Aynen yaBi tuvalete gittim 6 sayfa mesaj aferin size![]()

Neyse wc mi çıktın sen pohlu wc mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaBi tuvalete gittim 6 sayfa mesaj aferin size![]()
Yok balım gelenleri yorumladik zaten vermeyenlere de sopa verip görmediğimiz varsa ses verir zatennnn
Sordum ,meğer ikisine değil,hepsine öyle yazmış,herkese mavi boncuk dağıtmış,diğer üyeler yazdı bizim konumuza da yazdı diye,Ve bitmedi Lisa da konuya yazdı yaparsın aşkım diye,galiba Kazen de mi börek yapıyor neBulaşık makinasını boşaltmaya gittim ,gerisnden haberim yok,okumaya gidiyorum
![]()
Oy kızlar bi yoruldum ki . Bisİ de yapmadim amma . 40 ı çıkan yavrumu da yikayamadim. Ay kendimi yıkasam yav. Ona da gücüm yok![]()
Ara ara tariflere bakıyorum ,nasip olursa aklımda bir tarif var,bakalım nasip...oooooooo entresan ... ben çok bakamadım bu sefer ..sen katıldın mı ?
Su az canım.lutfen çoğaltmaya çalış içine limon sık elma kabuğu at kabuk tarçın at bi şekilde lütfen suyu cogalt canım1 litre max su
Ara ara tariflere bakıyorum ,nasip olursa aklımda bir tarif var,bakalım nasip...
Yok şırıl şırıl olandanAynen yasusmıyorlar delireecz burda
Neyse wc mi çıktın sen pohlu wc mi![]()
Tuz attın o zaman vücuttan oh o da iyidir :)Yok şırıl şırıl olandan
Ayyy çok öğrencim sanki
yapılmadıysa karnıyarık böreği yapsana ... şık duruyor ..tadına bakılmadığı için :)) görsel önemli![]()
Su az canım.lutfen çoğaltmaya çalış içine limon sık elma kabuğu at kabuk tarçın at bi şekilde lütfen suyu cogalt canım
Yok şırıl şırıl olandan
Ayyy çok öğrencim sanki
Anam verodan cisss menü geldi perşembe kuru fasulye cikss turşu cikss canım ama sana Gore güzel menüMenu bildirım yapem..oyhhh
Sabah ilik limonlu su
12.00
2 kk beyaz peynir bi iki telli kaşar peyniri
1 yumurta ile sucuk çeyrek
Yesillik domates salatalık 1 çay kaşığı bal 1 lokma ekmek
Ara az musli ile yoğurt ( süt olsun dıye yedimdi)
Aksm
Yarım tabak k.fasulye
1 but biraz göğüs eti turşu ayran ekmek pilav yok
Spor yok su 3lt![]()
Görsel önemli olsa da bilindik tarifler daha favori oluyoryapılmadıysa karnıyarık böreği yapsana ... şık duruyor ..tadına bakılmadığı için :)) görsel önemli![]()
Anam verodan cisss menü geldi perşembe kuru fasulye cikss turşu cikss canım ama sana Gore güzel menü![]()
Görsel önemli olsa da bilindik tarifler daha favori oluyor
Hiç yapmadım ,netten bakayım nasıl börekmiş![]()