- 4 Ağustos 2017
- 1.377
- 7.419
- 73
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wayt en cok ben sevindim yaaaİşte bu beeeeeeeeeeeeeee işte bu bunu yapman lazımdı abla bir daha diyorum sana çıkma listeden basarabilirsin @Shut Up sana menü versin yine sonunda ya sonunda gitmiş o yüzsüz yüz lütfen sakin bırakma artık 2 rakamlı kilolardasin abla ha gayret abla bak ne güzel geçen haftayı telafi ettin senden istediğimiz bu abla
İnşallah güzel anne yapacağım senin yüzden de harika bu aradayaparsın sen minnakım ....haftaya en kötü 52.6 falan ...
Harikasın canım tebrik ederim
Canım tebrik ederim inşallah korumada da hep başarılı olursunEki Görüntüle 2089402 selam kızlar hedefe ulaştım sizlerede bi teşekkür etmeden olmaz dedim sensin Şişkoda başladığımdan beri 7. Takımın sıkı takipçisi oldum sizlerden çok şey öğrendim yeri geldi gaza geldim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah hepiniz birdaha kilo almamak üzere hedefinize ulaşırsınız @MiuLego kaptaniçem süper kaptaniçe sanada ayriyetten kocaman![]()
Tamam canım @MiuLego kaptanıma söyleyelim seni listelere eklemesin sende hazır olduğunda bildirirsinCanım benim ameliyat yerimde sancı olmaya başladı bir haftadır kontrole gitmem gerekiyor o yüzden spor yapmıcam bi süre zaten yapmıyordum daarada bi esip yapıyordum yine de
Haydi kalk zlar ponponlarrr
Kızlar lütfen abarttigimi dusunmeyi görmemiş bı kilo vermiş kafayı yemiş diyin
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 98.4
Fark 1900
Yüzde 1.89
Alahim sana cok şükür bana bu günleri gösterdin bu sevinci bana sevdiklerime yaşattığın için
Hepinize bıraktığım kalpleri alın çünkü bu kilolarin bir cok Gr kilsunda bu güzel insanların desteği var
Rabbim hepmunizden razı olsun
İyiki hayatıma dokundunuz![]()
ne oldu kuzuGeçen cuma 93.00
Bu cuma:93.200
çok özür dilerim kaptanım ,arkadaşlar böyle olsun istemezdim
@MiuLego
Geçen cuma 93.00
yok kuzu adetim daha 2. günümdeyimne oldu kuzu
karbonu fazla mı aldın
yok kuzu adetim daha 2. günümdeyim![]()
Haydi kalk zlar ponponlarrr
Kızlar lütfen abarttigimi dusunmeyi görmemiş bı kilo vermiş kafayı yemiş diyin
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 98.4
Fark 1900
Yüzde 1.89
Alahim sana cok şükür bana bu günleri gösterdin bu sevinci bana sevdiklerime yaşattığın için
Hepinize bıraktığım kalpleri alın çünkü bu kilolarin bir cok Gr kilsunda bu güzel insanların desteği var
Rabbim hepmunizden razı olsun
İyiki hayatıma dokundunuz![]()
Bu haftayı batırdım ama
haftaya şow var ozman cnm
Regli kötü denk gelmiş canım o şişkinlik eminim yarın ya da pazartesiye en az 1 kilo ya da 500 yaniGeçen cuma 93.00
Bu cuma:93.200
çok özür dilerim kaptanım ,arkadaşlar böyle olsun istemezdim
@MiuLego
Eki Görüntüle 2089420 ben şok
Eki Görüntüle 2089423
Eki Görüntüle 2089421 ben iptal
![]()
du bidaha bakim![]()
![]()
Eki Görüntüle 2089424 bide şöyle bakim
olmuş valla
koş miu koş
fatma abla 100 kilo vermiş
Antepia27 ablam tebrik ederim
ne yaptıysan aynen devam et lütfen,sakın bırakma
ayy pon ponları unutuyodum az kalsın![]()
Maşallah canım çok iyisin devamını dilerim tebriklerKızlar az önce eve geldik hemen tartı bildirip çıkıcam kız uyusun gelirim yine
Başlangıç kilom 76.2
Şimdiki kilom 73.3
İnşallah dediğin gibidirRegli kötü denk gelmiş canım o şişkinlik eminim yarın ya da pazartesiye en az 1 kilo ya da 500 yaniTebrik ederim ama yine de artı değilsin demek ki güzel eksin var benim regli de hemen 1,5 kilo fazla
![]()
Eki Görüntüle 2089420 ben şok
Eki Görüntüle 2089423
Eki Görüntüle 2089421 ben iptal
![]()
du bidaha bakim![]()
![]()
Eki Görüntüle 2089424 bide şöyle bakim
olmuş valla
koş miu koş
fatma abla 100 kilo vermiş
Antepia27 ablam tebrik ederim
ne yaptıysan aynen devam et lütfen,sakın bırakma
ayy pon ponları unutuyodum az kalsın![]()