- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sukur iyiyim canimIyiym donnacim sen nasılsın iyi misin![]()
valla çok iyisin alır benceeeeeAcaba @MiuLego beni takıma alacakmi ki kızlar![]()
haşa yaratık demedik kız.dünya dışı varlık dedikben her hafta 1 kilo üstü verdim canım ondan öyle diyolar
hatta bazen yaratık olduğumu başka evrenden olduğumu falan insan değilsin sen gibi laflarla iyice gazlıyolar beni
Duruma göre bakacakmış almayada bilir belki cnmvalla çok iyisin alır benceeeee
Haftaya da iyi ver katılım li ol alır ondan sonra ki hafta zaten kurallar gereği iki hafta deneme suren var liste için hande ile morti ol iyi gaz verir sanaDuruma göre bakacakmış almayada bilir belki cnm![]()
Bana uyar cnmHaftaya da iyi ver katılım li ol alır ondan sonra ki hafta zaten kurallar gereği iki hafta deneme suren var liste için hande ile morti ol iyi gaz verir sana
Ben de iyiyim canim. Azimle kilo veriyorsun masallahHoşgeldin iyiyiz sen nasılsın? Nerelerdesin?
Bizde seni seviyoruz ki![]()
nasılda herkesiiiii tanır minnoş anneeeeeeahahahahahahahhhhhhhhahahahhh kelebek yiyecek beni çiğ çiğ
ama karnımdaki bebeğe kıyamaz
bak açık açık yazıyorum şekerim , senin her hafta gözün nerelerde biliyoruz malum
saydın güzel kilo verir , arada bi şeker tatlı krizi gelir , gözün üzerinde olacak , hep dürteceksin ..cepten falanda
banu güzel kilo verir ...hiç kopmaması lazım ama ...
daktırım da bi takılır 200-300 haftalarca ..çünkü ağzına bi iki lokma atar ayak üstü menüden saymaz onları ..onu yapmaz ise şakır şakır verir
ada ... ada valla 8 bilinmeyenli denklem ...kaçamak yapmaz kolay kolay ... sporda yapar ... ama gitmiyordu hiç ...inşalllah 300-500 gidecek şimdi takır takır![]()
Ben de iyiyim canim. Azimle kilo veriyorsun masallah![]()
![]()
tebrikler bonuscannnnÇok emindim aus ya 98.7 bekliyodum.
Sporla hareketle olucaktida olmadi iste.
3 gun kizlar sabote etti sporumu.
Haftaya insallah daha iyi spor yapmista olucam.
Eve biseyler almaya geldim tekrar gidiyorum anneme.
@nehirnil111 hic hesaplayamadim bu hafta ondan yazamadim puan
interneti bitmiş ördeğimmmsaydin78 sesin çıkmıyor