşallah fatmayı merak ediyorum ben yaaa