Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ausum miu çok emek veriyo ve haklı olarakta beklentisi oluyo, ben hep artı yada sabitim, moral bozmaya hakkım yok,o yüzden ben gidemem sen at dedim,belki uzak kalırsam sizi özler akıllanırım dedim

şunları konuşurken yazarken bile özlemişsindir sen ..yeter o kadar ceza sana :63:

ceza almış bile jet hızı ile :halay: Allahım yaaaa ... taliplerini arıyormuş bir de
KK da talibi nasıl olaca ki,kadın talip mi arıyor:skandal:
Az önce Ricky emmim şimdi de bu:skandal:
Cevap yazmamak için kendimi zor tuttum ,eteğindeki taşı dksün diye ,hemen kiblenmiş,kesin portakal cevap yazmış O kiblemiştir,Mege de aynı mesajtan yazmış:olamaz:

1491548854224.webp

Evetttttt
Gecen hafta :71.200
Bu hafta : 69.400
Giden: 1.800
Yuzde :2.52

@MiuLego , Ausencia Ausencia , @masumm , hepfit hepfit , Whiteblacklife Whiteblacklife , kelebekolacam kelebekolacam ....

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Tamam bekliyorum vermeyeceğim bu hafta hastalık iyice tebresti o yüzden bekliyoreeeee
Kıyamam ya ver ver bakma bana sen :KK45:
ausum miu çok emek veriyo ve haklı olarakta beklentisi oluyo, ben hep artı yada sabitim, moral bozmaya hakkım yok,o yüzden ben gidemem sen at dedim,belki uzak kalırsam sizi özler akıllanırım dedim

geçer demi kuzum :işsiz:
bu akşam vira bismillah diyip başlamak niyetindeyim ama bakalım:işsiz:
bende kocaman sarıldım sana :KK19::KK74::KK60:

Begüş üzülürüm ama ne demek gitmek listede değilsin takıma verdiğin bir zararın yok tabi ki gönülden herkesin vermesi için kaptanım çaba veriyor ama senin sebeplerin var ve bu bir süreç geçecek sana inanıyoruz sende kendine inan illa kilo verenler burada değil ya her süreçte beraberiz :KK60::KK200:

KK da talibi nasıl olaca ki,kadın talip mi arıyor:skandal:
Az önce Ricky emmim şimdi de bu:skandal:
Cevap yazmamak için kendimi zor tuttum ,eteğindeki taşı dksün diye ,hemen kiblenmiş,kesin portakal cevap yazmış O kiblemiştir,Mege de aynı mesajtan yazmış:olamaz:

eski biridir o zaman ... kimdi acep :KK69: en son etkinlik egunal profil görüntüleme diyordu ...egunal da eski edidir .

edileri mi yokluyordu acep :KK53: ben gebeyim diye elleşmedi :KK70:

W WhiTe

kaç verdin kız hande:rolleyes:
ne yaaaa:ukala::ukala::ukala:
kaç vermişmişim
sen kaç verdin
vermicem vermicem benim değilmi vermicem
son dakikaya kadarda vermiycem yazmıycam:sinirli::sinirli::sinirli:
çaptan düşüyorum bak sinirlendim şimdi
gelmeyin üstüme uleyyyyyyn
ilaç içmeliyim demekki ilaçsız ben bir hiçim:KK61:

Begüş üzülürüm ama ne demek gitmek listede değilsin takıma verdiğin bir zararın yok tabi ki gönülden herkesin vermesi için kaptanım çaba veriyor ama senin sebeplerin var ve bu bir süreç geçecek sana inanıyoruz sende kendine inan illa kilo verenler burada değil ya her süreçte beraberiz :KK60::KK200:

yerim seni :KK200::KK37::KK60:
işte zoruma gidende bu, herkes bu kadar emek veriyo destek oluyo ama ben hakkını veremiyorum:KK42:
ama toparlanmam lazım farkındayım

Back
X