Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kesin bayrak için alıntılamışsındır bilmiyorum ya, ama öğrendim:sus:

Haaay atana rahmet ..he onu diyecektim :deli:

neyse bak bugün de bi şey öğrendik şükür ...bizden başka da bilmeyen yokmuş :KK70::KK70::KK70::KK70:

Insafsizlar o kadar yazmissiniz ki sadece alıntilara baktim, hepinize coookkk teşekkür ederim ama hafta içi 56 lari görmüştüm bugün göremedim diye bi tribe girdim canım sıkıldı:KK53:
Kilo veren herkesi coooookkkk tebrik ederim:KK36:

alana tebrik yok mu :anneadayı::KK15:

ördeğimmmmmmmmmmmm
saydının neti çekmemiş
kilo bildirimi

geçen cuma:63.1
bu cuma:62.4
fark:0.7
yüzde: %1.11

saydin78 saydin78 laaaaaaaaaaaaaa o kadar seni tutmadım tutmadım kazandın ...dedim listede .... hadi saydınımı tutayımmmmmmmmm onda da ördekimm kazandı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ausencia Ausencia canım mesajları görüyorum o kadar çok ki yetişemiyorum konulara:) malum Bebişi emzirmekle uğraşıyorum:anne:
Ama geçire geçire rakamlı olanları okuyorum
Maşallah güzel kilolar vermişsiniz aşka geldim.
İnşallah ben de Cuma’ya eksilmiş bi şekilde yazarım

:KK19::KK19::KK19:burdan ayrılma .... sende aşkla kilo vermeye devam edersin :KK68:

iyiyim bende ne olsun :KK200: instagramda görüyorum seni ama buraya girmiyordum pek
Bende görüyorum seni kuzum ama özlendin vallahi konuşmayalı o kadar oldu ki :KK200:
ördeğimmmmmmmmmmmm
saydının neti çekmemiş
kilo bildirimi

geçen cuma:63.1
bu cuma:62.4
fark:0.7
yüzde: %1.11
Tebrik ederim saydin78 saydin78 çok iyisin :KK9::KK73:
Benim daimi mortim var ya hani :)
saydin78 saydin78
Sen bu hafta ezeceğim mortimsin :KK15:
Ahahahha görürsem söylerim :cool::süslü::rolleyes:
hafta içi 50 şer puan yaz ,inan akşamlarıda yürüdüğüm oldu ama kafa gidik hatırlayamadım, :KK22:

çarşamba akşamı şehirdışına çıkıyorum evde olmayacağım, tartımda olmayacak ondan, ama diyetime dikkat edeceğim tabiki:confused:

Ekledim balım:KK36:Anladım tabi hiç bozar mısın diyeti :KK70:

ahh bi bilsem eflalim :110:
ama bu akşam sporumu yapıcam nasip olursa belki bugün yapınca geriside gelir :işsiz:
Spor da bende aynıyım bir bırakınca soğuyor insan anlıyorum ama yapmak bana iyi gelecek mutlu olucam diye düşün :KK19::KK19: yalnız değilsin hepimize esiyor arada ;)

Back
X