Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oyyyyyy sen yoktun ki onlar beni tebrik etti sen bi tebrik etde bak sana neler yolluycam
tebriklerrrrr mortiiiiimmmmGünaydın canlar bugün çok yoğunum okuyamadim geçmişi, bu hafta çok kilo veremedim benkilomu yazayım yine gelmeye çalışırım
Geçen hafta =57.7
Bu hafta= 57.0
Fark=0.7
Yüzde =1.21
sabah hiç ekmek yemedim , düşün cuma sabahı ve ben ekmeksiz kahvaltı yaptım, bu hafta gayet iyi olacağım bence
korumaya geçince zaten takip edeceğim seni![]()
Iki lokma yiyeeem .... açımm .... ilaç beklemek sinir bozucu ....
Önce tartılayım da ...
Gelirim yine az sonraaaâ![]()
bende neler neler planladım akşam acayip aç yattım sabah bi uyandım açlıktan eser yok Allahtan ki yok.akşamki gibi olaydım o akşam yiyemedim sütlaçları sabah demez yutardım. dermişimmmm tabiki yutamazdım listedeyim diye ama kesin bi yerlerime bişeyler olurdu.
Oyyy daktirim süper eksi süper yüzde maşallah diyeyimgünaydınnnnnnnnn.
sabahın nurunda tartıldım veee reglle rağmen -1400
onu 1500 de yapmak vardı ama bu işin birde haftayası var,şimdi suyunu fucudun sonra verim bekle dimi ama.bide haftaya da liste var..
şimdiiiiii
geçen hafta 75,8
bu hafta 74.4
fark 1400
yüzde 1,85
wcsiz gayet iyi bir sonuç tebiklerrrrAus mutluaus doydu
Aus doymadan önce tartıldı
Önce belirtmeliyim ki 4.gün wc yokpohlu bildirim yani
Geçen Hafta 69.1
Bu hafta 69.5
şükür 1 kilo ve üstü almadığım bir hafta@MiuLego
Ne güzel canim 500 bekliyordun 400 olmusAus mutluaus doydu
Geçen Hafta 69.1
Bu hafta 69.5
Sabah sabah fazla verenler olunca gözüne az geldi demek kiGünaydın canlar bugün çok yoğunum okuyamadim geçmişi, bu hafta çok kilo veremedim benkilomu yazayım yine gelmeye çalışırım
Geçen hafta =57.7
Bu hafta= 57.0
Fark=0.7
Yüzde =1.21
Makbulem bu hafta biraz daha dikkat hemencecik kurtuluyoruz 6 lar demi canimGunaydin gecen haftayı hatırlamıyorum
Şimdiki kilom 60.8
Hafta icinde 61.5 olmustu dolayısıyla iyi iste carsambadan beri azıcık dikkat etmeye calis tim zaten![]()
Kızımızı aç bırakma,çabuk çıkar içinden pohları,kızın hisseder belki poh kokusunuAus mutluaus doydu
Geçen Hafta 69.1
Bu hafta 69.5
Tebrikler balım geçmiş olsunGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
Biraz erken tartıldım dün ciğer beni mahvetti bütün gece mide bulantısı yaşayıp durdum sabah mecbur bişeyler attım ağzıma
Kilo bildirimi @MiuLego
Geçen hafta : 68.5
Bu hafta : 67.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 1
@Lee_shin_mee
Vaaaaavvvvv bravooooooooooo süper eksi hadi inşallah haftaya 7 ucundan gormek nasip olur inşallah
Kızlar kızlar gelenmi yananizdan opemmi
Evet tartıldım
Geçen hafta 84.6
Şuan 81.6
Fark 3
%3.5 (doğru hesapladiysam tabi ilk haftanin hikmeti ama regl donemim bide hayirlisi artik)
@MiuLego @Melegiimm22 @cakil80
@7. Takimmmmmm
VeeeEki Görüntüle 2092886