- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Bogazima bişey kaçtı gıcık tuttu yok yok gözlerim bozuldu yanlış okudum

senin gözler cin gibidir , doğru okumuştur doğru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bogazima bişey kaçtı gıcık tuttu yok yok gözlerim bozuldu yanlış okudum
Aynen abla
İşte bu beeeeeeeeeeeeeee işte bu bunu yapman lazımdı abla bir daha diyorum sana çıkma listeden basarabilirsin @Shut Up sana menü versin yine sonunda ya sonunda gitmiş o yüzsüz yüz lütfen sakin bırakma artık 2 rakamlı kilolardasin abla ha gayret abla bak ne güzel geçen haftayı telafi ettin senden istediğimiz bu ablaHaydi kalk zlar ponponlarrr
Kızlar lütfen abarttigimi dusunmeyi görmemiş bı kilo vermiş kafayı yemiş diyin
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 98.4
Fark 1900
Yüzde 1.89
Alahim sana cok şükür bana bu günleri gösterdin bu sevinci bana sevdiklerime yaşattığın için
Hepinize bıraktığım kalpleri alın çünkü bu kilolarin bir cok Gr kilsunda bu güzel insanların desteği var
Rabbim hepmunizden razı olsun
İyiki hayatıma dokundunuz![]()
Benimde 7 8 ada ama gecikecek ağrı yeni başladı 5 günü bulur gelmesi herhaldeaaa benimde regli gelmesi gerekiyor yarına ama hiçç belirti yoookkk inşallah gecikmezz![]()
Vayt yazıyorum bunları kenara53.3 beyazla yazmış portim yaaaa yine yenmissin
Umarim daha iyi olur protein de yiyecegim insallah haftaya daha guzel olur@Lee shin mee tebrikler canımhedefe doğru tam yol
kimse sana şişko diyemeez
cakil80 canım 400 gr hiçç yoktan iyidir ama günü hafif geçirirsen , ben akşam ki kilonu da meraktayım
![]()
İyi yemissin ausum can olsun kan olsun bebise kilo olsun sana kilo olmasın inşallah
senin gözler cin gibidir , doğru okumuştur doğru![]()
Sanirim tavuk oturdu iyice keske ton baligi yeseydim yanlis sectimCok iyi canım.
Handenin halaylik degil dedigi yuzdeye bak.Insanustu yaratiktebrikler canim
cakil80 kuzum aksam yememek onemli.ona ragmen eksidesin.bu iyi bisey.her eksi kiymetli.daha iyisi olacak biliyorum.
Portim saydina karşı hep seni tuttum ben biliyorsun ama listeye girecek artık liste diyince ben degisiyorum la idare etttVayt yazıyorum bunları kenara![]()
Tebrik ederim ablaaaaaaaaaHaydi kalk zlar ponponlarrr
Kızlar lütfen abarttigimi dusunmeyi görmemiş bı kilo vermiş kafayı yemiş diyin
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 98.4
Fark 1900
Yüzde 1.89
Alahim sana cok şükür bana bu günleri gösterdin bu sevinci bana sevdiklerime yaşattığın için
Hepinize bıraktığım kalpleri alın çünkü bu kilolarin bir cok Gr kilsunda bu güzel insanların desteği var
Rabbim hepmunizden razı olsun
İyiki hayatıma dokundunuz![]()
Almıyor ki beni listeye kaptan bi alsaPortim saydina karşı hep seni tuttum ben biliyorsun ama listeye girecek artık liste diyince ben degisiyorum la idare ettt
İyi yemissin ausum can olsun kan olsun bebise kilo olsun sana kilo olmasın inşallah
Beni de almıyor bende aldıklarını yeniyorum ki değerimi anlasinAlmıyor ki beni listeye kaptan bi alsa![]()
![]()
Bende kuru fasulye ve kısır yedim. Sabah üç mil Leslie yaptım da geldi -100 grİyi yedim canım ..
2 kere 2 nin 4 etmediği istisnai zamanlardan kendime pay çıkarmayacağım , yedim ve aldım canım .
evet başlıyalım canımmm hadi ben kaçtımmmmm spordan sonra görüşürükkkkkada81 hadi ısınmaya spor time baslasin
Insallah bu hafta herkes cok guzel vermis cok keyifli umarim ben de cok verirrim@Lee shin mee canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin
cakil80 tebrik ederim canım bence daha fazla eksi çıkardın saat 21 akşam yemeği için çoook geç bi saat zaten bence biraz geç tartıl bu yüzden
Senin alman beni üzmüyor ausummmm niye yalan söyleyeyim başka biri hamile olsa ve böyle alsa kizardim ama senin vereceğine inancım o kadar yüksek ki olsun o verir diyorum şimdi keyfini çıkar ausum sonra vereceksin zatenİyi yedim canım ..
2 kere 2 nin 4 etmediği istisnai zamanlardan kendime pay çıkarmayacağım , yedim ve aldım canım .
Insallah cok mutlu olucam ozamangayet güzel canım sen bir karbondan kurtulsan proya geçsen çok güzel kilo gidecek eminim...