Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego kaptanım geçen hafta 52.9 idi bu hafta 52.7 - 200 %0.38 :KK15: Dün akşam balık yedim lavabo yine oyun oynadı az çıksam da pek yaramadı ama olsun korumadayken böyle takılıyorum gibi :KK45:51 hayalim belki haftaya olur regli geliyor onunda şişkinliği var bugün yarın olacağım inşallah gecikmezse :işsiz:o dönem pek bir şey yiyesim gelmiyor bir kaç aydır en güzel o hafta veriyorum rakamı bakalım :halay: begum75 begum75 Begüşüm dün 40 dakika tempolum var 100 point :KK200:

images (28).webp

Yasasin bugun cuma cok mutluyum 2 gun tatillll veeee ben bu hafta sonu cankm ne isterse onu yapcam cunku kendime odul verdim cunku 44 beden pantalona girdim. 29 una kadar insallah 42 bedene de girerim 1 yildir giyemiyordum. Gozum dolapta duran 5 yildir giyemedigim 40 beden sik pantolona diktim az kaldi giyecegim seni dedim giyecegim

İnşallah çok daha aşağılarıda göreceksin canım yeterki inan :KK68:
O duygu hakikaten süper bir şey insan direk 38 beden giymiş gibi bir moda giriyor :D en azından ben öyleyim :D
Benimde dolapta 40 beden mor bir pantolon var onu en kısa zamanda giymek istiyorum :21:
Bir kaç ay evvel çok uyguna deng gelince biri 42 beden ( kırmızı ) biride 40 beden ( mor ) iki tayt pantalonlardan aldım :KK68: Kırmızı oluyor artık şükür ama üzerine beyaz uzun bir gömlek almam gerekiyor :21: artık bir sonraki akraba gününe kadar inşallah alırım da o pantalonumu giyerim :21::21::21:

Herkese günaydın oglumu uyuttum ben geri yatış :uykucu:

Iyi uykulaaaar:KK200:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Günaydıııınnn hayırlı cumalar
Veeeeeee

Harika eksilerle dolu bir cuma olsun:KK49:

:KK200::halay::KK200::halay:

zor uyudum Ausum. 6 Saat 45 dk. yeter sanırım :işsiz: kayısı yiyeyim de ilik su iceyim dedigin gibi. 10 30 da disari cikicam çünkü :rapci:

Ben de 3.5 saat uyumuşum ... Allah bereket versin :halay:

bol eksili tartılar günaydın herkese :KK54:

:KK73:

Yasasin bugun cuma cok mutluyum 2 gun tatillll veeee ben bu hafta sonu cankm ne isterse onu yapcam cunku kendime odul verdim cunku 44 beden pantalona girdim. 29 una kadar insallah 42 bedene de girerim 1 yildir giyemiyordum. Gozum dolapta duran 5 yildir giyemedigim 40 beden sik pantolona diktim az kaldi giyecegim seni dedim giyecegim

Gözün hep yükseklerde olsun :KK73: hadi 40 tan sonra 38 e :KK71:

Amaaaaâa hafta sonu fazladan cozutma bence ... gerek yok ... kaçamak ödül değil ki ... ceza ... bedenimize :KK36:

26166252_1396559073785753_387395705270509783_n.jpg

Günaydın ,hayırlı Cumalar 7.takım ve ziyaretçiler :KK45:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Gel deli kardeeeş gelllll
Biz dostuz .
En gerçeğinden :KK15:

Son düzenleme:
Ay 80 ı gecmezzsin ya. Ben yamyam gibj gece leri de yedim de 80 lé gittim gene:KK14:
Evet ya aynura kız dogur gel yamacimiza. O bana öyle derdi :KK45:

Verom merhaba canım nasılsın

Gunaydınnnnnnnnnn
:KK54::KK54:

Günaydın handecim kilonu cok merak ediyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Maşallah her zamanki gibi muhabbet akmış gitmiş :KK48: hele macum tarif kısmına bittim :KK70: sabah sabah beni güldürdünüz Allahda sizi güldürsün :KK70:

İnşallah çok güzel sonuçlar alır herkes gerçi sizde bu enerji varken kesin yine birinciliği sağlama almışsınızdır :KK66:

Aleykum selam canim

Ahh keşke 51 rakamını görmek istiyorum ama hayallerimde kalıyor her hafta :deli:

Ahhh minnakim inşallah görürsün canim

günaydınnnnnnn kilom 67,5 sabah erkenden tartıldım
çünkü doktora gittim , boynum fec
sırtıma kadar indi

ilaç aldım geldim
igne yapılcaktı yaptırmadım ya çok geç kaldm diye
sonrada pişman oldum :KK43:

5 dk sürerdi iğne .
Ilaca göre etkisini daha hızlı gösterdiği için hemen rahatlatırdı seni :KK36:

Geçen hafta kaçtı kilon cano ?

sırtıma kadar indi

ilaç aldım geldim

Nasılsın banum tekrar geçmiş olsun
Giriyonmu bugün listeye hadi hayırlısı

sırtıma kadar indi

ilaç aldım geldim
Geçmiş olsun kuzum ne oldu boynuna iğne vurdursaydın keşke kesin kas gevşetici işe yarardı :KK43:
Verom merhaba canım nasılsın

Günaydın handecim kilonu cok merak ediyorum

Aleykum selam canim

Ahhh minnakim inşallah görürsün canim

Amin inşallah canım sen nasılsın :KK200:

Iyi uykulaaaar:KK200:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

:KK200::halay::KK200::halay:

Ben de 3.5 saat uyumuşum ... Allah bereket versin :halay:

:KK73:

Gözün hep yükseklerde olsun :KK73: hadi 40 tan sonra 38 e :KK71:

Amaaaaâa hafta sonu fazladan cozutma bence ... gerek yok ... kaçamak ödül değil ki ... ceza ... bedenimize :KK36:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Gel deli kardeeeş gelllll
Biz dostuz .
En gerçeğinden :KK15:
:KK15:

Back
X