Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

süperrr:KK9::KK9:

harika çıtırım, ne kalmış 51 lere:KK73:

harika :KK73::KK73::KK73:

süper yaa:KK73::KK73::KK73:

teşekkür ederim canım:KK68:

geliyorum az kaldı :confused:

teşekkür ederim:KK68:

2 hafta önce de aynı rakamda olunca :deli:neyse bu kez hız kesmiyim canım bir şey istemiyor hazır :KK45:koruma ne beter şey gel de gör :KK70:hadi az kaldı şunun şurasında :KK60:

Allah bozmasın.uyumlu enercik eğlenceli adrenalin:cool: yarışmalar vs eksik olmayan bi takımız.her hafta bir kısım temel yapar öbürleri omuzlarında yükselir bir sonraki hafta yer değişririp efsaneyi koruruz.nasıl anlattım ama.

Kesinlikle süper özetlemişsin :KK68:
Darısı bizim takımın da başına inşallahhhhhhh ....çok aminnn :KK48:

Günaydın canlar bugün çok yoğunum okuyamadim geçmişi, bu hafta çok kilo veremedim ben:110:kilomu yazayım yine gelmeye çalışırım

Geçen hafta =57.7
Bu hafta= 57.0
Fark=0.7
Yüzde =1.21
Vermişsin ya canım gayet güzel aslında sonuçta her hafta yüksek rakamları vücut veremiyor tebrik ederim :KK9::KK73:

2 hafta önce de aynı rakamda olunca :deli:neyse bu kez hız kesmiyim canım bir şey istemiyor hazır :KK45:koruma ne beter şey gel de gör :KK70:hadi az kaldı şunun şurasında :KK60:
sabah hiç ekmek yemedim , düşün cuma sabahı ve ben ekmeksiz kahvaltı yaptım, bu hafta gayet iyi olacağım bence:KK71:

korumaya geçince zaten takip edeceğim seni :cool:

günaydınnnnnnn kilom 67,5 sabah erkenden tartıldım
çünkü doktora gittim , boynum fec
sırtıma kadar indi

ilaç aldım geldim
igne yapılcaktı yaptırmadım ya çok geç kaldm diye
sonrada pişman oldum :KK43:
Ooo banum güzel eksi
Geçen hafta 68.3
Bu hafta 67.5
Fark 0.80
Süper canım tebrikler

sabah hiç ekmek yemedim , düşün cuma sabahı ve ben ekmeksiz kahvaltı yaptım, bu hafta gayet iyi olacağım bence:KK71:

korumaya geçince zaten takip edeceğim seni :cool:
bende neler neler planladım akşam acayip aç yattım sabah bi uyandım açlıktan eser yok Allahtan ki yok.akşamki gibi olaydım o akşam yiyemedim sütlaçları sabah demez yutardım. dermişimmmm tabiki yutamazdım listedeyim diye ama kesin bi yerlerime bişeyler olurdu.

Back
X