- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
EvetFloweroflife seni de görüyorum da sen saat farkından yırtıyorsun :)))

Genelde bir ben kalıyorum buralarda, bdv falan takılıyorum herkes gidince

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetFloweroflife seni de görüyorum da sen saat farkından yırtıyorsun :)))
Evet
Genelde bir ben kalıyorum buralarda, bdv falan takılıyorum herkes gidince
![]()
Mıncır kuzum bir de gıkı çıkmaz ben neler yapıyorum da 4 yıldır daha bir kere tırnak çıkarmadıoyyyyyyy ben onu mıncırırım yaaaaa
oy ama yaaaa gece gece yapılmaz ki bu bana![]()
Mıncır kuzum bir de gıkı çıkmaz ben neler yapıyorum da 4 yıldır daha bir kere tırnak çıkarmadı
Ay du depreştim yine bi mıncırayım
![]()
Ben ne zaman erken uyuyabilcem acaba
Evi toplamadan uykudan gebersem de yatamama huyum var.ve 1 haftayi gecti evde yokum.esim sagolsun sil supur yapmis ama o kanepedeki yastiklar duzgun olmayinca her sey yerinde olmayinca uyuyamiyom ben.Bi yarim saatim daha var heralde.Hadi iyi geceler herkese![]()
Senidemi bebe uyutmuyo
Oğlan da uyandi onu da doyurdum sabaha kadar uyur diye umuyorum.Cok g3cikmis namazi kilip yatış.Kolay gelsin bernam ..bende öyleydim ... oturma odasını ip gibi dizmeden uyumazdım ..
şimdiiii yediğimizi içtiğimizi mutfağa taşıyorum tamam
hadi hadi yoldan geldin zaten , bi de geç yatıp ödemlere gelme![]()
Senidemi bebe uyutmuyomis gibi uyusana niye uymadn
Oğlan da uyandi onu da doyurdum sabaha kadar uyur diye umuyorum.Cok g3cikmis namazi kilip yatış.
Hadi iyi geceler![]()
Aah aahben hiç bu saatte uyamam ki ...bu gece ilk kez buralarda kaldım ... 2-3 bizim yatış![]()
Aah aahbende uyusam diye ölüyom
O degilde yarin ilk cumam.odem olamxan yataydim![]()
Kizim 3 te uyudu simdi karnini doyurmya uyandı sipa bende 3 te uyudum mecburhadi ama yatayım demişsin hala konu okuyorsunuz![]()